Здравей Гост

Зануляване при бедствия

• 128 Отговора
  • 13786 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Зануляване при бедствия
« Отговор #100 -: Февруари 06, 2010, 01:45:34 pm »
Aлгол в съвпад със СЛВ в 1 дом както и Антей-Алдебаран в съвпад с асц-десц какво дават?

*

Veselin

« Отговор #101 -: Февруари 07, 2010, 08:08:15 am »
На мен астролози са ми казвали, че имам съвпад на СЛВ с бета Орион, което значело срещи с духовни учители и други такива неща. Вярно ли е това?  :rolleyes:

*

Divna

« Отговор #102 -: Февруари 07, 2010, 09:15:48 am »
Дано, Небесна, дано! Макар че точно тогава транзитния Юпитер ще е в опозиция на наталния ми Юпитер.
А това, че влияе благоприятно - да, много често успявам в много ситуации, дори критични, като по чудо, пък и неведнъж ми се е случвало и да хващам извънградския рейс буквално точно в последната секунда, учудващо за мен.  :blink:

Имаш си значи добър Ангел хранител  :blink:.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #103 -: Февруари 07, 2010, 09:26:29 am »
На мен астролози са ми казвали, че имам съвпад на СЛВ с бета Орион, което значело срещи с духовни учители и други такива неща. Вярно ли е това?  :rolleyes:

когато си готов, то учителя сам се появява  :wink2:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Helo

« Отговор #104 -: Февруари 07, 2010, 09:33:00 am »
Ееее, аз имам ъглов Юпитер, добре аспектиран в 10 дом, но е на 9 градуса от МЦ (ако ми е точен часа на раждане, но може и да съм роден малко по-рано). И кво ся, ще се спася ли или не?  :'(

Ще се спасиш момче, ще се спасиш. Имаш високо издигнат Юпитер.  :25:

Не случайно в елективната астрология като се избира рождена карта на събитие, зловредните планети се държат далеч от ъглите - мястото им е в падащите (кадентните) домове. Там са най-малко опасни. Аналогично е и в наталната карта -колкото повече тежки планети имаш в кардинални домове, толкова по-големи опасности те очакват в живота.

Такава е теорията. Но дай да видим каква е практиката. Понеже тук има доста Плутонианци с Плутон в ъглови домове - най-вече в 1-ви и 10-ти, нека те да кажат дали са преминали през разни опасности в живота.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #105 -: Февруари 07, 2010, 10:19:01 am »
Такава е теорията. Но дай да видим каква е практиката. Понеже тук има доста Плутонианци с Плутон в ъглови домове - най-вече в 1-ви и 10-ти, нека те да кажат дали са преминали през разни опасности в живота.

Хм, дефинирай опасности  ;).

Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Aneli

• *
  • 69
« Отговор #106 -: Февруари 07, 2010, 10:21:17 am »
Ееее, аз имам ъглов Юпитер, добре аспектиран в 10 дом, но е на 9 градуса от МЦ (ако ми е точен часа на раждане, но може и да съм роден малко по-рано). И кво ся, ще се спася ли или не?  :'(

Ще се спасиш момче, ще се спасиш. Имаш високо издигнат Юпитер.  :25:

Не случайно в елективната астрология като се избира рождена карта на събитие, зловредните планети се държат далеч от ъглите - мястото им е в падащите (кадентните) домове. Там са най-малко опасни. Аналогично е и в наталната карта -колкото повече тежки планети имаш в кардинални домове, толкова по-големи опасности те очакват в живота.

Аз имам Плутон в съвпад с асцендента. Премеждия и опасности не съм имала, дори в болница не съм лежала.Верно е че и Юпитер ми е в 10-ти дом, но е на 15 градуса от МС-то и е ретрограден, така че едва ли той ме "пази".
Понякога щастието е благословия, но в повечето случаи е ЗАВОЕВАНИЕ!

*

Diyana

• 2705
« Отговор #107 -: Февруари 07, 2010, 10:32:23 am »
Аз имам Плутон в съвпад с асцендента. Премеждия и опасности не съм имала, дори в болница не съм лежала.Верно е че и Юпитер ми е в 10-ти дом, но е на 15 градуса от МС-то и е ретрограден, така че едва ли той ме "пази".

Мен ме "пази" Сатурн в Рак на Асц. - той е мноого "предпазлив" /да не кажа страхлив/ и влиза в ситуацията, след дълго преценяване какво и как може да се случи и при вътрешно убеждение, че си готов за всякакво развитие на ситуацията. Ужасно депресиращо може да звучи, но от малка при пътуване съм си представяла как точно би възникнала катастрофа и съм си разигравала мислено сценарии - в случай на събитие Х, изходът е У.

