Здравей Гост

Хорарни карти за взаимоотношения

• 1393 Отговора
  • 211292 Прегледи
*

Divna

• 2478
Re:Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #1000 -: Януари 16, 2011, 11:08:03 pm »
Благодаря, Стела!  :kissd:

Не е романтичен, никак даже. То всъщност аз не съм срещала романтичен типичен англичанин.  ;D Романтиката и въобще любовните им взаимоотношения са коренно различни, даже по-различни и от мъжете от останалите северни държави, като на канадците например.
Аз не държа да е романтичен, а да е отговорен.

ПП: Харесването започна от преди 10 дни.

Дай дата....Моля те!

06.01.2011 вечерта, но не си спомням точния час, трябва да го попитам. В Монреал, Канада.

Питай! Моля те! ;D

Ами и той не си е гледал часовника, ама някъде около 8-9 вечерта, а може и малко по-късно да е било.  ;D

Това е часа на запознанството или часа на *пеперудките под лъжичката*? :rolleyes:

На запознанството.  ;D
Транзитно Слънце в тригон с мой Меркурий и в тригон с негов Сатурн, транзитна Венера в секстил с мое Слънце и Плутон и с неговия Плутон. Абе хубав ден беше. Запомнящ се. :rolleyes:

*

Uran

• 6041
« Отговор #1001 -: Януари 17, 2011, 01:53:45 am »
Не :(

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #1002 -: Януари 17, 2011, 01:55:48 am »
Връщането към стара ситуация е по натала този аспект и Глоба си го описва много добре. Поне, до комлкото знам, в хорара се тълкува като адаптиране към нова ситуация и че нещо друго може да се случи и 'ептен няма да ти е до нов партньор-)))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

« Отговор #1003 -: Януари 17, 2011, 02:04:16 am »
Въпросът е: предстои ли скоро любовна връзка с нов партньор (нито един от предходните двама :-[)

Мисля, че като нямаме конкретен човек /защото може да го познаваш, а може и да не го познаваш/ би трябвало да гледаме аспектите на управителите на 1ви, 5ти и евентуално 7ми, ако е някой от обкръжението ти.

1. Луната не прави сходящи аспекти към Плутон или Марс.
2. Към управител 7ми обаче прави сходящ тригон след 3 градуса и ЛФ е в 5ти. Интересно дали до 3 седмици ще има някаква заварка /луната е в мутабелен знак и затова е по-скоро изпълнението/

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #1004 -: Януари 17, 2011, 02:45:02 am »
Луната обаче е отминала тригон с У5, да не се е появил някой евентуален на хоризонта случайно? Ако приемем 7ми за сериозна връзка, аз залагам на да пък да видим   ;D
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1005 -: Януари 17, 2011, 02:48:29 am »
Луната обаче е отминала тригон с У5, да не се е появил някой евентуален на хоризонта случайно? Ако приемем 7ми за сериозна връзка, аз залагам на да пък да видим   ;D

Тригонът не е бил факт, тъй като Марс влиза във Водолей, след като Луната е отминала точния градус на тригона.
Аз мисля, че е рано да се каже, тъй като У5 е в началните градуси на знака и има още път да измине.
А последният аспект на Луната (ти) е квадрат с Юпитер, който управлява по-голямата част от 5-ти дом, което ще рече, че не си готова още.
« Последна редакция: Януари 17, 2011, 02:53:29 am от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #1006 -: Януари 17, 2011, 02:51:20 am »
Луната обаче е отминала тригон с У5, да не се е появил някой евентуален на хоризонта случайно? Ако приемем 7ми за сериозна връзка, аз залагам на да пък да видим   ;D

Тригонът не е бил факт, тъй като Марс влиза във Водолей, след като Луната е отминала точния градус на тригона.
Аз мисля, че е рано да се каже, тъй като У5 е в началните градуси на знака и има още път да измине.

