Здравей Гост

Хорарни карти за взаимоотношения

• 1393 Отговора
  • 210743 Прегледи
*

eaglet

• *
  • 411
Re: Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #1340 -: Януари 04, 2012, 07:30:06 pm »
Кк_kk, настръхвам при мисълта, че може да изгубя партньора си, някоя да се лепне за него и той да поддаде. Но такива неща се случват, а се оказва, че е и за добро, ако не се придържаме към старото. Ще споделя с теб реална ситуация, с леки съвпадения с твоята, може да ти помогне това, знам ли...
Имам приятелка, която има две дъщери от човек зодия Скорпион, с асц. Скорпион, с венера в 12-ти дом. След като се роди и втората дъщеря, той тръгна със своя колежка, понеже се бил влюбил безумно в нея. Приятелката ми с години не иска да се развежда с него и се надява той да се върне при нея. Това, което се случва, обаче, е, че той живее с колежката си и е започнал да й изневерява с жена си т.е. ситуацията се е обърнала. И си карат така вече 10 години... агонизиращо е за познатата ми, а на онзи му е добре при две!

пази, боже! според мен това е проява на пълна безхарактерност.

И според мен! Тя току ми звънне да ме попита как така аз съм зарязала бившия, че и съм родила дете от настоящия си партньор, не ми ли липсвал бившия ... И аз като й зацъкам как така тя се погубва търпейки и чакайки тоя да се върне ... бе, нямам думи за търпението на някои жени ....
The only distance is that which we create!

*

Stella

• 7765
« Отговор #1341 -: Януари 04, 2012, 07:33:50 pm »
Кк_kk, настръхвам при мисълта, че може да изгубя партньора си, някоя да се лепне за него и той да поддаде. Но такива неща се случват, а се оказва, че е и за добро, ако не се придържаме към старото. Ще споделя с теб реална ситуация, с леки съвпадения с твоята, може да ти помогне това, знам ли...
Имам приятелка, която има две дъщери от човек зодия Скорпион, с асц. Скорпион, с венера в 12-ти дом. След като се роди и втората дъщеря, той тръгна със своя колежка, понеже се бил влюбил безумно в нея. Приятелката ми с години не иска да се развежда с него и се надява той да се върне при нея. Това, което се случва, обаче, е, че той живее с колежката си и е започнал да й изневерява с жена си т.е. ситуацията се е обърнала. И си карат така вече 10 години... агонизиращо е за познатата ми, а на онзи му е добре при две!

пази, боже! според мен това е проява на пълна безхарактерност.

И според мен! Тя току ми звънне да ме попита как така аз съм зарязала бившия, че и съм родила дете от настоящия си партньор, не ми ли липсвал бившия ... И аз като й зацъкам как така тя се погубва търпейки и чакайки тоя да се върне ... бе, нямам думи за търпението на някои жени ....

Абе, всеки се чуди на живота на другия. някои хора са готови да се унижават и наричат това "любов".
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1342 -: Януари 04, 2012, 07:47:43 pm »
И аз като й зацъкам как така тя се погубва търпейки и чакайки тоя да се върне ... бе, нямам думи за търпението на някои жени ....

С огнена Луна си, не се чуди на водните.  :P (ние сме си мазохисти)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #1343 -: Януари 04, 2012, 08:00:20 pm »
И аз като й зацъкам как така тя се погубва търпейки и чакайки тоя да се върне ... бе, нямам думи за търпението на някои жени ....

С огнена Луна си, не се чуди на водните.  :P (ние сме си мазохисти)

Ти пък как ми залипсвааааа, сигурно вече ги преведе ония 100  ;D От Луната ли, от що ли, но мъжът лъв не се радва много на факта, че смятам да се показвам на интервю в петък и да почвам да се "правя на звезда" - това написа на един познат артист по скайп, след като ми видя сайта ...написа му: Ти си истинска звезда, а пък жена ми се прави  ;D  Още не си е намерил работа и затова май в петък ще съм кротка и ще гледам да ме пожелаят там  :-[, пък и съвпада с промяната, която ти ми обеща  ;D За по-горната ситуация мен лично ме тревожи оня транзитиращ плутон в секстил към венерата, а при другия - квадрата, който прави транзитиращия Нептун към стелиума... :blink:   

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1344 -: Януари 04, 2012, 08:03:03 pm »
Ти пък как ми залипсвааааа, сигурно вече ги преведе ония 100  ;D

Не съм, последните 10 страници още ги мътя.  :lol:
Преводът имаше лошия късмет да го получа точно преди празниците, резултатът е налице - ден превеждам, три почивам.  ;D Но вече съм на зор и срокът се скъсява, трябва да го предам в близките дни!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #1345 -: Януари 04, 2012, 08:09:18 pm »
Ти пък как ми залипсвааааа, сигурно вече ги преведе ония 100  ;D

Не съм, последните 10 страници още ги мътя.  :lol:
Преводът имаше лошия късмет да го получа точно преди празниците, резултатът е налице - ден превеждам, три почивам.  ;D Но вече съм на зор и срокът се скъсява, трябва да го предам в близките дни!

Вчера приятелката ми получила чек от 3500 паунда за 30 страници превод от английски на български - объркали са се, а тя им написа писмо, чудейки се кой луд прави подобни грешки и защо тя е толкова честна, че не го осребри тоя чек... написа писмото и се напи  ;D С кой език работиш?

« Отговор #1346 -: Януари 04, 2012, 08:18:44 pm »
Аз пак се включвам  ;) Съпругът ми изневерява ли ми?  ;) Напоследък се съмнявам  ;) Много ми тежи този въпрос напоследък.Незнам внушавам ли си  :(
« Последна редакция: Януари 04, 2012, 08:27:22 pm от valiastankova »
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1347 -: Януари 04, 2012, 08:26:38 pm »
Я виж колко си хубава, ще ти изневерява пък!  :blink:

Честно казано, тоя хорар почти не ми говори.
Съпругът ти е представен от Юпитер, който се намира в първия градус на знака и няма аспекти.
Преди задаване на въпроса Луната (косигнификатор на въпроса и управител на неговия 5 дом) прави квадрат с Венера (естествен сигнификатор на въпроси от любовно/интимно естество), това също не дава потвърждение.

Предполагам, че въпроса го задаваш след размяна на остри реплики или след като нещо те е подразнило вкъщи.
Може и да те притеснява, че съпругът ти общува с повече жени в ежедневието си, ако работи в такъв колектив или работата му е свързана по някакъв начин с такива контакти.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1348 -: Януари 04, 2012, 08:29:29 pm »
Я виж колко си хубава, ще ти изневерява пък!  :blink:

Честно казано, тоя хорар почти не ми говори.
Съпругът ти е представен от Юпитер, който се намира в първия градус на знака и няма аспекти.
Преди задаване на въпроса Луната (косигнификатор на въпроса и управител на неговия 5 дом) прави квадрат с Венера (естествен сигнификатор на въпроси от любовно/интимно естество), това също не дава потвърждение.

Предполагам, че въпроса го задаваш след размяна на остри реплики или след като нещо те е подразнило вкъщи.
Може и да те притеснява, че съпругът ти общува с повече жени в ежедневието си, ако работи в такъв колектив или работата му е свързана по някакъв начин с такива контакти.
Благодаря ти Лили.Напоследък малко са ни оптегнати отношенията.И да наистина комуникира доста с жени напоследък :(

*

Stella

• 7765
« Отговор #1349 -: Януари 04, 2012, 08:32:26 pm »
Аз пак се включвам  ;) Съпругът ми изневерява ли ми?  ;) Напоследък се съмнявам  ;) Много ми тежи този въпрос напоследък.Незнам внушавам ли си  :(

Не виждам да има сериозна връзка. той е съвсем в началото на знака и липсват предишни аспекти, с изключение на луната, която е правила разходящ съвпад с него в 9-ти дом. Луната управлява 5-ти. Този аспект е твърде мимолетен, за да говори за някаква връзка. Ако това ще те успокои - ти и 8-мия му дом се управлявате от една и съща планета.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1350 -: Януари 04, 2012, 08:36:54 pm »
Благодаря Стела. Дразня се,защото и вкъщи го виждам да си пише понякога с разни момичета.

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #1351 -: Януари 04, 2012, 08:41:33 pm »
Благодаря Стела. Дразня се,защото и вкъщи го виждам да си пише понякога с разни момичета.

И аз се дразня, една човешки ресурси го сваля по скайп, преди малко пак... видях им синастрията и се задразних още повече - имат съвпад на нейно слънце с негова луна.. ей, тая жена не го оставя намира... Та аз редовно си реагирам веднага и си "маркирам" територията най-методично, за да си знае той колко е желан  ;D

« Отговор #1352 -: Януари 04, 2012, 08:46:09 pm »

И аз се дразня, една човешки ресурси го сваля по скайп, преди малко пак... видях им синастрията и се задразних още повече - имат съвпад на нейно слънце с негова луна.. ей, тая жена не го оставя намира... Та аз редовно си реагирам веднага и си "маркирам" територията най-методично, за да си знае той колко е желан  ;D

оф,това пък е още по отвратително,някоя да се лепне,при положение,че знае,че не е сам,а ако има деца още по-тъпо.А моя мъж е наясно,че ако има нещо такова ще си събира боклуците пред блока  ;D Казала съм,че всичко мога да простя само не изневяра и това да ме удари,7 години почти одържа фронта,дано не се издъни,чеееее  ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1353 -: Януари 04, 2012, 08:52:09 pm »
Дразня се,защото и вкъщи го виждам да си пише понякога с разни момичета.

Сърбеше ме езика да те питам да не би да общува по интернет с някакви жени, но реших да съм по-тактична и предположих, че може да има такива контакти в службата. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1354 -: Януари 04, 2012, 08:57:38 pm »
Дразня се,защото и вкъщи го виждам да си пише понякога с разни момичета.

Сърбеше ме езика да те питам да не би да общува по интернет с някакви жени, но реших да съм по-тактична и предположих, че може да има такива контакти в службата. :)

;D ;D Как го разбра,нещо по Уран ли?  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1355 -: Януари 04, 2012, 09:03:22 pm »

Не, по производния 3ти дом (от ДС, т.е. съпруга ти) в хорарната карта, там се намират Юпитер (неговия сигнификатор) и Луната (сигнификатор на въпроса). Затова предположих, че по-скоро има някакво общуване, отколкото реални отношения (сексуална връзка).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1356 -: Януари 04, 2012, 09:06:03 pm »

Не, по производния 3ти дом (от ДС, т.е. съпруга ти) в хорарната карта, там се намират Юпитер (неговия сигнификатор) и Луната (сигнификатор на въпроса). Затова предположих, че по-скоро има някакво общуване, отколкото реални отношения (сексуална връзка).

Трети дом се свързва и с флиртовете, и аз си го спестих. Еми, забавлявай се с него. Пиши си и ти с разни момчета, за да видиш тогава как ще навири гребена и ще започне да си пази територията. кажи : "Скучно ми е с тебе. Имам нужда от разнообразие. никъде не си ме завел скоро"

« Отговор #1357 -: Януари 04, 2012, 09:08:10 pm »

Дам, наистина си общува с някави кифли,ама ще я видим тази работа,дали ще стане нещо повече.Не,че ще разбера де  ;) То човек като  има желание за такива работи.... :mellow:

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #1358 -: Януари 04, 2012, 09:08:55 pm »

Трети дом се свързва и с флиртовете, и аз си го спестих. Еми, забавлявай се с него. Пиши си и ти с разни момчета, за да видиш тогава как ще навири гребена.

Аз имам няколко профила в скайп, та може да се позабавляваш с него, няма и да се усети, дори и да сте в една стая  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #1359 -: Януари 04, 2012, 09:09:58 pm »

Трети дом се свързва и с флиртовете, и аз си го спестих. Еми, забавлявай се с него. Пиши си и ти с разни момчета, за да видиш тогава как ще навири гребена.

Аз имам няколко профила в скайп, та може да се позабавляваш с него, няма и да се усети, дори и да сте в една стая ;D

хахахахахахахаа! ще бъде забавно. струва си да се пробва ;D