Здравей Гост

Хорарни карти за взаимоотношения

• 1393 Отговора
  • 211138 Прегледи
*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
Re:Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #180 -: Юни 12, 2010, 08:55:14 pm »
Пък и е в 29 градусссс
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #181 -: Юни 12, 2010, 08:56:29 pm »
Небесна ме изпревари-))).Може,бе, Луната ще направи квадрат със Сатурн, ако изключим транссатурновите планети, както някои правят. Не съм изпробвала този метод,ама е време.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

abroad

« Отговор #182 -: Юни 12, 2010, 08:56:40 pm »
Решението най-вероятно вече е взето...от него, струва ми се в по-силна позиция.
Ако изобщо трябва да се тълкува картата с този късен АС, отговорът е по-скоро Не :-\

*

holanda

« Отговор #183 -: Юни 12, 2010, 08:58:23 pm »
защо има 2 отделни теми за хорар-методите се различават или просто за реда във форума? :unsure:

*

Nebesna

« Отговор #184 -: Юни 12, 2010, 09:02:10 pm »
защо има 2 отделни теми за хорар-методите се различават или просто за реда във форума? :unsure:

Тук разглеждаме хорарни карти на взаимоотношения. Който където иска там да си задава въпросите, но е ясно, че тук няма да питаме за изчезнали хора, нали.

*

holanda

« Отговор #185 -: Юни 12, 2010, 09:07:59 pm »

Тук разглеждаме хорарни карти на взаимоотношения. Който където иска там да си задава въпросите, но е ясно, че тук няма да питаме за изчезнали хора, нали.
yes,sir.. :P

*

Mia21

• 2502
« Отговор #186 -: Юни 12, 2010, 09:11:16 pm »
Небесна, преди време ти доста интересно тълкуваше един хорар и беше писала какъв тип връзка е-дали служебна, дали приятелска. Може ли да се види това и тук по тази карта? Възможно ли е разходящите транзити да показват отминалите скоро събития? И аз смятам, че има нужда от изчакване, ако това показва картата.

PS: Да, обаче Юпитер скоро като тръгне ретро, какво ще стане? ;D ;D ;D :P
« Последна редакция: Юни 12, 2010, 09:21:58 pm от Mia21 »

*

Nebesna

« Отговор #187 -: Юни 12, 2010, 09:30:33 pm »
Небесна, преди време ти доста интересно тълкуваше един хорар и беше писала какъв тип връзка е-дали служебна, дали приятелска. Може ли да се види това и тук по тази карта? Възможно ли е разходящите транзити да показват отминалите скоро събития? И аз смятам, че има нужда от изчакване, ако това показва картата.

PS: Да, обаче Юпитер скоро като тръгне ретро, какво ще стане? ;D ;D ;D :P

Обикновено позицията на Луната ме ориентира какво е отношението към квезита. В случая Луната е в 6-ти дом.
Меркурий ще напусне знака, преди Юпитер да тръгне ретро.

*

Divna

« Отговор #188 -: Юни 12, 2010, 09:42:40 pm »
Понеже взех въпроса на Мия присърце (винаги съм се борела в името на любовта) си позволих да задам един въпрос за нея и любимият й от мое име.

Мия ще възобнови ли отношенията си със старата си любов и ако отговорът е да в какъв аспект (професионален, приятелски или любовен)?

Предварително ви благодаря!

*

Divna

« Отговор #189 -: Юни 12, 2010, 09:44:35 pm »
Мия трябва да я търся по 7 дом, а за приятеля й кой дом да гледам 7 от 7?

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #190 -: Юни 12, 2010, 09:45:34 pm »
неин пети, нали не си го споменала по име,а после виж и седми за по-силни взаимоотношения

« Отговор #191 -: Юни 12, 2010, 09:48:06 pm »
а за приятеля й кой дом да гледам 7 от 7?

Мисля, че 5ти от 7ми, защото си питала за "приятелят й".
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Divna

« Отговор #192 -: Юни 12, 2010, 09:52:11 pm »
Благодаря ви момичета!

Значи, У7 Марс представлява Мия. А 5 дом от нейн 1 е с управител Слънце.
В 5 дом се намира Марс (Мия), а Слънце е в нейн 3 дом в съвпад с Луна (Втория сигнификатор на Мия, кой трябва да е Венера може би?).
Венера е и сигнификатора на нейн 7 дом.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #193 -: Юни 12, 2010, 09:55:36 pm »
Чакай,бе,що венера на неин седми дом. Тя е овен, 5 дом е слънце, а седми е стрелец. Между марс и слънце е разходящ аспекта.Тя, определено мисли за него, но него пък го тресат други проблеми в работата, вероятно.

*

Divna

« Отговор #194 -: Юни 12, 2010, 09:57:11 pm »
Марс е в разходяща квадратура с У3 Меркурий. Имало е конфликти на ниво комуникация.
На Слънце предстои ли му някакъв аспект с Марс преди да напусне знака? Нещо не мога да ги разбера тези хорари  :-[.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #195 -: Юни 12, 2010, 09:58:45 pm »
Дивнааааа,отнесена си,бе пиле...Е,как да му предстоят, като слънцето е в разходящ аспект с марс, обаче виж луната, за това смятам , че не може да се отговори още на този въпрос. Предстои и една квадратура и един тригон.

*

Divna

« Отговор #196 -: Юни 12, 2010, 10:00:02 pm »
Чакай,бе,що венера на неин седми дом. Тя е овен, 5 дом е слънце, а седми е стрелец. Между марс и слънце е разходящ аспекта.Тя, определено мисли за него, но него пък го тресат други проблеми в работата, вероятно.

Защото съуправителя на 7 е Венера, а управителя е Марс.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #197 -: Юни 12, 2010, 10:01:36 pm »
честно, в хорара никога не съм гледала съуправители,ам само,ако трябва да потвърдя някое събитие по прогресии и дирекции.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #198 -: Юни 12, 2010, 10:02:26 pm »
Ама,дори и да гледаш съуправители,пак няма аспект между тях-меркурий и венера

*

Mia21

• 2502
« Отговор #199 -: Юни 12, 2010, 10:03:21 pm »
Понеже взех въпроса на Мия присърце (винаги съм се борела в името на любовта) си позволих да задам един въпрос за нея и любимият й от мое име.

Мия ще възобнови ли отношенията си със старата си любов и ако отговорът е да в какъв аспект (професионален, приятелски или любовен)?

Предварително ви благодаря!

Дивна, голям майтап сме! Благодаря ти!  ;D :wub:

Да, много работи. Сега му е "жътвата"- летния сезон. В момента го няма в моя град, само идва от време на време, за час-два. :blink: