Здравей Гост

транзити и събития по юпитер

• 320 Отговора
  • 57944 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:транзити и събития по юпитер
« Отговор #180 -: Март 12, 2011, 01:59:45 am »
Споко, според Хелото (сега Hm) всички СМЕ.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #181 -: Март 12, 2011, 02:16:47 am »
Last_Kiss, и секстилът на тр. Юпитер с нат. Венера, и юпитеровата опозиция, и аспектите на Юпитер-Сатурн ти активират оста АС-DС. Петият ти дом също е активиран. Твоята контакта и общителна натура (Слънце в 3-ти дом, АС Везни) би трябвало да се чувства добре приета сред хората, да привлича вниманието върху себе си с още по-голяма лекота, да разшири кръга на познатите си. С участието на Сатурн ще търсиш по-скоро сериозни познанства, връзки, отколкото мимолетни флиртове (които не би трябвало да липсват). Уран влиза в Овен утре - очаквай раздвижване на любовния фронт.

« Отговор #182 -: Март 12, 2011, 02:25:06 am »
Last_Kiss, и секстилът на тр. Юпитер с нат. Венера, и юпитеровата опозиция, и аспектите на Юпитер-Сатурн ти активират оста АС-DС. Петият ти дом също е активиран. Твоята контакта и общителна натура (Слънце в 3-ти дом, АС Везни) би трябвало да се чувства добре приета сред хората, да привлича вниманието върху себе си с още по-голяма лекота, да разшири кръга на познатите си. С участието на Сатурн ще търсиш по-скоро сериозни познанства, връзки, отколкото мимолетни флиртове (които не би трябвало да липсват). Уран влиза в Овен утре - очаквай раздвижване на любовния фронт.

Много ти благодаря,Мирабелла!  :kissd: :58:
Обещавам да коментирам като забележа ефектите. Надявам се на повече контакти, в момента се движа в един кръг от хора, всъщност са два различни кръга,но определено ме влече, да го кажем по-интересно ми е в единия от този кръг и се надявам да си задълбочим приятелството.
Аз любовния фронт го чакам да се раздвижи,че много скучно последно време стана.
А Уран нали няма да се върне ретро по някое време и да ми се върне в риби пак  :-\

« Отговор #183 -: Март 12, 2011, 02:27:51 am »
Не, този път Уран остава в Овен.

« Отговор #184 -: Март 12, 2011, 02:28:30 am »
Не, този път Уран остава в Овен.

Супер :confuse3: Благодаря!  :wub:

*

holanda

« Отговор #185 -: Март 12, 2011, 03:09:39 am »
изглежда добре поемам Големите квадрати  ;D

*  тези Юпитер и Уран добре кореспондират с вътрешната ми потребност за момента,която готвех от няколко месеца насам.Писала съм преди как имах един период (Саде-Сати),в който инстинктивно ме дърпаше към самонаблюдение,грубо скъсах връзки и приятелства,игнорирах много хора,колкото да си линея на спокойствие.
При огледален съвпад на северен възел с Нептун изпаднах в най-силната си ''летаргия'', но след нея започнах да синтезирам нещата,вече осъзнавах щетите от доброволно изживяната перманентна скука.

имах силна нужда от раздвижване и наистина се получи в няколко направления-приятелства,професионални възможности,пътувания ,тонус,визия..наскоро ми попадна добра оферта за тае-бо.А аз отдавна точа зъбки на бойните изкуства и то вече..време е да смажа няколко фейса като курбан за изживяната депресия  :mellow:

*А мислех,че ще ме удари по здравето някак ,пу-пу  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #186 -: Март 14, 2011, 03:53:51 am »
Предстоящия аспект на транзитния Юпитер е тригон към слънце.....
Кажете нещо интересно за транзит като този.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #187 -: Март 14, 2011, 04:02:23 am »
Стана грешка, за което се извинявам.
Транзитен Юпитер е близо до К5, предполагам тригонът ще ти донесе наслада и приятни моменти в любовта.

*

Марая

• 28287
« Отговор #188 -: Март 14, 2011, 04:14:25 am »
Стана грешка, за което се извинявам.
Транзитен Юпитер е близо до К5, предполагам тригонът ще ти донесе наслада и приятни моменти в любовта.

