Здравейте, момичета! :blink:
Имам един въпрос: Ще започна ли любовни отношения с .... /назовала съм го по име/?
Ако отговорът е Да, може ли да се каже дали ще бъдат красиви и продължителни?
Благодаря ви предварително! :58:
Отговорът е "да". ще започнете любовни отношения - той е Луната, а ти си Сатурн и сте в сходящ тригон. За продължителност не съм сигурна на този етап, тъй като изгрява кардинален знак нещата ще станат бързо, Сатурн е също в кардинален знак, а Луната е в мутабелен. Притеснява ме опозицията на Луната (сигнификатор на мъжа) с Венера, защото както знаеш без Венера няма романтика...предполага се да е грижовен, но за романтичен-не съм сигурна. Венера управлява Сатурн, който е У1 и твоя 5-ти дом също...да се надяваме, че разходящата природа на аспекта, ще остави това в миналото. Макар, че и от разходящите аспекти може да се извлече много инфо, защото вашето харесване е започнало по-отрано, още преди задаването на въпроса.
Да направя обратна връзка.
Ами започна се. :blink: Един Господ знае до кога, ама днес вече си ме натисна как си трябва, и аз тоя път си се оставих на вълната. 
Това аз ли съм го писала? Урааааа! Дивнаааа, много се радвам за теб! Ти харесваш този господин, нали?
Права е Ласт Кис, остави се на течението...животът е толкова кратък, няма време за чудене!
Когато сме искрени и истински, нещата се получават. Малееееееееееееее, колко съм била категорична. Рече и отсече. Господинът е по-нетърпеливия.
Ами на хорарите ти винаги си ми познавала. Така че аз въобще не се учудвам.
Да, оказа се доста настоятелен. И да, харесва ми. Много е внимателен, мил с изключителни обноски, и е много интелигентен. Възбужда ума ми на ента степен. :blink:
Още обаче е съвсем в началото, затова предпочитам да не коментирам нищо. Времето ще покаже, за добро или зло този мъж влезе в живота ми тогава, когато най-млко съм го очаквала.