Здравей Гост

ot4ayana

• 8 Отговора
  • 2599 Прегледи
*

vlyubenata

ot4ayana
« -: Януари 26, 2005, 06:21:57 pm »
Imah vrazka s 4pvek dve godini. Razdelihme se po mnogo jestok na4i, poiskah da si go varna no vseki pat dopusnah gre6ka. Seka toy ve4e e jenen, neznam kakvo da pravya, vse o6te go obi4am. Posavetvayte me

*

лилид

ot4ayana
« Отговор #1 -: Януари 26, 2005, 06:32:30 pm »
Здравей обичаща,
мисля, че ако обичта е истинска, ще търсим сили да правим така, както ще е добре за тези, които обичаме, а не както ще ни е добре на нас ... ще търсим сили да си прощаваме, не да си отмъщаваме...
дай боже всекиму сам да почувства как да не прави повече грешки ...
 :rolleyes:  

*

АН

ot4ayana
« Отговор #2 -: Януари 26, 2005, 06:36:44 pm »
при това казват, че любовта е, когато можем да обичаме и без да ни обичат...

но пък е трудно...

е, времето с всичко се справяло...

*

Guest_lin

ot4ayana
« Отговор #3 -: Януари 27, 2005, 08:54:12 am »
Всъщност не разбрах по какъв въпрос трябва да дадем съвет?!

Ситуацията е съвсем ясна и освен да приемеш фактите - няма какво да се направи!
Това, че трябва да обичаме без да е задължително да ни отвърнат със същото е така, но то е една дългосрочна цел, която в момента със сигурност не ти е по силите.
И това е така, не защото си слаба като човек, а защото егоистичната любов ни прави уязвими и слаби.
Можеш да си поставиш за цел да постигнеш тази - вселенската любов, но аз лично бих те посъветвала да се постараеш максимално бързо да изчистиш от себе си всякаква мисъл за това, че по някакъв чудодеен и безболезнен за всички начин ще се съберете отново.
И друго важно - да осъзнаеш, че това е неговият избор и ти трябва да го уважиш.

След това за себе си - откъсни се максимално от всичко познато, което свързваш с отношенията ви.
Ако можеш промени всичко около себе си.
Ако можеш замини някъде, общувай с нови хора, прави лиюбими неща...

Много важно е да си повтаряш, че след като нещата помежду ви не са се случили, то значи този човек не ти е толкова необходим за твоя живот.
И много важно е да си простиш сама на себе си грешките, за които споменаваш.
Защото в такова състояние като твоето сега, сигурно се обвиняваш непрестанно и търсиш начин да поправиш нещата.
А трябва да си простиш за да продължиш да живееш нормално!

И чак като отшуми болка и имаш дистанцията на времето, направи пълна, препоръчително безпристрастна дисекция на отношенията ви, за да разбереш къде си сгрешила и как да не допуснеш това да ти се случи отново.

Дано не съм била много крайна!
Стискам палци да се справиш бързо с това не леко положение!

*

edna

• **
  • 541
ot4ayana
« Отговор #4 -: Януари 27, 2005, 10:17:23 am »
Цитат
Imah vrazka s 4pvek dve godini. Razdelihme se po mnogo jestok na4i, poiskah da si go varna no vseki pat dopusnah gre6ka. Seka toy ve4e e jenen, neznam kakvo da pravya, vse o6te go obi4am. Posavetvayte me
Zdravei saglasna sam s vsicko koeto ti e napisala Lin....
Poniakoga sadbata e takava, che obichame nikoi s koito nemojem da badem i v povecheto sluchai se poluchava taka, che obekta na  nashata lubov ili ne otgovaria na nashite chustva ili ne mojem da ni otgovori poradi red drugi prichini...Ne se obviniavai, che si pravila greshki kogato si bila s nego i zaradi tova si go zagubila...ako e bilo pisano da ste zaedno niamashe da gi pravish i taka niamashe da go zagubish, no jivota e otredil drugo , razbirash li ti ne si vinovna taka e traibvalo da stane i vremeto lekuva tazi bolka , shte namersih drug, koito e tam niakade i e predopredelen za teb za tova sega moje da stradash, no utre shte se smeesh s radost  :)  

*

Jeni

ot4ayana
« Отговор #5 -: Януари 27, 2005, 12:56:28 pm »
.
« Последна редакция: Януари 31, 2009, 11:01:23 pm от Jeni »

*

Jeni

ot4ayana
« Отговор #6 -: Януари 27, 2005, 12:58:42 pm »
.
« Последна редакция: Януари 31, 2009, 11:01:33 pm от Jeni »

*

lin

ot4ayana
« Отговор #7 -: Януари 27, 2005, 01:25:48 pm »
Аз винаги празнувам Трифон Зарезан.
Това си е нашия празник, а и не приемам да има само една дата в годината, която да е единствения ден на любовта.

*

Gostenka

ot4ayana
« Отговор #8 -: Януари 27, 2005, 01:30:04 pm »
Pri podhodqshti obstoqtelstva ,mogat dori i vsichkite ni dni da bydat takiva,neshto kato rojden den i mnogo nerojdenni dni ,kato v "Alisa v stanata na chudesata".
Pyk zashto ne i Lubov kym sebe si! :rolleyes:
Lubovta mejdu myja i jenata ne e edinstveniq vid Lubov ,nali taka,moje da se chestva den na Vselenskata Lubov,stiga da ima podhodqshta nastroika :)