Здравей Гост

Операция

• 0 Отговора
  • 1750 Прегледи
*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
Операция
« -: Февруари 05, 2010, 07:40:07 pm »
Здравейте, сънувах малко странен сън, за който нямам обяснение и реших да ви го споделя да видя дали пък някои случайно няма да направи някое предположение, ще ми е от полза  :blink:
Не си спомням съня в много подробности, не и началото му. Помня, че се налага да оперират някой /мъж/жена, близък или не...нямам идея, имах, но просто не си спомнях като се събудих/. Аз, обаче, знам, че на този човек операцията няма да му понесе така добре, както на мен и за това предлагам да се сменим и да я направят на мен. Лекаря одобрява, съгласява се, че идеята е добра. Следващото, което помня е, че се събуждам - чувствам се перфектно, скачам от леглото и се усещам, че трябва да съм прясно оперирана. Започвам да търся белега и след доста вглеждане го откривам долу в дясно на корема си - към апендикса или яйчника /идея нямам/ - бледа червена линийка, съвсем мъничка и сякаш е от много години там. Изненадах се, не очаквах чак толкова добре да ми понесе операцията. И от изнедата взех, че този път и съвсем наистина се събудих  ;D Съня беше толкова реален, че после съм си търсила белега на корема /няма го хаха  ;D/.
Та...някой ако има идея как да го разбирам този сън, ще съм благодарна, отворена съм за предположения така да се каже  :blink:
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.