На 5 гр. от всеки ъгък на дом или на 5 гр. от АЦ„ ИЦ„ ДС„МЦ ?
Да го разглежда по Кох
Цитат на: elfidka в Февруари 06, 2010, 09:22:35 amНа 5 гр. от всеки ъгък на дом или на 5 гр. от АЦ„ ИЦ„ ДС„МЦ ?От осите
абе Нухе аз го четох туй, ама що забравяш че имам Антарес съвпад с МС - на 2* от него е. оста Алдебаран/Антарес /ос на катастрофите/ ми е на 2* от оста ИЦ/МЦ а тая звезда Шаула дет я пише там ми е на 1* от СЛВ абе кво точно означава виолентен :unsure: търсих, търсих у нета обяснение на тази дума ама нъц - нищо нема
И к'во ся-оказва се че наша Вещица ще е първата дето ще се спаси през 2012та :19:
Алдебаран (сега 10гр.Близнаци)
Цитат на: strelicka в Февруари 06, 2010, 09:28:04 am Алдебаран (сега 10гр.Близнаци)Ужаааст,защо ли трябваше да ми го припомняш,гадината е вече върху Луната ми!
Значи насилствен .В природата има равновесие-едно дава,друго взема,накрая се оказва че баланса ти е точно на нулата и всичко зависи от теб
Виолентните звезди които Лили използва са: Алгол (сега на 26 гр.Телец), Алдебаран (сега 10гр.Близнаци), Полукс (23гр.Рак), Бетелгайзе (29гр.Близнаци), Антарес (10гр.Стрелец) и Шаула (24гр.Стрелец). Към тези класически виолентни звезди Кен Гилман добавя още и звездата Хамал (7 гр. Телец). http://www.astrogalaxy.info/ARHIV/06_04.htm
алдерабарн къде е в момента?
Някой да види в зета,къде е точно Алдебаран,че на този комп още не съм я сложил,но като гледам е на около 9,20 най-много май И къде ще е към края на 2012 Оф,отдъхнах си-далеч е още от Луната ми,на цял градус и половина е