Здравей Гост

Хорарни карти за взаимоотношения

• 1393 Отговора
  • 211744 Прегледи
Re:Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #920 -: Декември 16, 2010, 02:37:24 am »

Как ще премине утре срещата ми с Н?

Лично мен Асцендента не ме кефи много, в предпоследния градус е  :-[
Ако въпросът е свързан с минали действия, става, но тук случаят не е такъв...
После, ако Н е представен от 7 дом, то двата господаря са в опозиция и то респективно в 4 ти дом на двамата...

:-\

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #921 -: Декември 16, 2010, 02:42:40 am »

Лично мен Асцендента не ме кефи много, в предпоследния градус е  :-[
Ако въпросът е свързан с минали действия, става, но тук случаят не е такъв...
После, ако Н е представен от 7 дом, то двата господаря са в опозиция и то респективно в 4 ти дом на двамата...

:-\

Благодаря! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #922 -: Декември 16, 2010, 02:48:06 am »

Извинявай, не съм обнадеждаваща, но понякога не е лошо да се намали ентусиазма, за да не се падне от високо  ;)
Пък ако всичко е ОК, добре е дошло  :wub:
Нали се учим с тези карти в крайна сметка  :rolleyes:
 :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #923 -: Декември 16, 2010, 02:53:47 am »

Извинявай, не съм обнадеждаваща, но понякога не е лошо да се намали ентусиазма, за да не се падне от високо  ;)
Пък ако всичко е ОК, добре е дошло  :wub:
Нали се учим с тези карти в крайна сметка  :rolleyes:
 :blink:

Това беше излишно...,не се чувствай виновна.... ;D ;) Няма проблем...Срещата е неизбежна..., това са 1600 км... :blink:, би било много цинично да направя каквото и да било...,макар , че си падам по изненадите... :rolf:, най-много да я отложа за следващия ден...,когато луната се настани в/у моята луна в телец...щото номера не е само да е екзалтирана , а и добре аспектирана...Нали така? ;D ;)

http://www.youtube.com/watch?v=eI4hyxcN7AM&feature=related

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #924 -: Декември 16, 2010, 03:00:11 am »

Странно, тази карта ми е много "Х". Първо, асцендентът е в късните градуси и съгласно У. Лилли, не би трябвало изобщо да я тълкувам, така че рискувам да кажа някоя глупост. Значи, ако ти се управляваш от Луната, а той от Сатурн, то допреди малко сте били в опозиция.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #925 -: Декември 16, 2010, 03:02:32 am »
Странно, тази карта ми е много "Х". Първо, асцендентът е в късните градуси и съгласно У. Лилли, не би трябвало изобщо да я тълкувам, така че рискувам да кажа някоя глупост. Значи, ако ти се управляваш от Луната, а той от Сатурн, то допреди малко сте били в опозиция.

Търси конюкцията и аз не знам защо и как се случва?! :rolleyes: :-\ ;D ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #926 -: Декември 16, 2010, 03:20:31 am »

Търси конюкцията и аз не знам защо и как се случва?! :rolleyes: :-\ ;D ;D

А ако гледаме следващите сигнификатори - Слънцето и Уран, то между тях предстои квадрат.
Виж сега. добре е да се формулира конктретен въпрос в хорарната астрология, а не така - какво ще се случи или как ще протече срещата? Негативните аспекти понякога дават ЖЕЛАН отговор. Всичко зависи от това как е зададен въпроса. Например на въпроса: "Ще остана ли сама?" негативният аспект може да бъде желан отговор.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #927 -: Декември 16, 2010, 03:25:32 am »
А. е Марс в Козирог - знака си на екзалтация, а Венера е Б. в заточение в знака на Марс - затова предполагам, че Б има високо мнение за А, даже може да мисли, че А е прекалено добра/добър за него/нея.
Значи квадрата на У3 на Б Юпитер с управителя на А Марс може да означава това, което пишеш - че Б не контактува с А.
За Марс си права. Може и от двата дома да се гледа. в 4ти какво би означавало - че Марс засяга нещо лично, дълбоко в Б?
Привет Мирабела и БЛАГОДАРЯ МНОГО за включването ти, а също SORRY, че ти отговарям със закъснение  :wub:
Това, което доста ме впечатлява в картата е че Луната, втория сигнификатор на питащата се намира в 5 дом на квезита, сигурно това означава, че тя го харесва, като в същото време сключва апликиращ тригон с господаря на 5 дом на квезита Сатурн, който  е в неговия 1 дом  :rolleyes:
От друга страна Луната прави апликиращ квадрат с Управителя на квезита Венера :-\
Интересно е какъв отговор дава съчетанието на тези два аспекта ?
Ето пак слагам картата за по лесно
Въпросът е:  А пита : " Как ме възприема Б,  в кой аспект от неговия вътрешен свят се вмествам като личност ? "
 :rolleyes:
И аз съм озадъчена. Хем я харесва, хем не се разбират нещо.

*

Stella

• 7765
« Отговор #928 -: Декември 16, 2010, 08:10:07 pm »
Здравейте,
това е въпросчето ми - http://prikachi.com/images.php?images/640/2761640Z.gif

Да очаквам ли още неприятности от С.?

Благодаря ви предварително и хубав ден !  :blink: :blink: :blink:

конкретизирай, ако обичаш! Много ти е абстрактен въпроса. неприятностите към кой дом или планета да ги отнесем?
Аз отказвам да отговарям на този въпрос, подкрепено от Сатурн в 7-ми дом.

*

missKapriz

« Отговор #929 -: Декември 16, 2010, 08:22:45 pm »

Имаше ли среща?

*

Марая

• 28287
« Отговор #930 -: Декември 16, 2010, 08:24:49 pm »
15:30 ще бъде вероятно тук....Пътува , преди малко се чухме... :blink:

*

missKapriz

« Отговор #931 -: Декември 16, 2010, 08:27:06 pm »
Интересно ми е как се тълкува късния Асц в този хорар-ще почакаме да се случат нещата

*

Марая

• 28287
« Отговор #932 -: Декември 16, 2010, 08:45:57 pm »
Интересно ми е как се тълкува късния Асц в този хорар-ще почакаме да се случат нещата

Ще разкажа.... :blink: ;) Интересен феномен са моите хорари...Причини няколко...Почти винаги асц-то на хорара има аспект с моя асц... :rolleyes: :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #933 -: Декември 16, 2010, 09:30:50 pm »
Баси часовника...., :o :o акъла ми взе....Тук е!  ;D :-[ ;D :-[ ;D :-[
Ами сега? :rolleyes: :rolleyes: :-\
Ще пиша по-късно....Леле ,леле ,леле..... :-[ :-[ ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #934 -: Декември 16, 2010, 09:38:09 pm »

Според мен не очаквай, нещата би трябвало да са се решили, но не се знае наистина дали положението на Сатурн не би било пречка в тълкуването. Така, че ако искаш задай въпроса след време отново стига все още да стои на дневен ред. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #935 -: Декември 16, 2010, 10:31:27 pm »

И на мен ми е интересно  :rolleyes:
По принцип казват, че при късен Асц, няма смисъл да се тълкува картата ако става въпрос за бъдещо събитие, защото тя няма да покаже как ще се развият нещата, пък да видим ! ;)

Благодаря на Мирабелла за отговора по моята карта, ще пиша ако има яснота по въпроса
  :88:

*

Stella

• 7765
« Отговор #936 -: Декември 16, 2010, 11:21:28 pm »

Ще разкажа.... :blink: ;) Интересен феномен са моите хорари...Причини няколко...Почти винаги асц-то на хорара има аспект с моя асц... :rolleyes: :-\

хорарите при които въпросът е свързан с инициатива от твоя страна и те засягат много лично, обикновено са зададени, когато рождения асцендент изгрява.

*

Stella

• 7765
« Отговор #937 -: Декември 16, 2010, 11:24:17 pm »
Здравейте,
това е въпросчето ми - http://prikachi.com/images.php?images/640/2761640Z.gif

Благодаря ви предварително и хубав ден !  :blink: :blink: :blink:

конкретизирай, ако обичаш! Много ти е абстрактен въпроса. неприятностите към кой дом или планета да ги отнесем?
Аз отказвам да отговарям на този въпрос, подкрепено от Сатурн в 7-ми дом.

Не разбирам много, но според мен по 2 дом - тоест неприятности от имуществен, финансов, материален , физически и дори психически характер....

А ние как да разберем, като не си споменала от какво естество са неприятностите?
Ако преформулираш въпроса си, може и да се получи радикална карта. Задай го отново по по-конкретен начин.

*

Divna

• 2478
« Отговор #938 -: Декември 17, 2010, 02:49:11 am »
Марая, свърши ли срещата?  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #939 -: Декември 17, 2010, 02:50:28 am »
Марая, свърши ли срещата?  :blink:

Дааа... ;D , ще има продължение...Все пак беше много изморен...Става дума за много път... ;D ;)