Здравей Гост

Хорарни карти за взаимоотношения

• 1393 Отговора
  • 211729 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #1060 -: Януари 20, 2011, 04:50:44 am »
В резултат получаваме изкуствено моделиран желан отговор. Защо мислите, че не пускам хорари по въпроси, които много силно ме вълнуват и по които съм пристрастна?  :blink:

Аз нямам възможност нищо да моделирам. Спонтанно задавам въпроси и получавам точни отговори. Възможно е това да стане при хора, които по цял ден следят звездите и само с това се занимават, а звездната карта им е в главата през цялото време. При мен това няма как да стане. Аз имам толкова много обществени и професионални ангажименти, че понякога забравям в кой знак се намира луната в момента, трябва да отворя Зет-а, за да погледна. Така че аз си задавам въпроси за себе си без проблем.

То какъв е смисъла да си ги моделираш въпросите? Тогава ти изчезва удоволствието да узнаеш ИСТИНАТА.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #1061 -: Януари 20, 2011, 04:53:25 am »

Ако Луната има само разходящи негативни аспекти, това би могло означава, че нищо не се е случило и нищо не е имало.

Когато въпросът е зададен в минало време и няма връзка между сигнификаторите, е по-вероятно нищо да не се случило и нищо да не е имало.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #1062 -: Януари 20, 2011, 04:55:39 am »
Винаги има вариант за скатавка, когато не искаш нещо.

а, викаш да си трая, пък отсреща олигофрен все ще изтърпи колкото трябва ;D
то, нали знаеш, тая работа не е като онази дето я правите нощно време :P
рибите не са ми обхват, сигурно защото и аз не съм риба :wub:

Ами давай тогава, преиключвай! какво за Рибите, че не разбрах. Нещо лично към мен ли имаш? Щот аз съм водолей с асц. стрелец!??????

Ти решаваш, къв ти е проблема? Аз не мога да ти кажа да си траеш или да не си траеш. Приключвай и мирясвай!

сигурна ли си, че си влюбена?
иначе обичам рибите, най-вече на тиган ;D

нещо против? Трудно ми е да те разбирам какво искаш да кажеш. И това, че съм влюбена не ми помага да те разбера по-добре.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1063 -: Януари 20, 2011, 04:57:40 am »
Аз нямам възможност нищо да моделирам. Спонтанно задавам въпроси и получавам точни отговори. Възможно е това да стане при хора, които по цял ден следят звездите и само с това се занимават, а звездната карта им е в главата през цялото време. При мен това няма как да стане. Аз имам толкова много обществени и професионални ангажименти, че понякога забравям в кой знак се намира луната в момента, трябва да отворя Зет-а, за да погледна. Така че аз си задавам въпроси за себе си без проблем.

За тебе знаем, че имаш ангажименти.  :blink:
Споменах го като вариант, защото съществува и такава възможност при астролозите, ако са пристрастни към отговора, който искат да получат, и го предпочитат пред истината. Може би затова се случва да се задават някои въпроси по новолуние или пълнолуние, т.е. ни се дава карт бланш да не се уповаваме изцяло на отговора, който дават звездите и да си имаме едно наум. Или картата да се окаже нерадикална, както се случва в повечето случаи при мен, ако реша да формулирам тайно някой любовен въпрос.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1064 -: Януари 20, 2011, 05:00:57 am »
Проблемът на въпросите по пълнолуние, според мен, не е в питащите и способността им да формулират коректен въпрос, а в способността на отговарящите да надмогнат ефектите на пълнолудната Луна и да се абстрахират от собствените си емоции. Разбира се, ако смятаме, че лунните фази не ни се отразяват на индивидуално ниво, това съображение е напълно пренебрежимо.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1065 -: Януари 20, 2011, 05:03:00 am »
Трудно ми е да те разбирам какво искаш да кажеш. И това, че съм влюбена не ми помага да те разбера по-добре.

Казах й аз, че има английски хумор, а тя не вярва. И че в опитите си да бъде тактична и деликатна някой път може да се окаже неразбрана, сякаш ни говори на рептилски език.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1066 -: Януари 20, 2011, 05:03:03 am »

За тебе знаем, че имаш ангажименти.  :blink:
Споменах го като вариант, защото съществува и такава възможност при астролозите, ако са пристрастни към отговора, който искат да получат, и го предпочитат пред истината. Може би затова се случва да се задават някои въпроси по новолуние или пълнолуние, т.е. ни се дава карт бланш да не се уповаваме изцяло на отговора, който дават звездите и да си имаме едно наум. Или картата да се окаже нерадикална, както се случва в повечето случаи при мен, ако реша да формулирам тайно някой любовен въпрос.  ;D

Никой не може да избяга от истината, тя истината рано или късно напомня за себе си...Наивно е да се самозалъгваме.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1067 -: Януари 20, 2011, 05:06:07 am »
Трудно ми е да те разбирам какво искаш да кажеш. И това, че съм влюбена не ми помага да те разбера по-добре.

Казах й аз, че има английски хумор, а тя не вярва. И че в опитите си да бъде тактична и деликатна някой път може да се окаже неразбрана, сякаш ни говори на рептилски език. :blink:

Слава, Богу! Отдъхнах си...а аз си мислех, че само аз не мога да разбера начина на изразяване...Много завоалирано някак....даже и за моя Меркурий в Риби, от когото се очаква повече конкретика.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1068 -: Януари 20, 2011, 05:06:18 am »
Проблемът на въпросите по пълнолуние, според мен, не е в питащите и способността им да формулират коректен въпрос, а в способността на отговарящите да надмогнат ефектите на пълнолудната Луна и да се абстрахират от собствените си емоции.

А ако въпросът се задава по новолуние, какъв ефект може да не успеем да надмогнем?  :blink:

Това за двете фази, новолуние и пълнолуние, съм го чувала/чела и аз, но забелязах, че поражда доста противоречиви реакции сред астролозите.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1069 -: Януари 20, 2011, 05:10:36 am »
Няма логика да не се гледат карти по новолуние или пълнолуние, понеже астрологът бил емоционален. Слънцето и Луната са основни сигнификатори на брака в класическата хорарна астрология на взаимоотношенията между мъжа и жената.  :rolf:

*

Asol

• 4140
« Отговор #1070 -: Януари 20, 2011, 05:14:07 am »
Казах й аз, че има английски хумор, а тя не вярва. И че в опитите си да бъде тактична и деликатна някой път може да се окаже неразбрана, сякаш ни говори на рептилски език.  :blink:

Аз не виждам нищо неразбираемо в начина й на изразяване в повечето случаи.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1071 -: Януари 20, 2011, 05:15:07 am »
Проблемът на въпросите по пълнолуние, според мен, не е в питащите и способността им да формулират коректен въпрос, а в способността на отговарящите да надмогнат ефектите на пълнолудната Луна и да се абстрахират от собствените си емоции.

А ако въпросът се задава по новолуние, какъв ефект може да не успеем да надмогнем?  :blink:

Това за двете фази, новолуние и пълнолуние, съм го чувала/чела и аз, но забелязах, че поражда доста противоречиви реакции сред астролозите.

Ами не знам. Кое прави новолунните и пълнолунните натали "по-особени" за анализ и "по-трудни" за прогностика?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1072 -: Януари 20, 2011, 05:18:33 am »
Казах й аз, че има английски хумор, а тя не вярва. И че в опитите си да бъде тактична и деликатна някой път може да се окаже неразбрана, сякаш ни говори на рептилски език.  :blink:

Аз не виждам нищо неразбираемо в начина й на изразяване в повечето случаи.

Аз също, за мен е предизвикателство дори... да си понапъна някоя-друга мозъчна гънка.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #1073 -: Януари 20, 2011, 05:18:45 am »
Само да попитам. Някой започвал ли е любовна връзка по пълнолуние?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1074 -: Януари 20, 2011, 05:19:57 am »
Ами като гледам колко излишни емоции са хвърлени в темата по един въпрос, май са си прави хората. :mellow:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1075 -: Януари 20, 2011, 05:20:00 am »
Само да попитам. Някой започвал ли е любовна връзка по пълнолуние?

Нямам спомени да ти кажа.... :rolleyes: ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1076 -: Януари 20, 2011, 05:20:20 am »
Слънцето и Луната са основни сигнификатори на брака в класическата хорарна астрология на взаимоотношенията между мъжа и жената.  :rolf:

Не, Небесна, струва ми се, че в класическата хорарна астрология на взаимоотношенията основните сигнификатори на мъжа и жената в брачни отношения все пак са алмутените на първи и седми дом, тоест,  дори не планетите, управители на знака, а планетите, които имат най-много достойнства в градуса на куспидите на асц. и дсц.
Но е възможно да не съм разбрала правилно, все пак, след толкова преводи на преводите.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1077 -: Януари 20, 2011, 05:21:50 am »
Няма логика да не се гледат карти по новолуние или пълнолуние, понеже астрологът бил емоционален.

Зависи от астролога.
За някои не е пречка, други не успяват да се абстрахират от емоционалната си пристрастност и извън тези фази.
Макар че когато не познаваш човека отсреща (питащия), няма как да бъдеш пристрастен към отговора, който му даваш, независимо дали е утвърдителен или отрицателен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1078 -: Януари 20, 2011, 05:23:58 am »

Ами не знам. Кое прави новолунните и пълнолунните натали "по-особени" за анализ и "по-трудни" за прогностика?

не съм се замисляла, понеже не съм намирала разлика. Аз съм новолунна.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1079 -: Януари 20, 2011, 05:25:15 am »
Няма логика да не се гледат карти по новолуние или пълнолуние, понеже астрологът бил емоционален.

Зависи от астролога.
За някои не е пречка, други не успяват да се абстрахират от емоционалната си пристрастност и извън тези фази.

На мен картата или ми говори, или не ми говори. Казвам това, което виждам.