Здравей Гост

Хорарни карти за взаимоотношения

• 1393 Отговора
  • 211607 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #420 -: Октомври 06, 2010, 02:53:44 am »
Какви чувства изпитва към мен? Има ли шанс и бъдеще връзката? :blink:
19:43 мин...Бс
05.10.2010

Кой? Пенчо, любовник, приятел, бизнес партньор или нещо друго.

Назован е по име... ;D
Пропуснах да кажа.... ;) ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #421 -: Октомври 06, 2010, 03:06:18 am »
05.10.2010

Назован е по име... ;D

Не го пропускай друг път, защото ние не го знаем и така няма да сме сигурни и в отговора, който даваме. Тази карта е много буквална, но в други не са така ясни нещата. По отношение на чувствата, мисля че ти си по-запалената в случая, но и ние си се познаваме, де - огъня си е огън.  :P  Аспектите са много обещаващи и моя отговор е "да", имате шанс за връзка. Има и чувства. Луната е в сходящ секстил с У1 и У7, управлява 4 дом - края на нещата, напира се в 5 дом - секс и бокс :P .....ама тая Девааааа  :rolleyes: по-малко мърморене и капризничене трябва. Той по-млад ли е, ако не е нахално да питам?

*

Марая

• 28287
« Отговор #422 -: Октомври 06, 2010, 03:18:02 am »
05.10.2010

Назован е по име... ;D

Не го пропускай друг път, защото ние не го знаем и така няма да сме сигурни и в отговора, който даваме. Тази карта е много буквална, но в други не са така ясни нещата. По отношение на чувствата, мисля че ти си по-запалената в случая, но и ние си се познаваме, де - огъня си е огън.  :P  Аспектите са много обещаващи и моя отговор е "да", имате шанс за връзка. Има и чувства. Луната е в сходящ секстил с У1 и У7, управлява 4 дом - края на нещата, напира се в 5 дом - секс и бокс :P .....ама тая Девааааа  :rolleyes: по-малко мърморене и капризничене трябва. Той по-млад ли е, ако не е нахално да питам?

Не нахално! Само 12г. е по-млад :-[ ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #423 -: Октомври 06, 2010, 03:19:34 am »
 Неговият 5 дом -Уран, нещата както внезапно могат да се случат с фойерверки и т.н така и обратното-студ и лед.Иначе-Да -Луна в секстил Марс/Венера.
Защо този съвпад е в твой 7 дом? ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #424 -: Октомври 06, 2010, 03:25:06 am »
Неговият 5 дом -Уран, нещата както внезапно могат да се случат с фойерверки и т.н така и обратното-студ и лед.Иначе-Да -Луна в секстил Марс/Венера.

Аз бях лед много дълго време...много.
Как обясняваш това в моя 7-ми дом....

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #425 -: Октомври 06, 2010, 03:26:47 am »

Значи сте си от една и съща китайска зодия.  ;D Но ФнимаФай с него, ти си по-уязвимата в тази връзка - Венера представя теб и е в заточение в Скорпион.
 Уран, как защо този съвпад е в нейния 7 дом?  :rolleyes: Ми, за да има някаква връзка, трябва да има аспект на сигнификаторите на 1 и 7 дом....и най-добрия вариант е да са в съвпад в 1 или в 7. Съвпадът в 7 показва, че нейният интерес и мераци са по-големи.  :blink:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #426 -: Октомври 06, 2010, 03:27:29 am »
моля ви хора помогнете ми с този хорар....
пак ме мъчат натрапчиви чувства и мисли....винаги съм се чудела защо толкова много...защо не мога да се оттърва....
въпрос...
отбягва ли ме едикой си?

*

Uran

• 6041
« Отговор #427 -: Октомври 06, 2010, 03:27:59 am »

Първото, което ми хрумва е съвместна работа, бизнес партньорство, а защо не и в известен смисъл конкуренти.

*

Uran

• 6041
« Отговор #428 -: Октомври 06, 2010, 03:31:39 am »
Ванила, този въпрос може ли да го преведеш. Аз съм начинаеща и ми трудно да го съотнеса към конкретен дом т.е. двуумя се дали негов 3 дом-срещи/общувания или 5 и 7..  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #429 -: Октомври 06, 2010, 03:36:10 am »

Първото, което ми хрумва е съвместна работа, бизнес партньорство, а защо не и в известен смисъл конкуренти.

Да! ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #430 -: Октомври 06, 2010, 03:37:32 am »

Значи сте си от една и съща китайска зодия.  ;D Но ФнимаФай с него, ти си по-уязвимата в тази връзка - Венера представя теб и е в заточение в Скорпион.
 Уран, как защо този съвпад е в нейния 7 дом?  :rolleyes: Ми, за да има някаква връзка, трябва да има аспект на сигнификаторите на 1 и 7 дом....и най-добрия вариант е да са в съвпад в 1 или в 7. Съвпадът в 7 показва, че нейният интерес и мераци са по-големи.  :blink:

Мерси Скарлет! Все на змийчета попадам, пусто не са сухоземни , а все са водни-оффф....

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #431 -: Октомври 06, 2010, 03:38:08 am »
ами по-скоро срещи/общувания..но има и връзка с 5 и 7....но второстепенна...
дали скоро ще говорим....Меркурий отива към съвпад със Сатурн...или нещо си въобразявам и се надявам.... :-\

*

Uran

• 6041
« Отговор #432 -: Октомври 06, 2010, 03:39:43 am »
Не е ли по-голям интересът от нейна страна ако е в неин 1 дом?

*

Uran

• 6041
« Отговор #433 -: Октомври 06, 2010, 03:44:37 am »
Ванила, Луната няма аспект със Сатурн (негов У3).Има сексти л Марс -У5 негов и ще направи не съвсем точен съвпад с Меркурий-негов У7.
Разглеждайки ги така нещата, Той е по-склонен на интимно общуване нежели на ежедневно-битово такова.

*

Марая

• 28287
« Отговор #434 -: Октомври 06, 2010, 03:47:15 am »
05.10.2010

А миии това да ти кажа ми изглежда като ДА. Луната прави апликиращ секстил с Марс У7ми от 5ти. А Марс и Венера имат разходящ съвпад в неговия дом. Последния аспект на Луната е опозиция на Уран и Юпитер /У8ми/ в неговия 5ти. Въпреки това мисля, че връзката има много добър шанс  :blink:
Тц, тц, тц! :P Умната, еййй! ;)

Малейй , не думай!
До колко време ще се изясни ситуейшъна.... :-[ :P :blink:?

« Отговор #435 -: Октомври 06, 2010, 03:47:36 am »

Скарлет а дали това че Венера представляваща ковернента ще бъде ретроградна след 2-3 дни няма ли да окаже някакво влияние и да има връщане към нещо старо и познато за питащата а и съвпада между Венера и Марс е разходящ?Въпроса ми е съм Скарет като аз също мисля че отговора на въпроса на Марая е по скоро Да
« Последна редакция: Октомври 06, 2010, 03:54:28 am от marygadje »
Докато дишаш...надявай се!

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #436 -: Октомври 06, 2010, 03:52:37 am »
ами питам понеже той е далече...и единствения начин да съм в досег е чрез интернет.....писла съм му, но нямам отговор и се чудя дали ме избягва..по принцип няма за какво...последно като се видяхме се държах малко неадекватно, но то е защото ми е трудно да се контролирам в негово присъствие....
дано да е по-склонен на това, за което казваш ти Uran....
***** мислех си, че съм се оттървала от това състояние тъпо, в което изпадам..... :'(

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #437 -: Октомври 06, 2010, 04:04:51 am »

Скарлет а дали това че Венера представляваща ковернента ще бъде ретроградна след 2-3 дни няма ли да окаже някакво влияние и да има връщане към нещо старо и познато за питащата а и съвпада между Венера и Марс е разходящ?Въпроса ми е съм Скарет като аз също мисля че отговора на въпроса на Марая е по скоро Да

Аз винаги гледам това, което е в картата тук и сега. Отговарям само на това, което питат. Ако тръгна да гледам всяко ретроградие на планетите, ще се оплете ситуацията. Може Марая малко да се стегне и поотдръпне по време на ретроградието, нещо в неговото поведение да я приземи...така да се каже.

*

Марая

• 28287
« Отговор #438 -: Октомври 06, 2010, 04:07:39 am »
А не се ли губи въобще смисъла на хорара , ако гледаме коя планета след н на брой дни ще бъде ретро? :-\
Разсъждавам , само по въпроса.....
Хорара не отговаря ли за конкретно време обособено като такова с час , място.... :rolleyes:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #439 -: Октомври 06, 2010, 04:07:50 am »
Не е ли по-голям интересът от нейна страна ако е в неин 1 дом?

Така съм го учила. Когато У1 дом е в 7, питащия има повече интерес и чувства. И обратно...както беше в хорара на Стелчето.  ;D Не мога да свикна още.  :rolleyes: Нека Марая да сподели как чувства нещата и да каже....както винаги е била искрена.  :P Дали тя има по-силни чувства и желания на този етап или той?