Здравей Гост

Хорарни карти за взаимоотношения

• 1393 Отговора
  • 210794 Прегледи
*

abroad

Re:Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #620 -: Ноември 07, 2010, 02:05:19 am »
Дотук не съм видяла нито един астролог да прави подобни констатации в публичен форум, в интерес на истината рядко се е случвало професионален астролог да се включи с участие в някой практически казус с представяне на детайлна аргументация.

в интерес и/или не на истината, не би прозвучало и твърде сериозно по ред причини
дискусиите са с друго предназначение, само според мен :blink:

*

tadj-all

« Отговор #621 -: Ноември 07, 2010, 02:13:53 am »
Дотук не съм видяла нито един астролог да прави подобни констатации в публичен форум, в интерес на истината рядко се е случвало професионален астролог да се включи с участие в някой практически казус с представяне на детайлна аргументация.

в интерес и/или не на истината, не би прозвучало и твърде сериозно по ред причини
дискусиите са с друго предназначение, само според мен :blink:

Защо не би прозвучало и твърде сериозно по ред причини?

Не е ли редно всяко твърдение да се аргументира с някакви изводи и факти?
Така, хората се учат и развиват и виждат нови начини на боравене.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #622 -: Ноември 07, 2010, 02:20:01 am »
Спомням си, че преди няколко години една астроложка хвърляше огън и жупел по форумите, когато се обсъждаха доста по-неангажиращи казуси. Дори въобще ако се обсъждаха казуси, трябваше да се говори само теоретично и да я слушат със зяпнала уста.
Една форумна прогноза с фиксиране на точния брой бракове/деца и на мен би ми се сторила не чак дотам сериозна. Друго е предназначението на форумите.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tadj-all

« Отговор #623 -: Ноември 07, 2010, 02:31:43 am »
Спомням си, че преди няколко години една астроложка хвърляше огън и жупел по форумите, когато се обсъждаха доста по-неангажиращи казуси. Дори въобще ако се обсъждаха казуси, трябваше да се говори само теоретично и да я слушат със зяпнала уста.
Една форумна прогноза с фиксиране на точния брой бракове/деца и на мен би ми се сторила не чак дотам сериозна. Друго е предназначението на форумите.

Познавам ли я астроложката?

Какво е "другото" предазначение на форумите? Да поддържа възможност всеки въпрос да почва с: "Ох, ах, ух, ех, Марса ми, Венерата ми, нещо си там го пере Уран, Нептун, Плутон и аз т'ва, он'ва...какво да очаквам" ?

Не виждам, лошо да се знае, колко ще са децата. Ако ти кажа, че ще имаш 2, какво ще стане?
Винаги по-интересното е - какви ще са тия деца, какво ще им се случва, какъв път ще имат... ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #624 -: Ноември 07, 2010, 02:38:20 am »
Винаги по-интересното е - какви ще са тия деца, какво ще им се случва, какъв път ще имат... ;)

А кои са техниките, по които се определя?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #625 -: Ноември 07, 2010, 02:42:28 am »
Не виждам, лошо да се знае, колко ще са децата. Ако ти кажа, че ще имаш 2, какво ще стане?

Евала, можеш ли да ми "отгатнеш", ей тъй както си говорим  :blink:
Откога си търся подобен оракул :rolleyes:
Съвсем съм сериозна :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #626 -: Ноември 07, 2010, 02:43:56 am »

К5 ,К7 ,К9 , К11 , К1 и управителите на знаците , както и аспектите им.... :blink:
Какво се праЙш , чъ не знаеш ;D ;)...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #627 -: Ноември 07, 2010, 02:53:21 am »
Ами нещо подобно да...доколкото разбрах от Адриана Вотей, имаме шансове за добра връзка, но това което мен ме притеснява е дали в мойта карта има развод. Тя каза че " криза " в брака не значи развод непременно. И другото което ме терзае, за мен знам че ще имам 2 деца + 1 бонус евентуално, но за него се колебая дали не е 1...и затова имам съмнения и ровя в темата. Кажете нещо или да ме успокойте или да ме отрежете тотално... :blink:

