Преди време отидох при един астролог на име Иво, който приема много близо до Пирогов в някакъв апартамент. Той - зодия Водолей. Ок, седнахме и той ме пита- дата, място и час на раждане, ала - бала, прави картата и почва:1. На тебе не ти е писано да си с по-възрастни мъже ( Повечето ми връзки са с по-възрастни мъже, като разликата ни е била от 10 години нагоре, дори с един беше 25 ) и винаги са ме привличали повече, дори сексуално. 2. Връзките според него се правели едва ли не само по слънчевия знак ( според мене пълна тъпотия). 3. Щяла съм да имам 2 брака и в момента живея живот номер 4 ( това как го разбра незнам

). 4. Ще имам 2 или 3 деца,но само от един мъж?!! ( това как го разбра?) 5. За моя приятел - гледа синастрията и след 2 минути каза: НЕ - не става тоя, вие ще се разделите, той е много стиснат и е голям егоист, а и ти си в неговата Сатурнова дупка ( като период ) и все ще ходиш след него

Е ТВА МЕ УБИ. Каза може да сте заедно 20 години и накрая ще се разделите, но според него щяло да стане 2011, защото в хороскопа съм имала раздяла догодина, но не се уточни смърт, раздяла с приятел или с мъж.. Всичко това му отне не повече от 20 минути, като говореше откъслечно и бързо и почти не отговори на въпросите ми..
Е това ме срина ужасно и оттогава влязох в страшен емоционален преразход. Най-странното е че междувременно, моят приятел се промени неузнаваемо - стана много спокоен, много усмихнат, само ме целува, прегръща, каза ми че ме обича и започна да ме обсипва с любовни смс-и, подаръци и да ми дава пари за щяло и нещяло...