Здравей Гост

Зануляване при бедствия

• 128 Отговора
  • 13783 Прегледи
*

Veselin

Зануляване при бедствия
« -: Февруари 05, 2010, 08:41:33 pm »
Тък като в предишната тема се спомена за зануляване при бедствия, хайде сега, астролози и учещи се за такива, кажете, има ли наистина такова нещо, признайте си.  :blink:
« Последна редакция: Февруари 05, 2010, 09:22:33 pm от Veselin »

*

Lillie

• 30532
Re:Зануляване на събития
« Отговор #1 -: Февруари 05, 2010, 08:43:54 pm »
Първо кажете какво разбирате под "зануляване на събития", дайте дефиниция някаква.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #2 -: Февруари 05, 2010, 08:46:12 pm »
може и да ги занулиш, ако прескочиш кармичния аспект  :29:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #3 -: Февруари 05, 2010, 08:49:02 pm »

Аз съм изтървала къде се е споменало, но пък си мисля, че по-логично е да занулиш някое събитие, ако си си научил кармичния урок.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4 -: Февруари 05, 2010, 08:51:40 pm »
За зануляване на времето съм чувала, но за зануляване на събития...
Всъщност ако имаме предвид, че събитията се случват във времето, и когато времето спре... А пък и самото хронологично време е доста относително понятие.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #5 -: Февруари 05, 2010, 08:57:56 pm »

Аз съм изтървала къде се е споменало, но пък си мисля, че по-логично е да занулиш някое събитие, ако си си научил кармичния урок.

или това или повишаваш вибрациите и картата ти работи на друго ниво вече  ;D

*

Veselin

Re:Зануляване при бедствия
« Отговор #6 -: Февруари 05, 2010, 09:18:16 pm »
Имах предвид това мнение, пуснато в другата тема:

Искам да ти кажа ,че при глобални катаклизми,като земетръси ,наводнения ,изригване на вулкани,не важат хороскопите на хората в засегнатата местност.всичко се нулира.Възможно е в хороскопа ти наистина да има данни да живееш мног по дълго от 2012,и това да се потвърди от астролози ,умеещи да тулкуват картите ,както са чели в книгите.Но ,които са наистина добри тълкуватели ,в най добрия случай ще кажат \"не знам\".Обикновенните астролози ,търсещи изява и възхита в очите на дилетант или по слаб астролог ,ще кажат точното тълкувание както е според книгите .може и да знаят за зануляването при бедствия ,но може и да не искта да споменават,по съвсем ясни причини.според мен е трудно да се каже кой ще остане  жив.наистина е изключително трудно това.може би само някои просветлени Учители могат да кажат конкретно-ти живеш ,а ти не.Ако искаш да знаеш това ,по хубаво направи едно пътуване и се срещни с свят човек и него питай.
« Последна редакция: Февруари 05, 2010, 09:24:50 pm от Veselin »

*

Veselin

« Отговор #7 -: Февруари 05, 2010, 09:23:19 pm »
За зануляване на времето съм чувала, но за зануляване на събития...
Обърках заглавието на темата, съжалявам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Февруари 05, 2010, 09:28:12 pm »
А, няма никакъв проблем.
Просто се зачудих как може да се занулят събития. Може, ако спрат изобщо да се случват. Това се случва единствено след смъртта ни, т.е. на физическото ни тяло. В отвъдното, в духовния свят събития не се случват, случват ни се опитности...  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

« Отговор #9 -: Февруари 05, 2010, 09:33:15 pm »
А, няма никакъв проблем.
Просто се зачудих как може да се занулят събития. Може, ако спрат изобщо да се случват. Това се случва единствено след смъртта ни, т.е. на физическото ни тяло. В отвъдното, в духовния свят събития не се случват, случват ни се опитности...  :blink:
Даже знам, че там душите също ходят да се учат. В книгата на Виталий и Татяна Тихоплав "Времето на Бога", 2 част е описан случай, в който баща успява да се свърже с духа на сина си, който му разказва, че финият свят е разделен всъщност на 10 ниво, първото ниво от които е т.нар. "ад" (поне според нашите представи), а неговата душа била в третото ниво,като имала право да отиде и в по-високо ниво, само ако се учи и усъвършенства.
Общо взето, доста интересно ще да е там.  :blink:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #10 -: Февруари 05, 2010, 09:36:41 pm »
Е да ме утрепате , незнам за какво става въпрос .....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #11 -: Февруари 05, 2010, 09:38:30 pm »

ний пък да не мислиш, че знаем  :-\  чешем си...... езиците  :85:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #12 -: Февруари 05, 2010, 09:39:37 pm »
чешем си...... езиците  :85:

То има и такава тема бе, нейде из архивите.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #13 -: Февруари 05, 2010, 09:41:30 pm »
чешем си...... езиците  :85:

То има и такава тема бе, нейде из архивите.  ;D

кво ти пука бе - Нептун във водолей - пълна заблудена анархия  :29:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #14 -: Февруари 05, 2010, 09:42:00 pm »
Сега като се замисля, това с зануляването е по скоро за тема Мистика  :blink:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Nebesna

« Отговор #15 -: Февруари 05, 2010, 09:47:48 pm »
Извинявам се за отклонението, но не мисля, че хороскопът на човека спира да действа след смъртта му. Той се активизира при определени транзити. Това се доказва от картите на известните хора (тези, които са оставили името си в историята). Имаше пример в една от астрологичните книги за продаване на картина на известен художник на търг на много висока цена  след смъртта му, което беше обяснено с транзитите. Някои хора получават слава посмъртно, което също трябва да е заложено в хорскопа.

*

Veselin

« Отговор #16 -: Февруари 05, 2010, 09:50:43 pm »
;D ;D ;D

Става дума за следното: вярно ли е твърдението, че при бедствия и катаклизми хороскопите на хората се "зануляват" и независимо от това колко дълго му е писано на човек да живее, възможно е да напусне този свят по-рано от "предвиденото"?
Очаквам аргументи, факти, примери.
Както беше писано в една друга тема - живеем в Края на времената. Сега е времето да проявяваме откритост един към друг, да говорим само истината, независимо от това дали боли или не. И тъй като аз съм открит към другите и винаги казвам това, което мисля, очаквам и вие да сторите същото.  :blink:
Мисля, че темата си е точно за раздел "Астрология" и смятам, че би било интересно от научна гледна точка вярно ли е твърдението или не.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #17 -: Февруари 05, 2010, 09:50:47 pm »
същото се отнася и за книги на известни писатели. изнамират се недовършени ръкописи и получават неимоверни продажби.
енергията продължава да живее,само тялото е тленно....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #18 -: Февруари 05, 2010, 09:53:10 pm »
Имах предвид това мнение, пуснато в другата тема:

Искам да ти кажа ,че при глобални катаклизми,като земетръси ,наводнения ,изригване на вулкани,не важат хороскопите на хората в засегнатата местност.всичко се нулира.Възможно е в хороскопа ти наистина да има данни да живееш мног по дълго от 2012,и това да се потвърди от астролози ,умеещи да тулкуват картите ,както са чели в книгите.Но ,които са наистина добри тълкуватели ,в най добрия случай ще кажат \"не знам\".Обикновенните астролози ,търсещи изява и възхита в очите на дилетант или по слаб астролог ,ще кажат точното тълкувание както е според книгите .може и да знаят за зануляването при бедствия ,но може и да не искта да споменават,по съвсем ясни причини.според мен е трудно да се каже кой ще остане  жив.наистина е изключително трудно това.може би само някои просветлени Учители могат да кажат конкретно-ти живеш ,а ти не.Ако искаш да знаеш това ,по хубаво направи едно пътуване и се срещни с свят човек и него питай.

Което не го разбирам, не го разбирам. Не съм чувала за такова зануляване, но има дял от астрологията, който се занимава със съдбите на народите, наречен мунданна астрология. Чрез нейните методи могат да се предскажат масови катаклизми. А също и с помощта на слънчевите и лунните затъмнения.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #19 -: Февруари 05, 2010, 09:54:38 pm »
за туй требе да се провери в книгите на древните араби  ;)  те са уникати в това отношение  ;D