Здравей Гост

Хорарни карти за взаимоотношения

• 1393 Отговора
  • 210594 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #880 -: Декември 14, 2010, 02:57:32 am »
На мен показателите ми изглеждат някак противоречиви, затруднявам се да дам категоричен отговор.
От една страна има квадрат между сигнификаторите, от друга страна на Луната й предстои съвпад с Юпитер и Уран.
Слънцето, което е сигнификатор на питащата, ще направи секстил с Нептун. В случая Нептун трябва да се вземе под внимание, тъй като се намира в 7 дом. Но позицията на Нептун в този дом говори за неясна позиция, за несигурност и колебание от негова страна. Изглежда, че в момента и той не знае какво иска.
Миа като че ли е по-романтично настроена в момента, за което говори позицията на У1 в 5 дом, докато управителят на неговия 5 дом (считано от ДС) е ретрограден.

Миа, а има ли някакво развитие по онзи хорар, за корпоративния клиент? Все забравям да питам...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #881 -: Декември 14, 2010, 02:59:26 am »
Миа , ДА! До няколко дни мисля , че ще бъдеш учудена от поведението на този мъж.... :blink: :wub:
Късмет! Имаш го....
Пълен 5-ти. М/у упр. на АСЦ и АСЦ има квадратура...., на луната и предстои съвпад с Юпитер и упр. на ДСЦ...

;D Тази седмица се очертава голям купон. Дали няма да се засечем някъде. ;) ;D :wub:

Мисля , че той ще ти се обади , ще поиска *услуга* и ще се развият нещата в неочаквана за теб посока... ;D

Преди малко говорих с него. Очаквам пак да ми се обади, така се уговорихме. Въпросът е да не се разправяме само със служебни работи. ;) ;D

Ще бъде... ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #882 -: Декември 14, 2010, 03:04:13 am »
Миа, а има ли някакво развитие по онзи хорар, за корпоративния клиент? Все забравям да питам...

Сетих се, изчакваме подходящ момент. До края на месеца ще е ясно.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #883 -: Декември 14, 2010, 03:11:20 am »
Да свърши ретроградието.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #884 -: Декември 14, 2010, 03:12:37 am »
Интересно, този Мерк- неговия като е ретро, дали няма да съвпадне с Плутона, че да направи и секстил с Венера, а? :unsure:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #885 -: Декември 14, 2010, 03:18:37 am »
Да свърши ретроградието.  ;D

Трябва да видя кога точно свършва, че там нямам право на грешка. :mellow:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #886 -: Декември 14, 2010, 03:32:32 am »
Миа , ДА! До няколко дни мисля , че ще бъдеш учудена от поведението на този мъж.... :blink: :wub:
Късмет! Имаш го....
Пълен 5-ти. М/у упр. на АСЦ и АСЦ има квадратура...., на луната и предстои съвпад с Юпитер и упр. на ДСЦ...

Еха, Марая! Обичам изненадите! Стопли ми душицата с тези твои думи. Дано се сбъдне предсказанието. Ще видиш какъв купон ще си спретнем тогава, околието нема ни стигне. ;D :wub:

« Отговор #887 -: Декември 14, 2010, 03:34:04 am »
мия, тази връзка може да се равие по непредвиден начин. Не знам дали ще е любов, обаче. Сигнификаторите на 1ви и 7ми домове или са разходящ секстил или в апликиращ квадрат. Упарвителите на 5тите домове са интересни. Негов 5ти - е ретро Мерк - нещо ще се промени в решението му. Луната прави апликиращ съвпад, но все пак това е Уран. Дано изненадата да е приятна  :-[
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #888 -: Декември 14, 2010, 03:36:40 am »
мия, тази връзка може да се равие по непредвиден начин. Не знам дали ще е любов, обаче. Сигнификаторите на 1ви и 7ми домове или са разходящ секстил или в апликиращ квадрат. Упарвителите на 5тите домове са интересни. Негов 5ти - е ретро Мерк - нещо ще се промени в решението му. Луната прави апликиращ съвпад, но все пак това е Уран. Дано изненадата да е приятна  :-[

При условие, че в момента няма нищо. Не знам колко по-неприятно от това може да ме изненада. ;) ;D
Имаш предвид, че може нещо неприятно ли да се случи. Не се притеснявай, говори директно. :wub:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #889 -: Декември 14, 2010, 03:38:19 am »
Късмет! Имаш го....

Еха, Марая! Обичам изненадите! Стопли ми душицата с тези твои думи. Дано се сбъдне предсказанието. Ще видиш какъв купон ще си спретнем тогава, околието нема ни стигне. ;D :wub:

http://www.youtube.com/watch?v=MOT8u_bxI14

:57: :58: :88:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #890 -: Декември 14, 2010, 03:40:56 am »
Имаш предвид, че може нещо неприятно ли да се случи. Не се притеснявай, говори директно. :wub:

не, не нямям предвид да се случи нещо лошо. Просто Луната ще съврадне с неговия управител, което е мноооого подкрепящо, но това все пак е Уран. И неговия У5ти е ретро. Възможно ли е да е обвързан? Просто пердположение, нищо повече  :rolleyes:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #891 -: Декември 14, 2010, 03:42:21 am »
Късмет! Имаш го....

http://www.youtube.com/watch?v=MOT8u_bxI14

:57: :58: :88:

Мани, мани, то не е за разправяне. Изтървали сме ги от лудницата направо.Все едно утре ще се умира. :57: :49: :88:

*

Stella

• 7765
« Отговор #892 -: Декември 14, 2010, 03:42:42 am »
Задавам хорар с въпрос: "Ще се получи ли сериозна връзка между мен и X.? Задала съм почти същия въпрос и в темата с боба. Да видим какви ще са отговорите тук и там.

Според мен отговорът е "не". Слънцето (ти) прави сходящ квадрат с господаря на Х. негативните аспекти дават негативен отговор.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Mia21

• 2502
« Отговор #893 -: Декември 14, 2010, 03:45:44 am »

не, не нямям предвид да се случи нещо лошо. Просто Луната ще съврадне с неговия управител, което е мноооого подкрепящо, но това все пак е Уран. И неговия У5ти е ретро. Възможно ли е да е обвързан? Просто пердположение, нищо повече  :rolleyes:

Брак няма, сигурна съм. Пък и като го гледам не му личи много да е обвързан, но може, не е изключено. Я го разнищи ти...Какво виждаш?  :P ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #894 -: Декември 14, 2010, 03:48:59 am »
Мия, въпроса ти е за сериозна връзка, но моите подозрения са, че ти повече залагаш на забавната част с този господин. ;) Та, в този смисъл, връзка стабилна може да няма, но да се случат вълнуващи моменти по между ви. Няма достатъчно фактори за нещо повече ми се струва.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #895 -: Декември 14, 2010, 03:50:05 am »
Я го разнищи ти...Какво виждаш?  :P ;D

Бе да го разнищя, ма не ми е нещо много астрологично напоследък  :-[ Ако се сетя нещо друго, ще пиша  ;)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #896 -: Декември 14, 2010, 03:51:41 am »
Мия, въпроса ти е за сериозна връзка, но моите подозрения са, че ти повече залагаш на забавната част с този господин. ;) Та, в този смисъл, връзка стабилна може да няма, но да се случат вълнуващи моменти по между ви. Няма достатъчно фактори за нещо повече ми се струва.  

Много си права! Сега се усетих! Толкова не вярвам, че нещо сериозно може да се случи, че по-скоро мисля повече за купона. ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #897 -: Декември 14, 2010, 03:53:41 am »
Я го разнищи ти...Какво виждаш?  :P ;D

Бе да го разнищя, ма не ми е нещо много астрологично напоследък  :-[ Ако се сетя нещо друго, ще пиша  ;)

Ок, сладкиш! Като получиш вдъхновение драсни некой ред. :wub: ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #898 -: Декември 14, 2010, 03:56:53 am »
Задавам хорар с въпрос: "Ще се получи ли сериозна връзка между мен и X.? Задала съм почти същия въпрос и в темата с боба. Да видим какви ще са отговорите тук и там.

Според мен отговорът е "не". Слънцето (ти) прави сходящ квадрат с господаря на Х. негативните аспекти дават негативен отговор.

Стела, възможно ли е само по този аспект да се съди? Между другото ти умееш да разглеждаш доста подробно тези хорари, за взаимоотношенията. Според теб какви взаимоотношения могат да се развият?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #899 -: Декември 14, 2010, 03:58:50 am »
Мия, пожелавам да е хубаво, каквото и да е. :blink:

Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.