Здравей Гост

левите и десните аспекти в натала

• 5 Отговора
  • 1562 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
левите и десните аспекти в натала
« -: Февруари 05, 2010, 07:42:59 pm »
горещо препоръчвам статиите на цветомир делийски.
тази според мен е изключително важна като инфо ,за хората които изучават и се интересуват от астрологията.
та ,прочитайки я , можете да определите и споделите наблюденията от аспектите в наталната си карта.
мисля ,че ще ви хареса и ще бъде полезнна.
давам директно линк към статийте,там има и доста други интересни неща....
http://astroconsultbg.com/?p=845

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
Re:левите и десните аспекти в натала
« Отговор #1 -: Февруари 05, 2010, 07:53:12 pm »
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4007.0.html
Точно днес се бяха зачела, благодарение на Небесна, която те е изпреварила с мъничко  :blink: Важното е все пак, че сте на една вълна.

П.П Между другото темата за 12ти дом в същият раздел е изключителна и си заслужава да се прочете за тези, които са я пропуснали.
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Февруари 05, 2010, 07:58:08 pm »

П.П Между другото темата за 12ти дом в същият раздел е изключителна и си заслужава да се прочете за тези, които са я пропуснали.

изключително полезна тема ,прочетох я ,въобще обновения сайт на астрокъща консулт ми допада. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4 -: Февруари 05, 2010, 08:23:22 pm »
Дублирали са се двете теми, но няма значение, в крайна сметка е по-важна идеята на автора на статията.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Февруари 05, 2010, 08:31:02 pm »
Дублирали са се двете теми, но няма значение, в крайна сметка е по-важна идеята на автора на статията.  :blink:

не съм забелязала ,както вероятно и други не са забелязали  ;D ;D

такъв дублаж стана и с юпитера в риби ,ама....по-важно е да се пише и според мен!