да, точно така... изневярата е проблема...
Моя приятелка от детските ми години ми го каза преди два дена.. и аз и казах провери със сигурност, питай я, защото това е било преди 3 години.. имам нужда от нещо по-убедително.. тя на другия ден ми каза, че разговаряла със С. ( близка приятелка на Р. , Р. е тази, с която се твърди, че е станала изневярата.. ) и тази С. твърди, че той ходил у тях 3-4 пъти и й казал даже, че си има приятелка... А ако я видите тази Р. , пази боже!!!! Тя не е в Бг в момента, открих я във ФБ.. писахме си, даже и хронология мога да извадя, тя категорично отрича да е спала с него.. каза ми, че са пили в някакво завдение и от там го познава, но едвали той я помни по нейните думи... А глупака се кълне, че не знае такава.. той е много убедителен..
Питах го хиляди пъти... ако е било в следствие на пиянство по-бих била склонна да загърбя.. но ако ми обясни.. а тази твърди, че било 3-4 пъти.. такова нещо няма как да простя.. за мен е важна истината... и на Р. и казах.. кажи ми.. не се притеснявай, искам да знам..! Лъжци и измамници... цял живот попадам на такива.. накрая и аз ще се превърна в чудовище като тия и това е най-страшното...

„Ако загубим тази война, ще започна друга от името на жена ми.”Моше Даян
Komu е нужна тази битка? :rolleyes: Защо се връщаш назад? Каквото и да се е случило е било преди много време , едва ли е нужно да си спомня някой за това...,нещо повече дори и да е имало изневяра , то е била мимолетно увлечение, а ако не е имало дали някой не се опитва да те нарани? :rolleyes:
Понякога е по-добре да не знаем истината...,защото нашата истина не е ИСТИНАТА....
Успокой се , помисли какво ще спечелиш от това , като разбереш? И какво би могла да загубиш....
Нищо не се случва просто така...Това е един специален човек за теб вероятно , причините според мен се крият другаде...Вероятно в момента връзката Ви да е съпроводена с липса на доверие и разбиране...В теб е решението , ако искаш да я запазиш!
НЕ ПАДАЙ НИСКО , НЕ СЕ УНИЖАВАЙ , НЕ ТЪРСИ С КОЯ И КАК!!! ТЪРСИ ПРИЧИНАТА У СЕБЕ СИ , У НЕГО И ВЪВ ВАШИТЕ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ.... :blink: :wub: