Здравей Гост

Хорарни карти за взаимоотношения

• 1393 Отговора
  • 211536 Прегледи
*

missKapriz

Re:Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #1220 -: Март 03, 2011, 11:15:03 pm »
Цитат
Ми въпроса е какво има между нас ?
Във всякакъв смисъл ?
Ти искаш да знаеш или е някакъв изпит това за хорарстващите ;)Понеже в предния си пост си отговорила какво има между вс-"от всичко по малко"

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1221 -: Март 03, 2011, 11:18:49 pm »
Цитат
Ми въпроса е какво има между нас ?
Във всякакъв смисъл ?
Ти искаш да знаеш или е някакъв изпит това за хорарстващите ;)Понеже в предния си пост си отговорила какво има между вс-"от всичко по малко"

Разбира се че искам да знам :)
Нали за това са хорарите ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #1222 -: Март 03, 2011, 11:28:27 pm »
Луната е в 7-ми дом, това и домът на отношенията, затова взимам 7-мия дом за връзката ти с него.
Ти (Слънце) и той (Уран или Сатурн) нямате мажорен сходящ аспект, което би трябвало да показва, че няма да настъпи промяна в отношенията ви. Ако вземем Сатурн за У7 и отчитаме квинкоса като мажорен аспект, тогава имате сходящ аспект, който може да показва, че съдбата ще постави на някаква проба вашите взаимоотношения. Но тук има няколко "ако". Луната е без курс, което също говори за липса на развитие на този етап. Прави ми впечатление, че неговият У5 Меркурий е изгорен от Слънцето. Може би наскоро си попарила негова проява на чувства към теб? Някои астролози в нета гледат 2-ри от 7-ми или 11-ти от 7-ми за бъдещо развитие на взаимоотношенията. Тогава Юпитер (или Нептун) е сигнификатор на бъдещото развитие и има хармоничен сходящ аспект с Венера, което говори за запазване на добрите ви взаимоотношния или дори за засилване на романтиката между вас, или че ти имаш намерение да развиваш тези взаимоотношения, защото Венера е твой У3.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1223 -: Март 03, 2011, 11:48:03 pm »
Ти все още се интересуваш и дори може да се каже, че на моменти и сексуално привличаш от него, той те интригува. Той спазва дистанция, но обича да контактува с теб и тайно сдържа симпатиите си. Като цяло във връзката ви има една хармония, която се е запазила и до днес и взаимно усещане за нещо вълнуващо, красиво, до голяма степен дори прекалено идеалистично, за да бъде реално или продължително. Или може би нещо ви е спирало по този начин да се развият отношенията.     
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1224 -: Март 04, 2011, 12:09:37 am »
Благодаря за отделеното време Сънрайн и Мирабела  ,
Наистина винаги много добре сме се разбирали с него, първия път когато го зарязах беше когато се запознах с първия си мъж.
Това което винаги много ме е привличало в него е именно и това , което ме е карало ка си тръгвам, а именно бохемския му начин на живот. Иначе се разбираме прекрасно, Неговото Слънце е в Близнаци, а Луната му е в Везни. Ще го питам за часа на раждане тези дни .
 :blink:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1225 -: Март 05, 2011, 03:37:21 am »
Бихти ли изказали мнение по този хорар:
Ще имам ли любовни взаимоотношения с Х.?

Някои астролози избягват да гледат новолунни и пълнолунни хорари.
В тази карта съвпадът на светилата в 7 дом (Слънцето управлява кверента) може да говори за това, че ти си по-заинтересованата страна, по-инициативната - светила в съвпад с Марс, а Луната (косигнификатор на кверента) се намира между две мъжки планети - отделя се от Марс и предстои да съвпадне със Слънцето.
Докато човекът Х. изглежда някак индиферентен засега - представен е от Нептун близо до ДС и от ретро Сатурн.
Най-добре изчакай и задай въпроса отново, след като "отлежи" малко.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1226 -: Март 05, 2011, 03:52:51 am »
Да добавя също така, че не е изключено и при теб някои неща и нагласи да се променят, изненадващо за теб самата - много подчертан мутабелен акцент има, Луната се отделя от Марс, ще изгори в сърцето на Слънцето, после предстои съвпад с Меркурий и накрая с Уран (модерния У7) в последния градус на знака, който се намира в градуса на възлите и квадрат с тях (имаме СЛВ в 5 дом, ако по него търсим романтични отношения).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1227 -: Март 05, 2011, 03:56:36 am »
Т.е. отговорът е Не :blink:

С новолунна карта бих се въздържала да дам както отрицателен, така и утвърдителен отговор.
Знае ли човек  :blink: - в последния момент Уран може да изкара някоя изненада от ръкава.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1228 -: Март 05, 2011, 04:53:17 am »
Сладури, както ви е известно отдавна, тази тема ми е любимата-за любовта. Тази вечер не се чувствам много добре здравословно и си поостанах завита с одеал у нас.  :-[

Пускам един хорар. Въпросът е: Ще продължи ли X. да ме ухажва и да търси контакт с мен?

Не зная каква е Луната. Дали е радикална картата, но я качвам. Няма да ми е за първи път, ако не съм уцелила подходящия момент за въпроса. Много моля, да я видим тази карта и да се включите с мнения по въпроса. Кой каквото вижда...

*

Stella

• 7765
« Отговор #1229 -: Март 05, 2011, 05:05:36 am »
Момичета, имам един хорарен въпрос свързан с отношенията ми с един човек. В тези отношения в миналото е имало по малко от всичко, и без значение от времето интересът му към мен е винаги на лице. Пускам ви картата . Ще се радвам да чуя мнения :)

Ти си в неговите ръце- Слънце У1 е в 7-ми дом. Според мен между вас има една голяма заблуда и илюзия - последният аспект на луната е с нептун, който е и господар на Слънцето.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1230 -: Март 05, 2011, 05:25:36 am »
Мия, както Лили написа, по новолуние картите са непредвидими. В тази карта Луната е управител и на неговите намерения (негов У3) и е изгорена от Слънцето. Новолунието може да е завършек на нещо, може да е ново начало. Но от картата се вижда, че той търси контакт с теб - неговият управител Венера е в 3-тия ти дом. Венера във Водолей е доста свободолюбива, докато Марс (У1) в Риби е много романтично настроен. Наслаждавай му се без да имаш голями очаквания за сега. Мисля, че ти имаш хубаво мнение за този човек и очаквания, защото Марс е в знака на екзалтация на Венера. На Венера й предстои секстил с Юпитер, управител на 5-тия ти дом и негов елемент, така че ако не беше непредвидимото дейстие на новолунието, бих казала, че шансовете той да продължи да флиртува с теб са доста добри.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1231 -: Март 05, 2011, 05:36:54 am »
Но от картата се вижда, че той търси контакт с теб - неговият управител Венера е в 3-тия ти дом. Венера във Водолей е доста свободолюбива, докато Марс (У1) в Риби е много романтично настроен.

Мисля, че ти имаш хубаво мнение за този човек и очаквания, защото Марс е в знака на екзалтация на Венера.

Мирабела, тези изречения много ясно описват ситуацията.Точно така е...

Да, имам много добро мнение за него, много ми е симпатичен и мил. Случват се неща, независещи от нас, поне на този етап. :-[

Благодаря ти, Мирабелла! :wub:
« Последна редакция: Март 05, 2011, 05:41:05 am от Mia21 »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1232 -: Март 05, 2011, 09:46:27 pm »
Що нищо не казахте за моята лИбов?!  ;D Аурорчеее... ;D ;D ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #1233 -: Март 16, 2011, 10:12:50 pm »
Астрологичната обстановка е много неблагоприятна за надграждане на партньорски взаимоотношения по оста Дева-Риби и Лъв-Водолей. Уран е в начален градус, а предстои и Нептун да премине в начален градус, което ги прави критични. Фактът, че са тежки планети, предполага дълго време бързите да не могат да се хармонизират с тях. Така, че осите - Дева/Риби и Лъв/Водолей дълго време ще останат неблагонадеждни, както при разглеждането на хорари, така и при построяването на елективни карти. Шанс няма да имат тези индивиди, които не славят с особено търпение във връзките, тези, които се задушават от липсата на развитие.

В перспективен план до днес беше активна двойката знаци Близнаци-Стрелец. Двойката Овен-Везни е индиферентна, поради това, че Марс и Венера не се "виждат", така че любовните трепети за сега остават на заден план. Времето е подходящо за изграждане на битови отношения от типа "семейно гнездо" по оста Рак-Козирог, демек рутинааааа...........
« Последна редакция: Март 16, 2011, 10:19:41 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1234 -: Март 31, 2011, 04:14:59 am »
Нямаше да публикувам хорара,обаче ми се стори интересен.

Въпроса е "Ще имам ли скоро любовна връзка?"

След като ми се убиха всички надежди относо няколко човека  :blink: смисъл единия не е влюбен в мен-последно като го видях просто си дадох сметка за н-та път май,ама все не исках да си го набия в главата,другия нещо не ми се нрави много като характер,поне това,което е показал,а и май няма особен интерес.

Единственното,което май е проблем е,че Луната е без курс  :(
Иначе Уран като У5 и Слънцето като У11 са в съвпад.Освен това в 5ти дом е Луната/съ-управител на въпроса/,Венера,Нептун и Хирон.С тоя Нептун там,да не би аз да си правя някакви илюзии? :-\

« Отговор #1235 -: Април 01, 2011, 03:05:56 am »
Да махна ли картата?С тая Луна без курс май няма смисъл интерпретация? :-\

« Отговор #1236 -: Април 01, 2011, 03:08:09 am »
И ретрограден Сатурн на АС дава препятствия и забавяния. Но мисля, че има предпоставки за приятни и интензивни флиртове - У1 Венера в екзалтация по знак и в 5-ти дом ще направи секстил с Плутон в 3-ти дом.

« Отговор #1237 -: Април 01, 2011, 03:32:40 am »
Благодаря,Мирабелла!  :88:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1238 -: Април 02, 2011, 10:20:16 pm »
Мия, както Лили написа, по новолуние картите са непредвидими. В тази карта Луната е управител и на неговите намерения (негов У3) и е изгорена от Слънцето. Новолунието може да е завършек на нещо, може да е ново начало. Но от картата се вижда, че той търси контакт с теб - неговият управител Венера е в 3-тия ти дом. Венера във Водолей е доста свободолюбива, докато Марс (У1) в Риби е много романтично настроен. Наслаждавай му се без да имаш голями очаквания за сега. Мисля, че ти имаш хубаво мнение за този човек и очаквания, защото Марс е в знака на екзалтация на Венера. На Венера й предстои секстил с Юпитер, управител на 5-тия ти дом и негов елемент, така че ако не беше непредвидимото дейстие на новолунието, бих казала, че шансовете той да продължи да флиртува с теб са доста добри.

Т.к с този същия младеж флирта продължава. Задавам въпросът: Ще имаме ли връзка/любовна/ с Х?

Моля ви, да се включите, независимо какъв ще е отговора, който показва хорара. :-[

« Отговор #1239 -: Април 02, 2011, 10:42:24 pm »
Пак по новолуние. :blink: Труден хорар.
Мия, ето какво се получава според мен. Ако за него гледаме управителя на 7-ми дом (назован е по име, Луната е в 7-ми на К8), тогава има два варианта:

- класически управител - той е Юпитер, в апликиращ съвпад сте, което клони към отговор ДА. Преди да бъде формиран точният аспект, и двамата ще бъдете изгорени от Слънцето (Юпитер по-малко, предполагам, поради сходството в природата на двете планети). И доколкото Слънцето е твой У12, си мисля, че може да формирате някакви тайни взаимоотношения. Макар че Слънце и тайни не ми се връзва, Слънцето изкарва всичко на показ. Може и да греша. Меркурий е ретрограден. Ако става дума за втори опит за създаване на връзка, може и да е успешен.

- модерен управител - той е Нептун, утре (или другиден) сменя знака, значи се сменят обстоятелствата. Тука не знам какво ще се случи. Нямате аспект помежду си, т.е. липсва шанс за взаимодействие в момента.

Ако той е по 5-ти дом, тогава се управлява от ретрограден Сатурн и двамата отивате към опозиция, т.е. изникват някакви пречки. Юпитер е подминал опозицията със Сатурн - да не би да е имало някаква възможност за връзка, която да е била пропусната или осуетена по-скоро?

Луната току-що е сменила знака, което може да означава, че е рано да се каже какво ще се случи, че предстоят да се случат събития, които могат да изменят отношението ти към въпроса. Идва от съвпад с Марс (У8). Преди новолунието й предстои съвпад с Уран на К8 и квадрат с Плутон (в 5-ти дом). Извинете ме за мръсното подсъзнание, но при тази конфигурация си мисля за неочакван секс.
След новолунието Луната ще направи съвпад с твоя управител. Може би малко по-нататък шансът ще бъде на твоя страна.
« Последна редакция: Април 02, 2011, 10:55:59 pm от Mirabella »