Първо искам да предупредя, че не съм професионален астролог. Така че спокойно можеш да не повярваш на написаното по-долу. ;) :blink:

Да, така е, в твоята карта има възможност за криза в брака - Уран е в квадратура с управителя на 7-мия ти дом Луната, както и един аспект на напрежение във връзките - опозиция Слънце-Луна. Но само тези аспекти не са достатъчни, за да се прогнозира развод. Венера и Слънцето ти са стабилизирани от Сатурн, така че се съгласявам с астроложката, която те е консултирала, че развод не е много вероятен. Тук имах съмнения, тъй като майка ми, баба ми и прабаба ми са развеждани и женени отново за 2 мъж... И аз го имам това като един вид комплекс..
Според Керъл Рашман броят на реалните възможности за брак при жените се определя от мажорните сходящи аспекти на Слънцето до напускане на знака, в който се намира в момента на раждането, като редът им показва и реда на евнтуалното сключване на браковете. Тя не отчита аспекти на Слънцето с Меркурий и Венера. Аз лично нямам наблюдение върху теорията й. Друг вариант е да се отчитат не само сходящите, но и разходящите аспекти. При теб има три сходящи аспекта - всичките положителни. Първият е тригон с Юпитер във Водолей. Може би съпругът ти ще бъде зодия Стрелец или Водолей, или ще има много планети в тези знаци. Следващите аспекти са секстил с Марс във Везни и съвпад с Уран. Така че като цяло ще имаш три реални възможности за брак. От теб зависи от кой (кои) от тях ще се възползваш.
Колкото до децата от настоящата ти връзка бих погледнала комбина или композита ви. Прикачвам двете карти. И в двете карти управител на 5-тия ви дом (децата) е Слънцето в Стрелец, което получава само хармонични аспекти. Това би трябвало да дава положителен отговор на въпроса ти - ще имате общи деца. Единственото нещо, което ме притеснява, е наличието на Сатурн в 5-тия дом на комбина, който е лошо аспектиран от диспозитора си Меркурий и Нептун в 8-ми дом. Може би ще имате само едно дете на по-късен етап от връзката ви, тъй като Сатурн традиционно се свързва със забавянията и закъсненията. Ние говорим за деца и мислим за деца,но искаме това да се случи след около година - година и половина. Но ето тук идва друг въпрос, който мен ме чопли - в неговата карта май има само едно дете, а в моята има две или три...Демек, едното да е от него, а другите от друг мъж  ;D
Луната, управителят на 4-тия дом в комбина ви, е в квадрат с Уран на Десцендента. Нека другите ме поправят, ако съм в грешка, но мисля, че предпочитате свободното съжителство без брак. Точно така, изобщо не искаме да се женим! Тук има друг въпрос - криза в брака, ако не си женен?!!!!! Как се тълкува това?
Синастрията ви показва взаимно привличане от пръв поглед и това, което пишеш, че сте заживели заедно веднага, го вярвам напълно - имате аспекти Уран-Луна, които дават именно това - светкавично начало на връзката. Имате и тригон между управителите на 5-тите ви домове, което говори за взаимен романтичен интерес един към друг и желание за общи деца.

:clap:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #628 -: Ноември 07, 2010, 02:54:40 am »

Еми аз по моите шашми си ги гледам, ама принципът е подобен.

То ако се правят подобни пророкувания по форумите, практикуващите професионални астролози ще трябва да си изхвърлят дипломите или каквото имат там.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #629 -: Ноември 07, 2010, 03:00:45 am »
Защо има само едно дете в картата му? На върха на 5-тия му дом е плодовит знак - Скорпион. Юпитер се намира в този дом в собствен знак - най-щедрата планета е силна. Мисля, че Uran беше писала по темата днес, че неговите деца може би ще са повече (от едно).
Криза може да се има предвид във връзката, не е задължително да е узаконена. Почти всяка двойка има кризи във връзката си. :blink:

*

tadj-all

« Отговор #630 -: Ноември 07, 2010, 03:02:45 am »

Евала, можеш ли да ми "отгатнеш", ей тъй както си говорим  :blink:
Откога си търся подобен оракул :rolleyes:
Съвсем съм сериозна :blink:

A, защо ти е да знаеш?
Знанието за това, какво те очаква и горе-долу кога е голяма спирачка. Имай го напредвид!

« Отговор #631 -: Ноември 07, 2010, 03:04:08 am »
Преди време отидох при един астролог на име Иво, който приема много близо до Пирогов в някакъв апартамент. Той - зодия Водолей. Ок, седнахме и той ме пита- дата, място и час на раждане, ала - бала, прави картата и почва:1. На тебе не ти е писано да си с по-възрастни мъже ( Повечето ми връзки са с по-възрастни мъже, като разликата ни е била от 10 години нагоре, дори с един беше 25 ) и винаги са ме привличали повече, дори сексуално. 2. Връзките според него се правели едва ли не само по слънчевия знак ( според мене пълна тъпотия). 3. Щяла съм да имам 2 брака и в момента живея живот номер 4 ( това как го разбра незнам  ;D). 4. Ще имам 2 или 3 деца,но само от един мъж?!! ( това как го разбра?)  5. За моя приятел - гледа синастрията и след 2 минути каза: НЕ - не става тоя, вие ще се разделите, той е много стиснат и е голям егоист, а и ти си в неговата Сатурнова дупка ( като период ) и все ще ходиш след него  ;D ;D Е ТВА МЕ УБИ. Каза може да сте заедно 20 години и накрая ще се разделите, но според него щяло да стане 2011, защото в хороскопа съм имала раздяла догодина, но не се уточни смърт, раздяла с приятел или с мъж.. Всичко това му отне не повече от 20 минути, като говореше откъслечно и бързо и почти не отговори на въпросите ми..
Е това ме срина ужасно и оттогава влязох в страшен емоционален преразход. Най-странното е че междувременно, моят приятел се промени неузнаваемо - стана много спокоен, много усмихнат, само ме целува, прегръща, каза ми че ме обича и започна да ме обсипва с любовни смс-и, подаръци и да ми дава пари за щяло и нещяло...

*

tadj-all

« Отговор #632 -: Ноември 07, 2010, 03:05:11 am »

Има техники. Но никога не съм задълбавал в тях. И да проверявам, дали са верни и до колко.

Говорих принципно - като знаеш, че ще имаш 1, 2 или повече деца, интересът спада за бройката и се преориентира към тяхната съдба и характер. Това визирах най-вече ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #633 -: Ноември 07, 2010, 03:06:27 am »

То ако се правят подобни пророкувания по форумите, практикуващите професионални астролози ще трябва да си изхвърлят дипломите или каквото имат там.  ;D

Нали го помниш моя случай...На К5 ОВЕН , тя се препоти горката докато ми каже , че в този живот няма да имам деца.....И като и сервирах бройката просто онемя!
А пишман астроложки бол....
Нещо повече , от производната карта също има много инфо и не е най-важен знака на куспидата на 5-ти , а неговия управител , аспектите му....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #634 -: Ноември 07, 2010, 03:07:29 am »
Защо има само едно дете в картата му? На върха на 5-тия му дом е плодовит знак - Скорпион. Юпитер се намира в този дом в собствен знак - най-щедрата планета е силна. Мисля, че Uran беше писала по темата днес, че неговите деца може би ще са повече (от едно).
Криза може да се има предвид във връзката, не е задължително да е узаконена. Почти всяка двойка има кризи във връзката си. :blink:

Знаеш ли кое е най-интересното. Две астроложки са ми казвали че той трябва да има или е имал дете...Той е бил женен един път, после разведен. Дете обаче няма! Имал е гадже, което е правило аборт и то преди много години, а след това е имал само една връзка с жена от която е ИСКАЛ да има дете...

Благодаря ти за думите и тълкуването! Ти си съкровище! :wub:

« Отговор #635 -: Ноември 07, 2010, 03:08:45 am »

Нали го помниш моя случай...На К5 ОВЕН , тя се препоти горката докато ми каже , че в този живот няма да имам деца.....И като и сервирах бройката просто онемя!
  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
А пишман астроложки бол....
Нещо повече , от производната карта също има много инфо и не е най-важен знака на куспидата на 5-ти , а неговия управител , аспектите му....

*

tadj-all

« Отговор #636 -: Ноември 07, 2010, 03:09:00 am »
Преди време отидох при един астролог на име Иво, който приема много близо до Пирогов в някакъв апартамент. Той - зодия Водолей. Ок, седнахме и той ме пита- дата, място и час на раждане, ала - бала, прави картата и почва:1. На тебе не ти е писано да си с по-възрастни мъже ( Повечето ми връзки са с по-възрастни мъже, като разликата ни е била от 10 години нагоре, дори с един беше 25 ) и винаги са ме привличали повече, дори сексуално. 2. Връзките според него се правели едва ли не само по слънчевия знак ( според мене пълна тъпотия). 3. Щяла съм да имам 2 брака и в момента живея живот номер 4 ( това как го разбра незнам  ;D). 4. Ще имам 2 или 3 деца,но само от един мъж?!! ( това как го разбра?)  5. За моя приятел - гледа синастрията и след 2 минути каза: НЕ - не става тоя, вие ще се разделите, той е много стиснат и е голям егоист, а и ти си в неговата Сатурнова дупка ( като период ) и все ще ходиш след него  ;D ;D Е ТВА МЕ УБИ. Каза може да сте заедно 20 години и накрая ще се разделите, но според него щяло да стане 2011, защото в хороскопа съм имала раздяла догодина, но не се уточни смърт, раздяла с приятел или с мъж.. Всичко това му отне не повече от 20 минути, като говореше откъслечно и бързо и почти не отговори на въпросите ми..
Е това ме срина ужасно и оттогава влязох в страшен емоционален преразход. Най-странното е че междувременно, моят приятел се промени неузнаваемо - стана много спокоен, много усмихнат, само ме целува, прегръща, каза ми че ме обича и започна да ме обсипва с любовни смс-и, подаръци и да ми дава пари за щяло и нещяло...

Щях да набия една моя съученичка, че отиде при някаква астроложка.
Горе-долу и там е продължил 20 минути целия сеанс. Абсолютни глупости й е казала, изсмукани от пръстите. Почти, като тези.

Мога да ти кажа едно - за хубаво гледане - поне 3-4 часа. И то предварително и на успокоение! За 20 минути могат да се хванат общи щрихи и нюанси верни около 20%

« Отговор #637 -: Ноември 07, 2010, 03:11:02 am »

Щях да набия една моя съученичка, че отиде при някаква астроложка.
Горе-долу и там е продължил 20 минути целия сеанс. Абсолютни глупости й е казала, изсмукани от пръстите. Почти, като тези.

Мога да ти кажа едно - за хубаво гледане - поне 3-4 часа. И то предварително и на успокоение! За 20 минути могат да се хванат общи щрихи и нюанси верни около 20%

Е точно, аз съм за бой, че ми го похвалиха, много бил добър...Адриана Вотей ми прави хороскоп 3 часа, а преди това 2 седмици и отне да ми го направи, наред с другите. Не ми се карайте че я хваля, че споменавам този Иво- мисля че трябва да се казва кой от кого е доволен и от кого не!

*

Stella

• 7765
« Отговор #638 -: Ноември 07, 2010, 03:11:50 am »
а и ти си в неговата Сатурнова дупка ( като период ) и все ще ходиш след него  

????
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #639 -: Ноември 07, 2010, 03:12:10 am »
В повечето случаи питащите се интересуват дали и кога ще имат деца, при какви обстоятелства, а не колко на брой. Бройката сами можем да я определяме, стига да не се намесят някои физиологични причини. Друг е въросът, че в хороскопа може и да липсват фактори, отричащи децата, а на практика нативът да няма собствени деца. В хороскопа може да има заложена вероятност да се гледат чужди деца (осиновени/доведени) като свои.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.