Здравей Гост

Хорарни карти за взаимоотношения

• 1393 Отговора
  • 210516 Прегледи
Re:Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #480 -: Октомври 08, 2010, 05:25:55 am »
 :kissd: Оценявам го Небесна!
 В момента съм много лабилна. Не ми обръщайте внимание, скоро всичко ще си дойде на мястото. Просто някои неща трябва да се изстрадат напук на разума, напук на чувствата.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #481 -: Октомври 08, 2010, 03:58:22 pm »
Дейзи, ако разглеждаме него по пети дом, както е по-редно, защото не си го назовала - дебилитирана Венера е в съвпад с Марс - У6, който е и твоят дом на пречки, препятствия, проблеми, но и на "злините", които можем да преодолеем със собствени усилия. Марс е също У11 - сбъднатите очаквания и заслужената награда. Другият аспект, който сключва Венера, е тригон с ретрограден Юпитер, но и той така или иначе няма да стане точен. Не очаквай много от този човек.
Ако го разглеждаме по седми дом, защото май предпочитам, когато става въпрос за взаимоотношения, винаги да гледам първи и седми - той е отново ретро Юпитер, ъглов и на трон - изглежда много мощен, но  е с ограничени възможности за действие, интерсептиран. Помежду ви няма никакъв директен контакт - нито Меркурий - Юпитер, нито Меркурий - Венера, нито с посредничеството на Луната. Донякъде Меркурий в знака на Венера намеква за контакт, но Венера е много слаба есенциално. И ретрограден сигнификатор - ако вземем Юпитер, и дебилитиран сигнификатор, ако вземем Венера, не дават положително развитие на нещата. Въпросът е, че нито от пети, нито от седми не мога да изведа категоричен отговор.

Затова прочетох пак въпроса - а той е това ли е краят на любовта? Тоест, трябва ни четвърти от пети. Пък от друга страна при толкова препълнен дом на любовта и то Везни, как да говорим за край?
Да се съсредоточим върху теб. Последният аспект на Меркурий е квадрат с възлите, единственият предстоящ - съвпад със Сатурн, който управлява девети - края на любовта. Решението ти е вече взето, а според мен ще бъде окончателно до седмица - сигнификаторите плюс Луната са в кардинален знак,  но пък осите на картата са мутабелни.

Не се разглежда карта по нова луна, защото астрологът не е с всичкия си, но това е по-скоро удобно оправдание  :blink:. Май това е най-доброто, на което съм способна днес.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Stella

• 7765
« Отговор #482 -: Октомври 08, 2010, 09:30:12 pm »
Не се разглежда карта по нова луна, защото астрологът не е с всичкия си

Еееехе-хе-хе-хееееееее! Хеееее! Аз тогава трябва да съм перманентно луда, щото съм родена по нова луна. А какво да кажем за пълнолуДието. хехееее! паднах от стола.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Diyana

• 2705
« Отговор #483 -: Октомври 08, 2010, 09:56:55 pm »
Не се разглежда карта по нова луна, защото астрологът не е с всичкия си

А какво да кажем за пълнолуДието.

Същото. Това са "особените" месечни моменти, когато астрологът не може да разчита на трезва мисъл и правдиво отсъждане.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #484 -: Октомври 08, 2010, 10:17:30 pm »
ПознВА ЛИ МЕ ДОБРЕ ТОЗИ МЪЖ /Назовала съм го по име/. ;D
Какво иска от мен?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Diyana

• 2705
« Отговор #485 -: Октомври 08, 2010, 10:25:38 pm »
Аааа, ама Луната вече е без курс  :P, ако гледаме седемте. Иначе, да, "познал" те е преди седем месеца примерно (или години). Какво иска - не знам, но ако той е в твоя осми, а ти в неговия втори...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #486 -: Октомври 08, 2010, 10:34:58 pm »
Аааа, ама Луната вече е без курс  :P, ако гледаме седемте. Иначе, да, "познал" те е преди седем месеца примерно (или години). Какво иска - не знам, но ако той е в твоя осми, а ти в неговия втори...

Аха.... ;D ясно! ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #487 -: Октомври 11, 2010, 12:29:24 am »
Затова прочетох пак въпроса - а той е това ли е краят на любовта? Тоест, трябва ни четвърти от пети. Пък от друга страна при толкова препълнен дом на любовта и то Везни, как да говорим за край?
Да се съсредоточим върху теб. Последният аспект на Меркурий е квадрат с възлите, единственият предстоящ - съвпад със Сатурн, който управлява девети - края на любовта. Решението ти е вече взето, а според мен ще бъде окончателно до седмица - сигнификаторите плюс Луната са в кардинален знак,  но пък осите на картата са мутабелни.

Не се разглежда карта по нова луна, защото астрологът не е с всичкия си, но това е по-скоро удобно оправдание  :blink:. Май това е най-доброто, на което съм способна днес.

Благодаря Дияна, да моето решение беше взето - и исках лице в лице да му кажа, но тъй като той ме познава много добре /познаваме душите си/, знае какво би се случило. Че аз ще затворя очи и ще отворя уста, ще го нараня и него и себе си, ще си врътна гъза и ще си тръгна...и после городстта ще си изиграе ролята. Но ако не мога да си излея яда, болката, обидата, разочарованието на момента, той много добре знае, че ще ми мине, щото търся дъното на нещата и го избивам на философии и след известно време ще простя, щото съм се научила да прощавам. Та съм задала въпроса, точно когато той е тръгнал на път, явно съм го усетила и съм била провокирана. Сега съм спокойна, щото не усещам близостта му...Все още съм разкъсвана от скорпионски страсти и за първи път изпитвам желание да причиня болка...Давам си 1 седмица време, за да изкристализира всичко...

*

Mia21

• 2502
« Отговор #488 -: Октомври 11, 2010, 05:46:43 am »
Моля ви, кажете нещо по този хорар. Изядоха ме да питам! ;D Една моя приятелка пита и разпитва, ще се срещне ли с един господин. Хвърлила му е око. Като гледам тази ЛФ, май ще стават интересни работи или греша...Я кажете... ;D

PS: Въпросът си го зададе тя. За малко да си построи и картата... ;D

Относно този хорар. Давам обратна връзка. Оказа се, че момчето ще заминава след четири дни, след хорара, на рейс. Пътува с корабите. Отложиха срещата за след връщането му. Иначе за тези няколко дни сравнително постоплиха отношенията като цяло, т.к са минали доста години, откакто имаха три годишна връзка...

*

Stella

• 7765
« Отговор #489 -: Октомври 11, 2010, 06:51:38 am »
Дай Боже, да се съберат. От цялото си сърце им го желая. Стига да го искат искрено, то непременно ще стане. В противен случай най-добре е да не се залъгват.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Mia21

• 2502
« Отговор #490 -: Октомври 11, 2010, 02:13:03 pm »
Дай Боже, Стелла! :wub:

« Отговор #491 -: Октомври 11, 2010, 10:45:07 pm »
Здравейте!

Питам за приятелка: "Н. има ли бъдеще с Р?" Назовани са с имена.
Той: У7 в 12 дом - Венера в съвпад с Марс дава любовни отношения. Луна тригон Юпитер  - вярност, секстил Сатурн - продължителност.

Какво мислите?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #492 -: Октомври 11, 2010, 10:53:57 pm »
Ако въпросът не е зададен лично от твоята приятелка, а ти питаш за нея, тогава за неин АС се приема 11 дом, а за партньора се гледа 5ти (производен 7ми). В такъв случай неин сигнификатор става Меркурий, а на партньора - Юпитер.

И в случая Венера и Марс не са техни сигнификатори, а Венера няма съвпад с Марс (той вече се е случил) - в момента се движи ретроградно и символично е обърнала гръб на Марс, т.е. планетите се отдалечават една от друга.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #493 -: Октомври 11, 2010, 10:56:41 pm »
Ако въпросът не е зададен лично от твоята приятелка, а ти питаш за нея, тогава за неин АС се приема 11 дом, а за партньора се гледа 5ти (производен 7ми). В такъв случай неин сигнификатор става Меркурий, а на партньора - Юпитер.

Lillie, тя го зададе. Аз направих картата.

« Отговор #494 -: Октомври 11, 2010, 11:01:20 pm »
Въпрос заданен от приятелката ми:Ще се раздeлим ли с Х?Въпроса е зададен от нея!
С тази ретро Венера май ще нараснат тези въпроси!!! ;)

пс.Сега видях че и Рамантика е задала въпрос тя е с предимство!
« Последна редакция: Октомври 11, 2010, 11:18:01 pm от marygadje »
Докато дишаш...надявай се!

*

Uran

• 6041
« Отговор #495 -: Октомври 11, 2010, 11:09:00 pm »
Романтика, имат бъдеще въпреки квадратурата къ Нептун.
"Бъдещето" свързано ли е с преместване на един от двамата или двамата някъде?

« Отговор #496 -: Октомври 11, 2010, 11:12:12 pm »

Значи тогава тя е Марс и Луната, а той - Венера? И Венера е обърнала гръб на Марс. Така ли излиза? :( Луната прави апликиращ секстил със Сатурн в 11-ти дом, който е управител на 3ти в картата. Може би като за начало имат едно стабилно приятелство, в една компания са или имат общо близко обкръжение? А 5ти дом не гледаме ли? Марс е в квадрат с У5, но пък в тригон с 2 планети от 5ти дом. Венера няма други мажорни  аспекти освен този с Марс. Това означава ли, че момчето не се интересува в момента от темата на въпроса?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #497 -: Октомври 11, 2010, 11:12:23 pm »

Еми тогава сигнификаторите са Венера и Марс, права си.
Само че в случая "ролите" са някак разменени - тя е символизирана от Марс, а той от Венера. Косигнификатор на кверента е и Луната. В случая мога да кажа, че като че ли тя повече избързва (Луна в Стрелец) и държи да владее положението (Марс в Скорпион), докато при въпросния мъж на даден етап има тенденция към леко отдръпване, обмисляне на връзката, а малко по-нататък и към претегляне на всички "за" и "против" (когато Венера се завърне във Везни). В момента на задаване на въпроса сигнификаторът на мъжа се намира в знак на заточение и е ретрограден, сигнификаторът на жената е с по-силни позиции.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #498 -: Октомври 11, 2010, 11:19:56 pm »
Uran, Mirabella, Lillie - благодаря ви за бързите отговори!
Съжалявам, но малко по-късно ще пиша подробности за отношенията им. Приятелката ми е в чужбина и за момента не знам подробности.

« Отговор #499 -: Октомври 12, 2010, 12:32:19 am »
Въпрос заданен от приятелката ми:Ще се раздeлим ли с Х?Въпроса е зададен от нея!

Много е интересен въпроса, защото е зададен в негативна форма  :-[
Означава ли това, че ако търсените аспекти между сигнификаторите са сектил, съвпад или тригон, отговорът е : " да, ще се разделите" ?
Ето отново картата