Права си, моя грешка  :-[
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

« Отговор #1007 -: Януари 17, 2011, 03:08:09 am »
Аз залагам на "Да" заради сходящия тригон между У1 и У7 (евентуалната връзка). Слънцето и Марс в 7-ми дом може да описват бъдещия партньор - слънчева натура, мъжествен, а може би по-добре го описва Сатурн във Везни - умерен, справедлив, с добра репутация. Луната е в твоя 11-ти дом - може би връзката ви ще започне като приятелство.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #1008 -: Януари 17, 2011, 03:16:52 pm »
Прия, какво стана с проекта ти за който пита преди време ?

Май обърках темите ,но ако ако искаш пиши ,но не помня в коя беше ?   :-\

*

Uran

• 6041
« Отговор #1009 -: Януари 17, 2011, 05:04:28 pm »
Kak го видяхте това ДА??!!
Единственото по-подкрепящо е сходящият тригон на Луна с Нептун, което може и да е достатъчно поради естеството на въпроса :-\

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1010 -: Януари 17, 2011, 09:13:51 pm »
Извинявам се, каква карта трябва да сложа.. от днес.. от вчера.. или от преди 3 години.... събитието е било тогава.. и сега се разбира за него, но някой ме лъже.. и така ме лъжат и мажат, че няма как да разбера  :'( :'( :'(
съсипаха ми живота! Не знам до колко е правилно да се допитвам до астрологията, но знам, че звездите не лъжат ;( Моля Ви, помагайте :(
Може би от вчера? тогава попитах въпросната, която със сигурност знае истината, но тя категорично отрече, а нейниата приятелка е готова да се закълне, че това е вярно..
В момента имам транзитен нептун, който ми квадратира слънце, венера и луна.. и от там идват тези съмнения, терзания и неясни отношения с жени... а пък днес тр. юпитер ми прави точен тригон с нат. венера.. може би все пак ще разбера истината ?
знам, че отнемам от времето ви, но не изобщо не разбирам от хорари... :'(

Успокои се първо и разкажи къде е проблема и какъв е?
Ясно е , че става дума за изневяра , но ....като чета какви са аспектите в натала ми се струва , че има място за съмнение в лоялността и на двете *приятелка* и *нейна приятелка*.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #1011 -: Януари 17, 2011, 09:38:59 pm »
да, точно така... изневярата е проблема...
Моя приятелка от детските ми години ми го каза преди два дена.. и аз и казах провери със сигурност, питай я, защото това е било преди 3 години.. имам нужда от нещо по-убедително.. тя на другия ден ми каза, че разговаряла със С. ( близка приятелка на Р. , Р. е тази, с която се твърди, че е станала изневярата.. ) и тази С. твърди, че той ходил у тях 3-4 пъти и й казал даже, че си има приятелка... А ако я видите тази Р. , пази боже!!!! Тя не е в Бг в момента, открих я във ФБ.. писахме си, даже и хронология мога да извадя, тя категорично отрича да е спала с него.. каза ми, че са пили в някакво завдение и от там го познава, но едвали той я помни по нейните думи... А глупака се кълне, че не знае такава.. той е много убедителен..
Питах го хиляди пъти... ако е било в следствие на пиянство по-бих била склонна да загърбя.. но ако ми обясни.. а тази твърди, че било 3-4 пъти.. такова нещо няма как да простя.. за мен е важна истината... и на Р. и казах.. кажи ми.. не се притеснявай, искам да знам..! Лъжци и измамници... цял живот попадам на такива.. накрая и аз ще се превърна в чудовище като тия и това е най-страшното...
 :'( :'(

„Ако загубим тази война, ще започна друга от името на жена ми.”Моше Даян

Komu е нужна тази битка? :rolleyes: Защо се връщаш назад? Каквото и да се е случило е било преди много време , едва ли е нужно да си спомня някой за това...,нещо повече дори и да е имало изневяра , то е била мимолетно увлечение, а ако не е имало дали някой не се опитва да те нарани? :rolleyes:
Понякога е по-добре да не знаем истината...,защото нашата истина не е ИСТИНАТА....
Успокой се , помисли какво ще спечелиш от това , като разбереш? И какво би могла да загубиш....
Нищо не се случва просто така...Това е един специален човек за теб вероятно , причините според мен се крият другаде...Вероятно в момента връзката Ви да е съпроводена с липса на доверие и разбиране...В теб е решението , ако искаш да я запазиш!
НЕ ПАДАЙ НИСКО , НЕ СЕ УНИЖАВАЙ , НЕ ТЪРСИ С КОЯ И КАК!!! ТЪРСИ ПРИЧИНАТА У СЕБЕ СИ , У НЕГО И ВЪВ ВАШИТЕ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ.... :blink: :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #1012 -: Януари 17, 2011, 10:44:03 pm »
Да, права си, че е било много отдавна и ако е имало изневяра и двамата би трябвало да имаме вина.. въпреки, че няма какво да му липсва с мен.. по-скоро на мен ми липсват някои неща.. Замислям се, че ако е станало веднъж.. то най-вероятно се е повторило или следва да се повтори.. но ако не разбера истината, няма как да го забравя.. ще се чудя всеки ден.. а уж истината винаги излизала наяве.. не знам, може би имаш право.. щом е останал до този момент с мен, не е безразличен, но защо не ми каже защо го е направил.. и това го разбирам сега, точно когато всичко е хубаво..

От тук трябва да започнеш срещата със себе си....Това е грешно разсъждение и не бива да мислиш така.... :blink:
Не подлагай нищо на съмнение.., просто забрави , махни с ръка и обичай! :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #1013 -: Януари 17, 2011, 11:38:52 pm »
да, наистина сега се замислям, че никак не е правилно това разсъждение...
сега съм малко по-спокойна, ще продължа връзката си с повишено внимание..
но все пак по хорарната карта не може ли да се каже нещо.. моето любопитство граничи с мазохизъм  :lol:

Къде е картата? :rolleyes:

Не е правилно ....повишеното внимание за какво ти е нужно? :rolleyes: За да контролираш ситуацията и любовта си? Неее....Любовта не се нуждае от контрол , любовта е свобода , липса на съмнение , разбиране.....

*

Марая

• 28287
« Отговор #1014 -: Януари 18, 2011, 12:07:47 am »
Назовани ли са по име? :-\

*

missKapriz

« Отговор #1015 -: Януари 18, 2011, 12:58:15 am »
xtz,ти си задала въпроса много по-рано от построяването на картата
Не е ли по-добре да сложиш часа,в който си писала за първи път по този въпрос.А ако можеш и да се сетиш  кога точно са ти казали "новината" още по-добре.
Макар,че каквото и да кажем по тази карта може никога да не научим истината...

*

Stella

• 7765
« Отговор #1016 -: Януари 18, 2011, 01:12:25 am »
Въпросът е кой ме излъга? Р. ( неверницата ) К. ( неверника ) С. ( приятелката на Р. )
аз като гледам картата, не разбирам от хорари, но точния секстил на слънцето с уран ме навежда на мисълта, че изневяра е имало...

Не можеш да задаваш така въпроса. Това е некоректно зададен въпрос.
Какво е това :"Кой ме излъга"? Ти не знаеш ли кой беше? На хорарен въпрос първо трябва да може да ое отговори с ДА ИЛИ НЕ. Чак тогава се задават уточняващи въпроси, ако отговорът е бил ДА.

Ти питаш за сто човека, и какво като си ги назовала по име? Само един човек може да е отсреща в 7-ми дом.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Uran

• 6041
« Отговор #1017 -: Януари 18, 2011, 02:46:30 am »
Abroad  ;D, искам да ти се случат нещата в любовната сфера.Просто..маааалко наготово искам инфо (ако ме разбираш ;)). :blink: :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #1018 -: Януари 18, 2011, 02:58:57 am »
Как ще протече срещата ми с Е....Назовала съм я по име.... ;D

]e postigna li sporazumenie?

*

Stella

• 7765
« Отговор #1019 -: Януари 18, 2011, 03:04:15 am »

Шегувам се. Пуснах картата за поредна проба, че да вземе поне веднъж да ми познае..., поне хорар ;D

Хорарът си действа и много добре си познава....но най-добре действа, ако има човек на хоризонта.

Макар, че аз още преди да срещна моя човек честичко си задавах въпроса: "Ще остана ли сама?" и всеки път отговорът беше "НЕ".