Да...почти на К5 е транзита е апликиращ , но слънцето управлява и 9-ти дом.... :rolleyes:
Аспект на Юпитер към куспидата на 5-ти дом се случва веднъж на 12 год. :unsure: :rolleyes:...Наред с това има сериозни индикации и по дирекции...,прогресивната луна също е пред апликиращи аспекти.... :rolleyes:...
Други аспекти към К5 на тежки планети скоро няма да има....Направо си ме е страх.... :rolleyes:
Май верно става дума за любов.... :rolleyes: :unsure:
Как мислиш Мирабела...? :wub: При това Юпитер е в 7-ми дом и в Близнаци.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #189 -: Март 14, 2011, 04:23:51 am »
Да, да, чак сега видях, че прог. Луна ще направи съвпад с Марс (У5). Освен любов може и някое задгранично пътуване да изникне, или да се комбинират двете. Прог. Меркурий е също при Марс - флиртовете продължават, също и успешни преговори за печелене на пари, предполагам, все пак е 2-ри дом. И прог. Слънце е на натална Венера. Много показатели за това, че любовта ще бъде най-важна през периода. Супер! Наслаждавай й се! :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #190 -: Март 14, 2011, 04:30:00 am »
Да, да, чак сега видях, че прог. Луна ще направи съвпад с Марс (У5). Освен любов може и някое задгранично пътуване да изникне, или да се комбинират двете. Прог. Меркурий е също при Марс - флиртовете продължават, също и успешни преговори за печелене на пари, предполагам, все пак е 2-ри дом. И прог. Слънце е на натална Венера. Много показатели за това, че любовта ще бъде най-важна през периода. Супер! Наслаждавай й се! :wub:

Защо ли вече не мога да бъда сигурна ... ;D :-[ И това е така.....Усещам , че транзита на Сатурн и ретроградния му период отпуска примките и тирантите...,защото тръгва към секстил със слънцето..... :rolleyes:Вероятността да се случат сериозни и не до там очаквани неща е огромна....Интересен феномен е , че нямам много очаквания...Живея за мига... :wub:

« Отговор #191 -: Март 14, 2011, 07:28:47 pm »
Когато Юпитер навлзе в Телец това лято, ще направи съвпад с МЦ и Луната ми в 10ти дом.
Едновременно с това ще направи квадрат към натален Юпитер, който ми е на ДСЦ.

Някой има ли опит с Юпитер през МЦ? Както и при квадратура на транзитен с натален Юпитер - какво да очаквам?

:blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #192 -: Март 14, 2011, 07:34:49 pm »
Когато Юпитер навлзе в Телец това лято, ще направи съвпад с МЦ и Луната ми в 10ти дом.
Едновременно с това ще направи квадрат към натален Юпитер, който ми е на ДСЦ.

Някой има ли опит с Юпитер през МЦ? Както и при квадратура на транзитен с натален Юпитер - какво да очаквам?

Имам опит с всички аспекти... ;D
СЛОЖЕН И ТРУДЕН ПЕРИОД  е квадратурата на тр. Юпитер към натален...Домовете които засяга в натала са много чувствителни по време на транзита....
Там където е ситуиран Юпитер в натала дава конкретните събития , онова което управлява в натала е подложено на действия , стрес и изпитания.... :blink:

Транзита през МЦ дава разрастване , разширение на кариерата ...,но и не до там добри резултати за сметка на дома...-ИЦ...

*

Stella

• 7765
« Отговор #193 -: Март 14, 2011, 07:47:22 pm »
При транзита на Юпитер през МЦ имах разширяване на ангажиментите за много по-високо заплащане за период от 1 година. Работех на основната си работа, движех едновременно 2 проекта отделно от това, и хвърчах като финикиец. Разбира се, повечето от спечелените пари вложих по ИЦ. Имам Марс в 10-ти дом, който ми управлява 4-ти дом.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #194 -: Март 14, 2011, 07:51:18 pm »

ммм дааа... при транзита на Юпитер през МС /МС в стрелец/ напуснах работа и се отдадох на духовни занимания... при квадратурата, която е била преди това започнах активно да чета езотерика и да се просвещавам... никакви трудности не отчитам за него период  ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #195 -: Март 14, 2011, 09:32:28 pm »
И моя Юпитер минава през 5-ти дом, предстои му тригон с натално Слънце (9-ти) и секстил с Венера (8-ми).
Дано е нещо хубаво най-накрая.

*

Марая

• 28287
« Отговор #196 -: Март 14, 2011, 09:37:55 pm »
И моя Юпитер минава през 5-ти дом, предстои му тригон с натално Слънце (9-ти) и секстил с Венера (8-ми).
Дано е нещо хубаво най-накрая.

Dава и бременност този транзит през пети... ;D Секстила с Венера в 8-ми като нищо може и това да индикира... ;) ;D

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #197 -: Март 14, 2011, 09:48:25 pm »
АААА, не, не, не искам това!!!!
Нещо друго по-интересно не индикира ли??

*

Lillie

• 30532
« Отговор #198 -: Март 14, 2011, 10:04:11 pm »

Не може да се каже със сигурност, че носи бременност, но предвид обстоятелствата може да означава и уреждане на някои финансови ангажименти в твоя полза или поне няма да е в твоя вреда, да си ощетена по някакъв начин. Транзитът на Юпитер през 5 дом, ако сключва хармонични аспекти, би трябвало да благоприятства и решаването на въпроси, свързани с децата, но не е задължително това да е зачеване и раждане.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #199 -: Март 14, 2011, 10:07:36 pm »
АААА, не, не, не искам това!!!!
Нещо друго по-интересно не индикира ли??

Пълноценна любовна връзка.... ;D
Но аспекта с Венера показва и късмет, шанс.... :blink: