Здравей Гост

Хорарни карти за взаимоотношения

• 1393 Отговора
  • 211357 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #460 -: Октомври 08, 2010, 03:19:34 am »
Ай, ай, ай. Това Сатурна ли във Везни, МарсоВенерата ли в Скорпион надонесоха много лИбов във форума, бе. Дотук отброих барем до 8 от "ветераните", дето са "под ножа". И на мен тия дни ми е много любовно, но преоткривам досегашния си любим.
Което си е в реда на нещата де, щото Сатурн върху натално Слънце, Марсо-Венера в знака на натална Луна и натална Венера и Плутон върху натален СЛВ/Дсц. Къде да ме избие другаде, освен към "любовта на животЪ или живота на любовтЪ".

При мен Марс/Венера задвижват нодалната ос 5-11 дом  (съвпад с натален ЮЛВ в 11-ти).
За пореден път се убеждавам, че осите действат свързано. Така както бракът ми дойде по активиран 1-ви дом, а детето ми дойде по 11-ти дом, така и сега.
ПП. Марс управлява ЮЛВ, а Венера - СЛВ. Съвпадът им по дом непременно дава събитие.

Това правило аз съм си го извела: "Мунданният съвпад на планети, управители на противоположни домове в натала, непременно дава събитие".

Стела, на мен са ми меркурий на първи, луна на 11-ти, те съвпадат често..всеки път ли трябва да има събитие?? :unsure:

Дияна, мен не ме е треснала любовта, не ме слагай в кюпа с розовите панделки и розите, ако обичаш, бъди така добра.. :P

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Stella

• 7765
« Отговор #461 -: Октомври 08, 2010, 03:38:07 am »
Стела, на мен са ми меркурий на първи, луна на 11-ти, те съвпадат често..всеки път ли трябва да има събитие?? :unsure:

Е, виж там нещо по децата, по приятелите....или просто "новина".
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

holanda

« Отговор #462 -: Октомври 08, 2010, 03:47:33 am »
Ай, ай, ай. Това Сатурна ли във Везни, МарсоВенерата ли в Скорпион надонесоха много лИбов във форума, бе. Дотук отброих барем до 8 от "ветераните", дето са "под ножа". И на мен тия дни ми е много любовно, но преоткривам досегашния си любим.

значи нещо съм се била пообъркала:смятах Марс-Венера да ми направи съвпад с Венера-Плутон 1/2 дом на 23 септември,а то било днес..дори като орбиси си пасват идеално  :blink:.

И аз искам 'под ножа'',ей..  ;D

« Отговор #463 -: Октомври 08, 2010, 04:04:57 am »
   Искам да задам хорар, не знам въпроса точно как да го формулирам: "Това ли е краят на връзката ми с голямата любов" ? или "Приключи ли всичко" ?
   Тотално съм отнесена и завихрена в някаква буря от всевъзможни емоции. Но успявам да контролирам всичко, с малко страх, че изтърва ли положението, ще стана много деструктивна - естествено към собствената си персона.

« Отговор #464 -: Октомври 08, 2010, 04:19:01 am »
   Малеее, кво перде съм, задала съм въпрос баш на новолуние, сега забелязвам, че Луната и Слънцето са май във "виа Комбуста"  :o, пък и осите горе-долу пасват на наталните ми такива, както и Марсовия възврат - пфууу толкова съм отнесена, че няма накъде.....

*

Stella

• 7765
« Отговор #465 -: Октомври 08, 2010, 04:29:44 am »
   Малеее, кво перде съм, задала съм въпрос баш на новолуние, сега забелязвам, че Луната и Слънцето са май във "виа Комбуста"  :o, пък и осите горе-долу пасват на наталните ми такива, както и Марсовия възврат - пфууу толкова съм отнесена, че няма накъде.....

Какъв ти е проблема с новолунието? В класическите карти за брак се търси връзка между луната и слънцето. Това, че осите на хорара съвпадат с наталните ти го видях и аз, а това означава, само  и единствено, че въпросът е от изключителна важност за тебе. Наличието на У1 и на Луната в 5-ти дом означава, че ти се интересуваш от продължаването на връзката, а не от нейното приключване. Господарите на 5-тите ви домове са в съвпад, което означава, че връзка има, но на Венера и предстои да тръгне ретроградно,. Ако зависи от тебе, аз не виждам край засега. Ти очакваш той да реши - Луна и меркурий са в 5-ти дом (домът на любимия).
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #466 -: Октомври 08, 2010, 04:35:54 am »

Виа Комбуста е душата ти ... :'(
Излишно страдаме ...излишно мълчим , излишно чакаме...
Хващай се в ръце! Ако искаш да знаеш дали това е голямата ти любов...провери.Любовта иска проверки..... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #467 -: Октомври 08, 2010, 04:39:08 am »
    Как ?

*

Stella

• 7765

« Отговор #469 -: Октомври 08, 2010, 04:42:45 am »
   Аз направих проверка, някаква там - и сега се чувствам ПРЕДАДЕНАААА!

« Отговор #470 -: Октомври 08, 2010, 04:49:27 am »

Какъв ти е проблема с новолунието? В класическите карти за брак се търси връзка между луната и слънцето. Това, че осите на хорара съвпадат с наталните ти го видях и аз, а това означава, само  и единствено, че въпросът е от изключителна важност за тебе. Наличието на У1 и на Луната в 5-ти дом означава, че ти се интересуваш от продължаването на връзката, а не от нейното приключване. Господарите на 5-тите ви домове са в съвпад, което означава, че връзка има, но на Венера и предстои да тръгне ретроградно,. Ако зависи от тебе, аз не виждам край засега. Ти очакваш той да реши - Луна и меркурий са в 5-ти дом (домът на любимия).

Проблемът е, че той няма смелост да се изправи очи в очи с мен, защото е взел решението си, но ме мота, не иска да изгуби обичта, любовта, на една заблудена овца като мен.

*

nerealna

« Отговор #471 -: Октомври 08, 2010, 04:55:02 am »
дейси, любовта трябва да те прави щастлива, а не нещастна.
не знам как точно стоят нещата, но от това което съм чела от постовете ти разбирам само, че ти си направила доста компромиси, а той е все още е с жена си... не е с теб.
бих те посъветвала да го оставиш, да спреш да мислиш за него и да си намериш подходящата за теб половинка.  :blink:

*

nerealna

« Отговор #472 -: Октомври 08, 2010, 05:00:50 am »
не знам какъв е твоят мъж, но обиконовено мъжете с мн ниско самочувствие имат нужда от 2 дори 3 жени.. малко му е да доминира само над една жена

не иска да те изгуби, защото му подхранваш егото
« Последна редакция: Октомври 08, 2010, 05:07:09 am от nerealna »

« Отговор #473 -: Октомври 08, 2010, 05:05:23 am »
  Отдавна съм го пуснала да върви....никога не съм го искала само за себе си и въобще не съм си правила илюзии, че ще остави жена си .....Боли ме от отношението му...Поисках му помощ - не секс, не среща ....защото бях изпаднала в криза. За първи път му поисках да ми подаде ръка /многократно ми е казвал, да не се страхувам от нищо, че той ми бил гърба/...преди повече от месец, тогава беше на 2000км от мен, каза да изтрая малко. Сега вече цял месец е на 100м от мен, нито ръка, нито крак нито ... ми е подал...Виждал ме е, но от разстояние, скришно ме е наблюдавал, засичала съм го...Но няма мъдя, да се изправи пред мен и да каже: "Виж мойто момиче, не искам и не мога да ти помагам" - точка.

*

Vision

• 3523
« Отговор #474 -: Октомври 08, 2010, 05:05:55 am »
напоследък толкова ясно виждам как някой е задълбал в някаква отсечка на пистата, като на надраскана грамофонна плоча и върти ли върти..и не виждам смисъл да говоря повече...ето ти Милки, ето ти и Дейзи и още..и аз съм така сигурно, и трябва някой силно да ме шутира отзад, за да ме изкара отново на пътя.. :rolleyes: само че за мен не мога да осъзная на коя отсечка съм точно, а за другите виждам.. :-\

*

nerealna

« Отговор #475 -: Октомври 08, 2010, 05:09:28 am »
дейзи и милки имат нужда да повишат самочувствието си и самооценката си. трябва им повече увереност в себе си. да заобичат себе си

*

nerealna

« Отговор #476 -: Октомври 08, 2010, 05:11:41 am »
 Отдавна съм го пуснала да върви....никога не съм го искала само за себе си и въобще не съм си правила илюзии, че ще остави жена си .....Боли ме от отношението му...Поисках му помощ - не секс, не среща ....защото бях изпаднала в криза. За първи път му поисках да ми подаде ръка /многократно ми е казвал, да не се страхувам от нищо, че той ми бил гърба/...преди повече от месец, тогава беше на 2000км от мен, каза да изтрая малко. Сега вече цял месец е на 100м от мен, нито ръка, нито крак нито ... ми е подал...Виждал ме е, но от разстояние, скришно ме е наблюдавал, засичала съм го...Но няма мъдя, да се изправи пред мен и да каже: "Виж мойто момиче, не искам и не мога да ти помагам" - точка.

това как ще ти помогне?!

*

Vision

• 3523
« Отговор #477 -: Октомври 08, 2010, 05:14:18 am »
дейзи и милки имат нужда да повишат самочувствието си и самооценката си. трябва им повече увереност в себе си. да заобичат себе си

с купешки фрази няма как да стане.. :P

« Отговор #478 -: Октомври 08, 2010, 05:21:07 am »
   Искам да го чуя от устата му.....ще ми помогне, както и да излея огромното си разочарование от Човека, който мислех че е...и това че е на 100 м от мен ме побърква. Когато е далеч ми е спокойно, не го усещам.
    Както и да е - транзитите са виновни, но и те ще минат. И това ще мине и животът ще си мине.
    Та, какво по хорара, освен това което Стела е писала /май е вярно/.

*

Stella

• 7765
« Отговор #479 -: Октомври 08, 2010, 05:22:24 am »
Дейзи, де да бях мъж, да те прегърна силно и да ти отдам от мойта топлина, щях да го направя, мила!