веселин, ще ти разкажа един истински случай за топлофикация....
аз се спасих ,но молбата им беше да не говоря. :blink:
имам офис нна пъпа на софия. кооперацията е стара и нямам топла вода. има тръби ,които минават през апартамента и заемат не повече от 20/30см. в 2 ъгъла на офиса.
в другите апартаменти има топла вода в моя не.
това обаче е офис и там се къпя само аз ,та имам бойлер.
започнаха да ми пристигат едни сметки по 300лв. топла вода. аз си правя пас и нищо не плащам. навързаха ги и с парното.
преди 2год. звънят на вратата и търсят марая мараева. една жена и двама бабаити.
казвам няма я ,кой я търси? те векат от топлофикация сме. ми казвам влезте.
офиса се пука от шевовете ,служители ,клиенти ,квото се сетиш.
поканих ги аз ,и им казвам:
леле аз всичко съм си плащала ,тая жена що не е плащала на топлофикация?!!
и им се хиля.
те слагат едни сметки колосални на масат и казват :
-това са задълженията.
ама нагли,нямаш идея колко нагли бяха.
казвам им аз -каква е тая топла вода ,бе хора?
те пак нагли и викат- употребена.
е като подпалих аз ,като ми падна пердето и викам:
- добре ,аз съм марая мараева ,сега ако ми покажете водомера за топлата вода я плащам в троен размер ,но ,ако такъв няма искам да ми платите наем ,за общите части ,които минават през имота ми! :angry: :angry:
онея онемяха.
обърнаха банята и тоалетната наопаки ,обаче такъв водомер нямаааа.показах им бойлера ,щото тойй скрит .таванит са ми 320см.
ккато ги подкарах с тръбите ,казвам сега искам да се споразумееме за наема.
вие не сте ми го плащали близо 30год. а това на месец по 500лв. направете сметка за какво иде реч.
стана пожар ,започнаха да ми се извиняват да ми задават въпроси юрист ли съм ,да ми предагат разни споразумения...
реших проблема ,като ми платиха малко пари за наема

.
тааа ,зависи от плутона както казваш. ако е на мц и на квадрат от слънцето и кътните зъби на топлофокиция ще извади.....
мамка му и прасе...,ми ,ако беше някоя пенсионерка?! с такива гъмжи центъра на софия...