Здравей Гост

Хорарни карти за взаимоотношения

• 1393 Отговора
  • 211063 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #20 -: Февруари 25, 2010, 09:10:18 am »

По картата:Дъщерята на Небесна-Уран.Тъй като живеят на семейни начала приемам 7 от 5 за сигнификатор на момчето-Слънцето.Между тях предстои съвпад.

МисКаприз, ми ако приемем Сатурн за управител на дъщерята? Просто предположение, за да се видят вариантите.
 Щото ето един чудесен нагледен пример и както каза Небесна ще има възможност да се проследи развитието му, така с практиката много неясноти излизат и човек си прави съответните изводи.

Та, в този смисъл едно са правилата, друго е как работят те, като се види се правят най-ценните заключения.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #21 -: Февруари 25, 2010, 09:20:03 am »
Престои съвпад на Слънцето с Венера/в екзалтация /-един от естествените сигнификатори на брака.

И първо с Юпитер, той също се свързва с брака.  :blink:

*

missKapriz

« Отговор #22 -: Февруари 25, 2010, 09:56:03 am »
Сънрейм ,права си,че трябва да се оглеждат много варианти и по-метода проба-грешка да се учим :)
Питаш за Сатурн,ако го приемем за У5.Аз лично използвам тежките планети и само ако те остават много встрани от въпроса,т.е.не са достатъчно показателни,тогава прибягвам до вторите управители,В картата на Небесна Уран ми стои добре,а Сатурн изобщо не знам как бих го тълкувала.Ти какво мислиш за отговора,ако използваш Сатурн за У5

п.п.Сатурн/без да го използвам като сигнификатор/ в 1 дом не означава ли страх у кверента?Също съм чела,че когато астролог пита за себе си,сатурн в 1,/ретро/ ,прави картата нерадикална.

*

Nebesna

« Отговор #23 -: Март 26, 2010, 08:30:29 am »
Тук в тази тема, на първа страница са описани хорарните сигнификации за развитие на взаимоотношения.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #24 -: Март 26, 2010, 08:38:48 am »
 :kissd: много ти благодаря! хубав и успешен ден! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #25 -: Март 26, 2010, 11:39:57 am »

Ако няма апликиращ аспект между двете, “предаването”[1]или “събирането на светлината”[2] могат да дадат същия резултат и често са подкрепени от трети фактор (още повече, ако Луната е в 10-ти дом).

Ето това имах предвид в твоя хорар, Марая.

Луната идва от съвпад с Марс и ще направи тригон с Венера.

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Март 26, 2010, 12:25:05 pm »

Ако няма апликиращ аспект между двете, “предаването”[1]или “събирането на светлината”[2] могат да дадат същия резултат и често са подкрепени от трети фактор (още повече, ако Луната е в 10-ти дом).

Ето това имах предвид в твоя хорар, Марая.

Луната идва от съвпад с Марс и ще направи тригон с Венера.

значи всичко е наред и под контрол :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

« Отговор #27 -: Март 26, 2010, 03:53:49 pm »
Сигурна ли, че точно това питаш ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #28 -: Март 26, 2010, 04:01:17 pm »
Между другото, зяпах, зяпах картата и на мен някак си не ми се връзва много с естеството на въпроса...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #29 -: Март 26, 2010, 04:10:48 pm »
Въпреки че на Луната в картата й предстоят благоприятни аспекти, няма аспект между господарите на АС и ДС. Аспектите на Луната отразяват намеренията на питащия, доколкото тя е негов сигнификатор.
Ако приемем Юпитер за сигнификатор на партньора, Луната нито прави аспект с него, нито има аспект между Меркурий /госп. на АС/ и Юпитер /госп. на ДС/.
Не знам, за самото формализиране на връзката може би трябва да се разгледа оста 3-9 дом? Засега не виждам и там активност. Нека по-вещите в хорарната астрология да кажат своето мнение.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #30 -: Март 27, 2010, 06:27:11 pm »
Лули,струва ми се,че или си бременна или мислиш,че ако забременееш ще ускориш един евентуален брак.Разбира се може и да греша,но и моят отговор на въпроса ти е НЕ.
Късмет!

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #31 -: Март 27, 2010, 07:17:57 pm »
Лули,струва ми се,че или си бременна......

Не мисля, че има бременност с този ретро Сатурн в 1 дом - управител на 5. Но нека тя каже все пак.

*

missKapriz

« Отговор #32 -: Март 27, 2010, 07:18:26 pm »
Влюбен ли е в мен господин Х?

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Март 27, 2010, 07:32:45 pm »
щом този е назован ,значи трЕБЕ ,да се управлява от дсц-то или в случая марс. така ли ма скарлето? :-[
на марса му предстои тригон със слънцето :lol:.
питащата се управлява от венера в 7-ми дом. венера е в овен......
оф не знам , май верно ще да е влюбен ;D ;D ;D

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #34 -: Март 27, 2010, 07:41:10 pm »
А между вас има ли връзка ?  :rolleyes: Интересът от твоя страна е по-голям - упр. на 1 дом - в 7, в заточение и в разходящ тригон с Марс - упр. на 7 дом.  :mellow:

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Март 27, 2010, 07:42:51 pm »
скарлет , кажи де , в тоя случай ,човека се представлява от дсц-то , или бъркам?1 :lol:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #36 -: Март 27, 2010, 07:45:14 pm »
скарлет , кажи де , в тоя случай ,човека се представлява от дсц-то , или бъркам?1 :lol:

Чеки малко,маааа....нали трябва да отговоря и в другата тема.  :P Когато човека е назован по име / макар и като г-н Х или У/ тогава се анализира десц. и неговия управител. Да, на прав път си.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Март 27, 2010, 07:47:51 pm »

Чеки малко,маааа....нали трябва да отговоря и в другата тема.  :P Когато човека е назован по име / макар и като г-н Х или У/ тогава се анализира десц. и неговия управител. Да, на прав път си.  ;D

мерси! :wub:
ураа ,имам напредък! :-[ :blink:

« Отговор #38 -: Март 27, 2010, 07:49:19 pm »
Мис Каприз мисля че питащата в този случай е по-влюбена!Венера по бързата планета и управител на АС отива към квадрат с Марс управител на ДС нещо отговора клони към не.А и АС е във Виа комбуста май е неподходящо времето за този въпрос!
Докато дишаш...надявай се!

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #39 -: Март 27, 2010, 08:03:30 pm »

на марса му предстои тригон със слънцето :lol:.

Чеки,че сега видях тоз бисер. Как ще му предстои тригон на Марс със Слънцето? Коя от двете планети е по-бърза,аааа? Ща върна на поправителен. Нещо ти се е размекнал днес мозъка. Не мислиш.  :mellow: