на няколко пъти съм бил на косъм от смъртта или пък в невероятни ситуации, от които съм излизала без косъм да ми падне от дебелата глава

най-странният случай беше следният: работех в един склад за строителни материали. пристига тир с метални профили, част от които трябваше да се прехвърлят на друг тир. съответно двата тира са спрели на разстояние 50-60см един от друг и аз се мушвам в дупката между тях за да проверя количеството преди да започнат прехвърлянето. върху камарите профили в камиона са покачени няколко работника. та броя аз, записвам и отмятам. обяснявам на момчетата кои и колко да се прехвърлят. та в един момент тръгвам да излизам от пролуката между камионите и когато стигам края и правя крачката да изляза от пролуката, коланите с които са пристегнати профилите се късат и 10 тона метал се изсипват на земята в пролуката зад гърба ми - това става на 10см зад мен. от момчетата никой не пострада, само единият се беше порязал леко на крака и това е. но абсолютно всички ме зяпаха втрещени как така коланите се скъсаха след като излязох, а не преди това. едва ли не ме обявиха за късметлийката на века :57: защото иначе щях просто да бъда мокро кърваво петно на асфалта
но чак едва сега осъзнавам каква късметлийка съм била в това отношение. преди не ми правеше впечатление изобщо, защото го отдавах на чистата случайност, а то случайности няма... и което е по-странно дори и не се стряскам или плаша при такива случаи, най-много да избухна в смях...
ма така е то - Венера в 12 дом и Юпитер съвпад с асцедента в 1 дом - имам си верни Ангели-хранители, дето мислят вместо мен и ме пазят и отпред и отзад, че каквато съм разсеяна, заспала шматка едва ли бих оцеляла до тази възраст, ако не бях те :88: