Здравей Гост

Хорарни карти за взаимоотношения

• 1393 Отговора
  • 210621 Прегледи
*

Mims

• **
  • 772
Re:Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #220 -: Юни 18, 2010, 07:50:10 pm »
Хора,помагайте! :(
От транзити ли,от ПМС-то ли,ама нервата напоследък здраво ме тресе..Преди седмица се скарах с моя човек,сериозно..Направо изтрещях и не знам какво говорих изобщо :-[
Правих карта,но нищо не ми говори с тоя Плутон на асцендента.Една от причините за кавгата е именно евентуалното ми заминаване-Сатурн на К9.Като гледам Луната,която му е сигнификатор и си е в 7-ми,май аз повече напирам за сдобряването.То е факт,ама едно такова студено и формално,колкото да не е  без хич. :'(
Въпросът е:"Ще се сдобря ли с Х.?"

http://prikachi.com/images.php?images/13/2239013u.gif

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #221 -: Юни 18, 2010, 08:00:40 pm »
Ще... ;D
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

missKapriz

« Отговор #222 -: Юни 18, 2010, 09:54:23 pm »
Мимс,аз пък мисля,че той е по-емоционален и повече напъва да се сдобрите ;Dтвоя сигнификатор е студения и прагматичен Сатурн,а негов-емоционалната Луна,която е в негов 1 дом-човека е обиден и тъжен и в Лъв-иска театрално извинение,грандиозно ;D.Там е и Венера-явно е и влюбен :PПлутон на Асц показва някакъв твой страх ли,съмнения ли,сякаш нещо те мъчи-във връзка с въпроса разбира се.И да се сдобрите ще е някак служебно -единствения добър за това аспект е полусекстила Луна/Сатурн,който за мен е неудовлетворяващо ДА.После обаче има квадрат Слънце/Сатурн,а Слънцето е подсигнификатор на Х.И макар,че имаме и секстил Луна/Слънце смятам че в случая квадрата показва ,че няма да е съвсем наред всичко.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #223 -: Юни 19, 2010, 08:39:44 am »
Изумена съм... :PВсичко си е точно така,като си го описала.
Мерси на мис Каприз,почвам  да мисля сценарий за театрото.. ;D

*

Nebesna

« Отговор #224 -: Юни 23, 2010, 06:37:47 pm »
Моля, кажете ми по кой дом търсите бивш съпруг или съпруга? Налага ми се да отговоря на един такъв въпрос.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #225 -: Юни 23, 2010, 06:40:13 pm »
Според мен е по седми.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Nebesna

« Отговор #226 -: Юни 23, 2010, 06:55:03 pm »
Според мен е по седми.

Добре, но ако има и настоящ? Тогава не става ли припокриване?
А може би се гледа поредността на брака, да, да...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #227 -: Юни 23, 2010, 06:57:08 pm »
Чела съм, но нямам опит в такива въпроси, че се прави анализ на отношенията към момента.
 Т.е. ако са приятели се гледа 11 дом, ако са врагове - 12 дом, ако нямат такива, а връзката е само чрез децата, то съпруга е 4 от 5 дом т.е. търсим го като бащата на децата или 8 дом.

Ако искаш виж в картата според конкретното питане кой отговаря най-точно и сподели. Но като цяло би трябвало да си е 7 дом.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

missKapriz

« Отговор #228 -: Юни 23, 2010, 07:39:13 pm »
Срещала съм в книгите питане за бивш съпруг и е бил по 7,но в случая има и настоящ и също като Небесна мисля,че той трябва да е по 9
Небесна,ако е удобно качи картата да помислим заедно

*

sunrain

• 6710
« Отговор #229 -: Юни 23, 2010, 07:56:11 pm »
Замислих се, че всъщност тогава по 9 дом това е втория брак и ако следваме тази логика/правило втория партньор в такъв случай би трябвало да е 7 от 7. Но не съм сигурна, че така ще проговори картата.   

Наистина, ако Небесна я качи, ще бъде интересно да видим и най-вече си зависи от естеството на самия въпрос. 

