Здравей Гост

Хорарни карти за взаимоотношения

• 1393 Отговора
  • 210911 Прегледи
Re: Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #1380 -: Януари 06, 2012, 08:56:50 pm »
Така е, права си! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Обаче да отбележа,че ми липсва емоция в онлайн пазаруването...не получавам стоката веднага и това ме изнервя.По-скоро ми харесва чувството,че в ръцете ми има нещо ново,точно когато имам нужда.Дрехите са ми като втора кожа и като си взема нова дреха,аз ставам нов човек(поне аз така си мисля).Обикновено като не съм доволна от себе си(това се е случвало 4-5 пъти) и искам промяна,ама наистина промяна,сменям толкова драстично стила(поне за месец).Минавах от маратонки на високи токчета,после на кубинки,после на мноооооооооооого високи токчета и все не съм доволна.Кога ще бъда доволна и щастлива от себе си, не се знае. :unsure:

по-добре,че сменяш дрехите  ;D Не е като да сменяш цветове и прически  ;D ;D Когато нещо не е наред се надига в мен едноо желание за промяна на външния вид  ;D
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1381 -: Януари 07, 2012, 09:40:11 pm »
Имам една чуденка.. малко съм объркана по отношение на аспектите в зависимост от въпроса.
Казват, че напрегнат аспект дава отрицателен отговор, а хармоничен - положителен отговор. Положителен значи ли винаги ДА?
Ако въпросът ми е отрицателен, пример - "Ще се разделим ли с Х.?" тогава положителните аспекти между управителите ни означават - ДА, че ще се разделим? Или напротив, тълкуват се като положително развитие на ситуацията и отношенията между нас, тоест отрицателен отговор на конкретния въпрос?  :unsure:

« Отговор #1382 -: Януари 07, 2012, 09:47:24 pm »
Аз съм на малко по-различно мнение. Хармоничен аспект го тълкувам в полза на кверента, а дисхармоничен - обратно, срещу него. Ако кверентът желае да се раздели с въпросния човек, хармоничен аспект би могъл да му даде благоприятна възможност да го стори по лек и безпроблемен за него начин. Но по-скоро ми се струва, че такъв аспект би трябвало да благоприятства хармонзирането, възстановяването на отношенията в двойката, да ги направи отново приятни и за двамата.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1383 -: Януари 07, 2012, 10:00:37 pm »
Ясно.. благодаря, този казус отдавна ме глождеше.  :blink:
В такъв случай за пръв път успях сама да си разгадая хорар, че и да съм сигурна за конкретен отговор. Yes!  :rolleyes:

*

Stella

• 7765
« Отговор #1384 -: Март 26, 2012, 11:43:52 pm »
Изтеглям темата по молба на съ-форумка. В началото има обяснени някои основни положения. :blink:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

Re:Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #1385 -: Октомври 24, 2012, 06:35:11 pm »
Момичета, зададох един хорарен въпрос и се опитах да си отговоря сама на него. Ще помоля, ако някой има време и желание да ми каже, дали съм в правилната посока, та въпросът е:Ще се запознаем ли с Р.?
Понеже е наречен по име, гледам 7 дом, управител Венера, намира с там(негов 1 дом), той не е мн заинтересован и това е точно така, защото момчето дори не предполага, че съществувам, моят управител е Марс, който е в апликиращ секстил с него, което е едно да, но от друга страна управителите на негов и мой 5 дом са в апликиращ квадрат, тоест може и да се запознаем, но да не излезе нищо от това(не че е беда, де). Идея нямам как се тълкува ПФ в 1 дом, а другото, което ме притеснява е Сатурн, нали когато е в 7 дом може и да означава, че човекът, който отговаря може да сбърка. Много благодаря предварително на всички, които ще се отзоват  :blink:

Не знам, дали е редно да давам обратна връзка след почти 2 години, но ще го направя, понеже тук получих положителен отговор, в понеделник се запознахме с младежа.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

vall

• 26
« Отговор #1386 -: Октомври 25, 2012, 10:02:52 am »
Здравейте, качвам карта с въпрос: Ще прерастнат ли в повече от приятелство отношенията ни с Х? Днес ще се видим с него и се сетих да попитам звездичките  :blink:
And all I loved I loved alone.

« Отговор #1387 -: Октомври 25, 2012, 02:36:56 pm »
В рамките на действието на хорара (до 3-6 месеца) по-скоро "не". Липсва сходящ аспект между твоя управител Юпитер и неговия Меркурий. Личи си, че ти си много влюбена в него - Юпитер е в знак на Меркурий и в 1-вия му дом. Но дали той те възприема по същия начин? Проверила ли си това или той те държи в неизвестност относно отношението му и намеренията му към теб (Меркурий в 12-тия ти дом и в потайния Скорпион)? Луната ще квадратира Юпитер и след това ще завърши тригон с Меркурий. Последният аспект на Луната в рамките на знака е опозиция с Венера - мунданен управител на връзките. Макар и да е възможно да изпиташ разочарование от него, ще запазите приятелските си взаимоотношения, но за връзка ми се струва, че таймингът не е подходящ.
Надявам се, че греша. Успех!
« Последна редакция: Октомври 25, 2012, 02:47:09 pm от Mirabella »

*

vall

• 26
« Отговор #1388 -: Октомври 26, 2012, 08:56:57 am »
Благодаря, Мирабела :blink:
Не знам как точно ме възприема той, имаме много хармонично приятелство. На моменти ми се струва че има сигнали за повече от приятелство, но това вероятно е плод на моето въображение. Той е много ориентиран към кариерата си и действително за него времето за връзки е крайно неподходящо. Но... ще поживеем, ще видим както се казва.
And all I loved I loved alone.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1389 -: Октомври 26, 2012, 10:13:11 pm »
Момичета нека попитаме звездите, как ще се развият отношенита ни с ... назован е по име
Качвам карта
Ех, кога ли ще имам време да прочета някоя друго книжле за хорарна астрология ..... че то много интересно, въпроси много и добре ч еви има да ви питам вас :)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #1390 -: Октомври 27, 2012, 09:09:31 am »
Струва ми се, че служебните ви задължения или целите, които преследвате в живота, не се съвместяват добре, защото Луната (твоят управител) на МС ще завърши квинкокс с неговия управител Сатурн в 10-тия му дом. И двамата сте много целеустремени (Луна и Сатурн в марсови знаци), но някакси не ми изглежда да проявявате достатъчно силен интерес един към друг, за да се получи сериозна връзка, други неща са ви по-важни към момента. Луната е в знака на заточение на Сатурн, Сатурн е в знака на падение на Луната. Допускам, че не си обръщате достатъчно внимание и да сте обидени един на друг поради тази причина. Луната ще завърши тригон с Марс (У5) в 5-тия ти дом и секстил с Юпитер в 5-тия му дом. Възможно е да поддържате сексуална връзка още известно време.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1391 -: Октомври 27, 2012, 01:33:32 pm »
Струва ми се, че служебните ви задължения или целите, които преследвате в живота, не се съвместяват добре, защото Луната (твоят управител) на МС ще завърши квинкокс с неговия управител Сатурн в 10-тия му дом. И двамата сте много целеустремени (Луна и Сатурн в марсови знаци), но някакси не ми изглежда да проявявате достатъчно силен интерес един към друг, за да се получи сериозна връзка, други неща са ви по-важни към момента. Луната е в знака на заточение на Сатурн, Сатурн е в знака на падение на Луната. Допускам, че не си обръщате достатъчно внимание и да сте обидени един на друг поради тази причина. Луната ще завърши тригон с Марс (У5) в 5-тия ти дом и секстил с Юпитер в 5-тия му дом. Възможно е да поддържате сексуална връзка още известно време.
Благодаря ти много :)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #1392 -: Ноември 02, 2012, 04:00:57 pm »
Здравейте, момичета!

Пускам един хорар от името на моя позната - как ще се развият отношенията между мен И. и М.?

Благодаря :blink:

ПП. По мои спомени съм пускала тяхна карта преди месеци в темата за 1-ва среща, но нета ми е зле и нещо не я намирам.

« Отговор #1393 -: Ноември 02, 2012, 09:01:15 pm »
Въпроса ми е Окончателно ли развалихме отношенията с Х.?От известно време комуникацията ни е нарушена по неизвестни причини, а и аз не направих нищо за да я подобря,просто се затворих в себе си.Но днес ме вбеси с поведението си,разсърдих се и спрях да му говоря.Ама то се вижда и от картата У1 в12-ти ,У3 обръща ретро,а Луната като е без курс да тълкувам ли изобщо?Или по-лошо от това няма как да се влоши? :unsure: