Здравей Гост

Хорарни карти за взаимоотношения

• 1393 Отговора
  • 211610 Прегледи
Re:Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #760 -: Ноември 07, 2010, 10:43:01 pm »
Добре де , няма ли да ми покажеш картата си в тема натални карти? :rolleyes: :-\

;D ;D ;D ;D Ей ,сега, само ще ти кажа че съм див Стрелчок  ;D ;D ;D

Не вярвам в думи...вярвам само на очите си.... :blink:

Айде кака, качих я там :)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #761 -: Ноември 07, 2010, 11:14:03 pm »
Много огън, много чудо -  само да не се запалите...  ;D 
Представям си цветно 2 еуфорични дами на едно място  :P 

Наскоро ми казаха , че не съм никакъв стрелец ;D :rolf: :wink2:..
Споко! Всичко е наред! ;) :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #762 -: Ноември 07, 2010, 11:28:15 pm »
Хахаххаха, е няма лошо! Поне винаги е емоционално, бързо, цветно и веселои всички около нас са щастливи и доволни, пък и живеят по-дълго покрай нас!  ;D

« Отговор #763 -: Ноември 07, 2010, 11:36:45 pm »
Като не си Стрелец какво си??

А аз в присъствието на огнени хора, подскачам. Направо съм като опърлена... Онзи ден си стоя на компа на братовчедка ми. Чета си и тя влиза и аз направих задно салто. Плюх си 200 пъти в пазвата, накрая се прекатурих, уплах получих.
Направих й забележка, тя като викна, като кресна, пишман станах, че се обадих. Крещя, крещя, накрая почна да се смее. След малко пак взе да врещи. Оле... Повишено внимание имам към 6-тия градус на Меркурий в Стрелец.  ;D  Познавам 4 човека с такъв Меркурий, и при 4-та е изгорен от Слънцето. Вас двете не ви познавам,  и понеже погледнах че и при теб, Оушън, е този градус на Мерка и затова много ще внимавам с теб...  :P

Права си, много се палиме, много нещо, обаче точно след 1 минута мога да те прегърна и удуша от целувки и любов! Много рядко да се караме със злоба и лоши намерения, по-скоро винаги ни е иска всички да са щастливи и доволни от ситуацията. Иначе често се случва хората да бягат от мен, защото съм много директна и по-често не се съобразявам с думите си, но искрена. Това е голям проблем за мен. И те си казват: Тази е много лоша!, а пък то е съвсем обратното. Това в някой случай е добре, има хора които и аз не харесвам и предпочитам да ме мислят за изрод  ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #764 -: Ноември 07, 2010, 11:45:42 pm »
Хахаххаха, е няма лошо! Поне винаги е емоционално, бързо, цветно и веселои всички около нас са щастливи и доволни, пък и живеят по-дълго покрай нас!  ;D

Абе кажи му Стрелец и не го обиждай повече- това му стига! ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #765 -: Ноември 07, 2010, 11:47:24 pm »
Като не си Стрелец какво си??

А аз в присъствието на огнени хора, подскачам. Направо съм като опърлена... Онзи ден си стоя на компа на братовчедка ми. Чета си и тя влиза и аз направих задно салто. Плюх си 200 пъти в пазвата, накрая се прекатурих, уплах получих.
Направих й забележка, тя като викна, като кресна, пишман станах, че се обадих. Крещя, крещя, накрая почна да се смее. След малко пак взе да врещи. Оле... Повишено внимание имам към 6-тия градус на Меркурий в Стрелец.  ;D  Познавам 4 човека с такъв Меркурий, и при 4-та е изгорен от Слънцето. Вас двете не ви познавам,  и понеже погледнах че и при теб, Оушън, е този градус на Мерка и затова много ще внимавам с теб...  :P

Малка подробност моя не е изгорен! далеч е от изгарянето! ;D ;D ;D

« Отговор #766 -: Ноември 07, 2010, 11:49:03 pm »
Така е. И братовчедка ми се извинява и вика ''како, извинявай!'' Ама на кака й писна...

Или да изстреляте някой простотия и накрая да кажете ''хаха, шега бе, уили''.  Или еее, аз майтап си направих, кво толкова...''.  Да де, ама тия отсреща са одушевени предмети, а не кукли, та така...

Точно! И много обичаме да командорим, изобщо не си признаваме грешките и се оплитаме понякога в тъпи изречения, просто защото обичаме да размишляваме върху всичко. Ама като казвам в/у всичко - от физика до удължаване на коси ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #767 -: Ноември 07, 2010, 11:49:52 pm »
В лъчите на Слънцето е твоя. Хич не ти трябва изгорен Мерк в Стрелец... Там положението е много нестабилно, а преценката - твърде субективна.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #768 -: Ноември 08, 2010, 12:34:30 am »
В лъчите на Слънцето е твоя. Хич не ти трябва изгорен Мерк в Стрелец... Там положението е много нестабилно, а преценката - твърде субективна.

:72: :wink2:

« Отговор #769 -: Ноември 08, 2010, 02:44:51 am »

Туй за кой е? Че моя Мерк и на мъжото и двата ни са в Стрелец... ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #770 -: Ноември 14, 2010, 08:02:15 pm »
Намерих си "нова мишена". ;) ;D Доста ми е забавна ситуацията. Не мога да не кача едно хорарче, за да видим какво показват звездите. Зададен е въпроса" Ще се стигне ли до нещо повече от добро познанство?... ;) ;D

Много интересна карта се получи, повечето планети са в горната част...

*

abroad

« Отговор #771 -: Ноември 14, 2010, 08:11:40 pm »
Ще се стигне ли до нещо повече от добро познанство?... ;) ;D

С кого :rolleyes:
Вярно, интересна е с тоя Сатурн в 7ми дом ;D

*

holanda

« Отговор #772 -: Ноември 14, 2010, 08:12:25 pm »
мен ако питаш всички планети са в горната част  :P

*

Mia21

• 2502
« Отговор #773 -: Ноември 14, 2010, 08:17:54 pm »
Ще се стигне ли до нещо повече от добро познанство?... ;) ;D

С кого :rolleyes:
Вярно, интересна е с тоя Сатурн в 7ми дом ;D

Е как с кого,...с господина! ;D
Този Сатурн какво значи? Интересна работа..., не е женен.

*

abroad

« Отговор #774 -: Ноември 14, 2010, 08:26:37 pm »
Имам предвид, дали е назован по име или....
за Сатурн в 7ми се казва, че астрологът е некомпетентен да дада отговор на хорара, най-грубо казано ;D
аз не бих тълкувала такава карта, заради големия процент вероятност от грешка или по-скоро, щото ще си подчертая и без това липсата на компетентност ;D

*

Divna

« Отговор #775 -: Ноември 14, 2010, 08:27:37 pm »
Сатурн в 7ми дом незначи ли, че астролога, не е желателно да отговаря, защото отговора може да не е точен? Някакви такива спомени имам.  :-\

*

Divna

« Отговор #776 -: Ноември 14, 2010, 08:30:34 pm »
Мия, забелязала съм, че си голям "карък" на хорари.  :-[
Колкото пъти или картата е нерадикална или все има нещо, за да не може да ти се отговори. Странно!  :-\

*

Mia21

• 2502
« Отговор #777 -: Ноември 14, 2010, 08:31:19 pm »
Имам предвид, дали е назован по име или....
за Сатурн в 7ми се казва, че астрологът е некомпетентен да дада отговор на хорара, най-грубо казано ;D
аз не бих тълкувала такава карта, заради големия процент вероятност от грешка или по-скоро, щото ще си подчертая и без това липсата на компетентност ;D

Назоване е по име-да! ;D Аз съм некомпетентната, понеже първа го разглеждах и му се чудих колко интересно са застанали планетите. Иначе и Венера и Марс правят хубави аспекти.Венера и Луна също са в тригон, макар и разходящ, понеже се видяхме съвсем случайно преди два дни.
Иначе е мъж представен от Венера- браво, много показателна карта... ;) ;D

*

abroad

« Отговор #778 -: Ноември 14, 2010, 08:32:34 pm »
Мия, забелязала съм, че си голям "карък" на хорари.  :-[
Колкото пъти или картата е нерадикална или все има нещо, за да не може да ти се отговори. Странно!  :-\

и при мен често е така
означава, че е по-добре да не знаеш ;D

*

holanda

« Отговор #779 -: Ноември 14, 2010, 08:33:06 pm »

добре,че сега си имаме Боба  ;D