*

missKapriz

« Отговор #230 -: Юни 23, 2010, 08:10:11 pm »
Сънрейн,като се замисли човек-втора работа е 6 от 6,втори жилище 4 от 4 и т.н.,но нали второ дете е 2 от 5,трето 2 от 7,а за съпрузите тръгваме от 7 през един по ред на номерата.Логиката нещо ми бягха,но явно това е основно правило в хорарната астрология-де да знам :rolleyes:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #231 -: Юни 23, 2010, 08:14:11 pm »
И аз в тая схема засега не виждам голяма логика, дето я казах 7 от 7 или там за домовете и работата, но явно работи в повечето случаи. Обаче за децата е така също, дето викаш, в смисъл показва си - 2 от 5 и т.н.

Все си мисля, че най-важен си остава въпроса и нагласата на питащия. И това вече дава по-голяма насока при търсенето на сигнификаторите, когато е усложнена ситуацията.

Аз се надявам Небесна да може да качи картата.  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #232 -: Юни 23, 2010, 08:16:07 pm »
Добре де, ако седми от седми е вторият съпруг, как тогава ще гледаме третия евентуален? Ако е пак 7ми от 7ми, тогава се връщаме в същия дом, т.е. при първия.  ;D
Не знам, аз ли неправилно разбирам?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #233 -: Юни 23, 2010, 08:19:55 pm »
Чела съм, но нямам опит в такива въпроси, че се прави анализ на отношенията към момента.
 Т.е. ако са приятели се гледа 11 дом, ако са врагове - 12 дом, ако нямат такива, а връзката е само чрез децата, то съпруга е 4 от 5 дом т.е. търсим го като бащата на децата или 8 дом.

Затова на мен ми се струва най-логичен този вариант да се пробва при условие, че го свързвам с нагласата на питащия и съответно самия въпрос, който го вълнува.

А и 7 дом, който и без това се гледа, защо да не е в случая, какво общо има втория съпруг, да не би и двамата да са свързани с въпроса? Айде, Небесна, идвай да казваш, че тука живи изгоряхме от вълнение.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #234 -: Юни 23, 2010, 08:21:37 pm »
Задайте първо конкретен въпрос и качете картата на въпроса, тогава ще се мисли кой съпруг - бивш/настоящ - в кой дом да го дирим.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #235 -: Юни 23, 2010, 08:26:37 pm »
Обаче сега се замислих, че винаги сегашният, т.е. настоящ съпруг е по 7 дом. Поради простата причина, че 7 дом винаги е активен при близки отношения, независимо от това за кой пореден брак или връзка става реч.
Девети дом гледаме за евентуален следващ съпруг, който я дойде, я не дойде...
А когато е налице раздяла с един мъж и сме обвързани с друг, логично е вторият да се разглежда като настоящ /7 дом/, а не предстоящ /9 дом/. Уф, нещо се омотах аз в размишленията си.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #236 -: Юни 23, 2010, 08:27:56 pm »
Задайте първо конкретен въпрос и качете картата на въпроса, тогава ще се мисли кой съпруг - бивш/настоящ - в кой дом да го дирим.

Той е зададен, но Небесна го крие.   :P

*

sunrain

• 6710
« Отговор #237 -: Юни 23, 2010, 08:29:42 pm »
Обаче сега се замислих, че винаги сегашният, т.е. настоящ съпруг е по 7 дом.

Пита се за бившия. Само това ни издаде и избяга.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #238 -: Юни 23, 2010, 08:32:27 pm »
Като се види картата на въпроса, може да стане ясно.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #239 -: Юни 24, 2010, 10:50:32 am »
Сънрейн,като се замисли човек-втора работа е 6 от 6,втори жилище 4 от 4 и т.н.,но нали второ дете е 2 от 5,трето 2 от 7,а за съпрузите тръгваме от 7 през един по ред на номерата.Логиката нещо ми бягха,но явно това е основно правило в хорарната астрология-де да знам :rolleyes:

Абе не е така бе хора...струва ми се...
Второто дете е по 7-ми дом (2-ри от 5-ти), нали така?
Значи втората работа е по 8-ми дом, така излиза,
а вторият съпруг по 9-ти дом.