Но съм имала драматични ситуации, които не са били предизвикани от мои действия, макар Плутон да не е точно на IC и връзката с Марс да е "само" куинконкс. При животозастрашаващи случаи според мен се е намесвал благотворно Юпитер в 8-ми, който е в градуса на възлите, макар и в "несъвпад" с тях.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

mlm

« Отговор #108 -: Февруари 07, 2010, 11:04:46 am »

Юпитер на 5 гр. от ъгъл в хороскопите си. Оказва се че тази позиция действа изключително протективно върху живота на родения и му помага да избегне фатални опасности в живота си. Това може да се приеме като правило, което да ни подскаже че дори при наличието на един напрегнат хороскоп, Юпитер действа животоспасяващо в критични ситуации.● Николай Колев

Мой Юпитер е на 4-5* от DC. Много пъти съм била 'на косъм', но да ви разкажа най-фрапантния случай за който се сещам в момента. Случва се отвреме на време да ме осенят някакви идеи, от които съм толкова зашеметена, че буквално не съм на тоя свят. Е в такъв един момент съм тръгнала да пресичам улица.. когат се освестих бях на 20 см от един автобус .. хората наоколо ме гледаха се едно съм избягала от лудницата  ..  :85: Още тогава ми беше чудно как изобщо съм успяла да се спася и реших, че явно шофьора е бил опитен и с много добри рефлекси, съпоставяйки го днес с някои други, които газят нищо неподозиращи хора по автобусните спирки ..  :-\   Но най-вероятно и Юпи  е ударил едно рамо..  :72:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #109 -: Февруари 07, 2010, 11:19:02 am »
На мен астролози са ми казвали, че имам съвпад на СЛВ с бета Орион, което значело срещи с духовни учители и други такива неща.

Съвпад с Ригел ли имаш предвид?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

« Отговор #110 -: Февруари 07, 2010, 11:40:22 am »
Мой Юпитер е на 4-5* от DC. Много пъти съм била 'на косъм', но да ви разкажа най-фрапантния случай за който се сещам в момента. Случва се отвреме на време да ме осенят някакви идеи, от които съм толкова зашеметена, че буквално не съм на тоя свят. Е в такъв един момент съм тръгнала да пресичам улица.. когат се освестих бях на 20 см от един автобус .. хората наоколо ме гледаха се едно съм избягала от лудницата  ..  :85: Още тогава ми беше чудно как изобщо съм успяла да се спася и реших, че явно шофьора е бил опитен и с много добри рефлекси, съпоставяйки го днес с някои други, които газят нищо неподозиращи хора по автобусните спирки ..  :-\   Но най-вероятно и Юпи  е ударил едно рамо..  :72:
Та ти си била доста смела.  :o
Аз пък два пъти съм се разминавал на косъм от това да ме удари кола, а брат ми пък 3 пъти го е удряла кола и нищо му е нямало.
Иначе аз и досега си пресичам улилиците по начина, по който си описала, особено пък когато съм намислил нещо. Май асцендента Водолей ни прави доста луди понякога.  ;D

*

Aneli

• *
  • 69
« Отговор #111 -: Февруари 07, 2010, 12:02:18 pm »
Това с ацдендента ти няма връзка, а с меркурий. Способността да изключваш от околния свят ,да се вглъбиш в мислите си.

*

Veselin

« Отговор #112 -: Февруари 07, 2010, 12:05:07 pm »
Съвпад с Ригел ли имаш предвид?
Ами така са ми казали.  :-[ Може би астроложката е имала предвид Ригел. Не съм проверявал вярно ли е това или не.
Ригел в съвпад със СЛВ това ли показва?

*

Divna

« Отговор #113 -: Февруари 07, 2010, 12:05:23 pm »
Не съм броила моите случаи, но са множко, като единият беше почти осъществен. Бях загубила страшно много кръв и преминах през всички етапи, стигайки до безсъзнание на път за операционната маса. Втрисаше ме, беше ми студено, спрях да чувсвам всякаква болка. Чувах само "далечни" гласове които крещят "изпускаме я, изпускаме я ..." и после бяла картина. Като се събудих ме болеше цялото тяло и така разбрах, че съм жива  ;D
Според астрологията, смъртта ми трябва да дойде от катастрофа, тъй като Слънце ми е в точен съвпад с Плутон.

*

Aneli

• *
  • 69
« Отговор #114 -: Февруари 07, 2010, 12:11:42 pm »
Не съм броила моите случаи, но са множко, като единият беше почти осъществен. Бях загубила страшно много кръв и преминах през всички етапи, стигайки до безсъзнание на път за операционната маса. Втрисаше ме, беше ми студено, спрях да чувсвам всякаква болка. Чувах само "далечни" гласове които крещят "изпускаме я, изпускаме я ..." и после бяла картина. Като се събудих ме болеше цялото тяло и така разбрах, че съм жива  ;D
Според астрологията, смъртта ми трябва да дойде от катастрофа, тъй като Слънце ми е в точен съвпад с Плутон.

Абе чесно казано аз съм малко скептична, относно предсказването на смъртта и търсенето и в хороскопа. Слънце Плутон ако са в съвпад то трябва да са намесени и 8-ми и 3-ти дом за да говорим за възможност дори за катастрофа.

*

mlm

« Отговор #115 -: Февруари 07, 2010, 12:19:01 pm »
Та ти си била доста смела.  :o

Чак пък смела., де да знам.  :rolleyes:  Но след няколко подобни случая, вече избягвам да ходя като зомби из улиците; а когато пресичам, се концентрирам неимоверно за да пресека на пешеходна пътека и то на зелено ..  :85:

А по проучването на Хело, пропуснах да кажа, че Плутончо ми е в 10-ти дом. Имам съвпад на Спика със СЛВ.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #116 -: Февруари 07, 2010, 12:19:12 pm »
на няколко пъти съм бил на косъм от смъртта или пък в невероятни ситуации, от които съм излизала без косъм да ми падне от дебелата глава  ;D

най-странният случай беше следният: работех в един склад за строителни материали. пристига тир с метални профили, част от които трябваше да се прехвърлят на друг тир. съответно двата тира са спрели на разстояние 50-60см един от друг и аз се мушвам в дупката между тях за да проверя количеството преди да започнат прехвърлянето. върху камарите профили в камиона са покачени няколко работника. та броя аз, записвам и отмятам. обяснявам на момчетата кои и колко да се прехвърлят. та в един момент тръгвам да излизам от пролуката между камионите и когато стигам края и правя крачката да изляза от пролуката, коланите с които са пристегнати профилите се късат и 10 тона метал се изсипват на земята в пролуката зад гърба ми - това става на 10см зад мен. от момчетата никой не пострада, само единият се беше порязал леко на крака и това е. но абсолютно всички ме зяпаха втрещени как така коланите се скъсаха след като излязох, а не преди това. едва ли не ме обявиха за късметлийката на века  :57:  защото иначе щях просто да бъда мокро кърваво петно на асфалта  ;D ;D ;D  

но чак едва сега осъзнавам каква късметлийка съм била в това отношение. преди не ми правеше впечатление изобщо, защото го отдавах на чистата случайност, а то случайности няма... и което е по-странно дори и не се стряскам или плаша при такива случаи, най-много да избухна в смях...

ма така е то - Венера в 12 дом и Юпитер съвпад с асцедента в 1 дом - имам си верни Ангели-хранители, дето мислят вместо мен и ме пазят и отпред и отзад, че каквато съм разсеяна, заспала шматка едва ли бих оцеляла до тази възраст, ако не бях те  :88:

*

Divna

« Отговор #117 -: Февруари 07, 2010, 12:21:08 pm »
Не знам дали е вярно или не. Не мисля въобще за това. То като има да става, ще става. Като бях по-млада се страхувах от болката и от неизвестното. От неизвестното отдавна спрях да се страхувам. Сега и от болката толкова не се плаша, защото знам, че организмът така е устроен, че когато болката наистина стане непоносимо силна ти автоматично губиш съзнание. Това е вид защитна реакция на организма, но не съм медицинско лице и не бих могла да дам точно обяснение.

*

Veselin

« Отговор #118 -: Февруари 07, 2010, 12:23:34 pm »
Ще може ли някой да провери това вярно ли е какво би трябвало да показва? Че ми е много интересно.  :rolleyes:
Иначе лудото пресичане и тичане при мен мисля, че се дължи на съвпад Меркурий с Уран и Юпитер.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #119 -: Февруари 07, 2010, 12:30:23 pm »
Ще може ли някой да провери това вярно ли е какво би трябвало да показва? Че ми е много интересно.  :rolleyes:
Иначе лудото пресичане и тичане при мен мисля, че се дължи на съвпад Меркурий с Уран и Юпитер.

Бета на Орион се нарича Ригел
- запомни го това  ;)
това е звезда с много положително влияние върху хората. в книгата ми няма за съвпади на неподвижни звезди с възлите, а само с планети. но ако изходим от факта, че СЛВ е точката към, която трябва да се стремиш в това прераждане, то лично според мен ако решиш да си тръгнеш по Пътя, ще ти бъде по-лесно. едва ли точно за духовни учители става въпрос.

аз ти написах по-горе - когато ти самият си готов, то учителя сам ще те намери! това важи за всеки човек. я си представи, че духовен учител ти е комшия, но ти нямаш нужната готовност и съответно изобщо няма да го разпознаеш  ;)  затова стига си бързал като теле пред майка си, ами започни да ТВОРИШ себе си и духът си и те нещата сами ще започнат да се случват   :tongue2: