Пак по новолуние. :blink: Труден хорар.
Мия, ето какво се получава според мен. Ако за него гледаме управителя на 7-ми дом (назован е по име, Луната е в 7-ми на К8), тогава има два варианта:
- класически управител - той е Юпитер, в апликиращ съвпад сте, което клони към отговор ДА. Преди да бъде формиран точният аспект, и двамата ще бъдете изгорени от Слънцето (Юпитер по-малко, предполагам, поради сходството в природата на двете планети). И доколкото Слънцето е твой У12, си мисля, че може да формирате някакви тайни взаимоотношения. Макар че Слънце и тайни не ми се връзва, Слънцето изкарва всичко на показ. Може и да греша. Меркурий е ретрограден. Ако става дума за втори опит за създаване на връзка, може и да е успешен.
- модерен управител - той е Нептун, утре (или другиден) сменя знака, значи се сменят обстоятелствата. Тука не знам какво ще се случи. Нямате аспект помежду си, т.е. липсва шанс за взаимодействие в момента.
Ако той е по 5-ти дом, тогава се управлява от ретрограден Сатурн и двамата отивате към опозиция, т.е. изникват някакви пречки. Юпитер е подминал опозицията със Сатурн - да не би да е имало някаква възможност за връзка, която да е била пропусната или осуетена по-скоро?
Луната току-що е сменила знака, което може да означава, че е рано да се каже какво ще се случи, че предстоят да се случат събития, които могат да изменят отношението ти към въпроса. Идва от съвпад с Марс (У8). Преди новолунието й предстои съвпад с Уран на К8 и квадрат с Плутон (в 5-ти дом). Извинете ме за мръсното подсъзнание, но при тази конфигурация си мисля за неочакван секс.
След новолунието Луната ще направи съвпад с твоя управител. Може би малко по-нататък шансът ще бъде на твоя страна.