Здравей Гост

транзити и събития по юпитер

• 320 Отговора
  • 57945 Прегледи
Re:транзити и събития по юпитер
« Отговор #200 -: Март 14, 2011, 10:32:40 pm »
При транзита на Юпитер през МЦ имах разширяване на ангажиментите за много по-високо заплащане за период от 1 година. Работех на основната си работа, движех едновременно 2 проекта отделно от това, и хвърчах като финикиец. Разбира се, повечето от спечелените пари вложих по ИЦ. Имам Марс в 10-ти дом, който ми управлява 4-ти дом.

Ехх, и аз искам да имам разрастване в работата, че тука цикля от 2 години...все едно и също :) дано да се появят нови възможности ! :))

*

Divna

• 2478
« Отговор #201 -: Март 14, 2011, 11:39:01 pm »
На мен Юпитер в 5ти дом, след като стъпи в Овен ми донесе много ухажори, един от които успя да ми "бръкне" дълбоко в душата /да ме накара да се влюбя/.  :blink:
Транзитите на Юпитер бяха следните: тригон с У5 Нептун и с У2 Юпитер, секстил с У3 Сатурн /в 8ми дом/ и опозиция със Слънце У10, Плутон У1 и Венера У7 и 12.
Юпитер ми беше ключов момент в партньорските взаимоотношения може би защото транзитира през 5ти, а в радикса ми е в съвпад с У5 Нептун.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #202 -: Март 15, 2011, 02:27:35 am »
На мен Юпитер в 5ти дом, след като стъпи в Овен ми донесе много ухажори, един от които успя да ми "бръкне" дълбоко в душата /да ме накара да се влюбя/.  :blink:

Na kuspidata ili v doma? :rolleyes:

Аз имам к5 на 16* в овен на точно каре от управителя марс в козирог...дома е втори.... ;D
Предстоящия транзит ще е доста активен струва ми се....,след тригона със слънце.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #203 -: Март 15, 2011, 02:29:10 am »
Ще минава през Дсц-а...писах ли вече.. :confuse3:

*

Divna

• 2478
« Отговор #204 -: Март 15, 2011, 03:20:44 am »

Аз имам к5 на 16* в овен на точно каре от управителя марс в козирог...дома е втори.... ;D
Предстоящия транзит ще е доста активен струва ми се....,след тригона със слънце.... ;D

Куспидата на 5ти дом е в Риби 16*.  :blink: Нептун е У5, а съуправител е Марс. Разделят си на половина 5ти дом.  ;D Влизайки в Овен, Юпитер се изрази много силно, аспектирайки почти цялата ми карта.

ПП: Дъщеря ми има в момента тригон на тр.Юпитер/нат.Слънце. Много силен и хубав период.  :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #205 -: Март 15, 2011, 03:24:12 am »
Ще минава през Дсц-а...писах ли вече.. :confuse3:

И аз го очаквам с нетърпение да стъпи на десцендента.  :blink: Ако това, което неотдавна ми предсказаха се случи, ще кажа "ЕВАЛА" на астрологията и на добрите астролози.  :blink:

ПП: Някой да е преживявал преминаването на Юпитер през 4ти дом?

*

Марая

• 28287
« Отговор #206 -: Март 15, 2011, 03:34:28 am »

Куспидата на 5ти дом е в Риби 16*.  :blink: Нептун е У5, а съуправител е Марс. Разделят си на половина 5ти дом.  ;D Влизайки в Овен, Юпитер се изрази много силно, аспектирайки почти цялата ми карта.

ПП: Дъщеря ми има в момента тригон на тр.Юпитер/нат.Слънце. Много силен и хубав период.  :blink:

Дано...с нетърпение го чакам.... ;D
Мерси Дивна.... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #207 -: Май 10, 2011, 10:13:37 pm »
Юпитер секстил Юпитер....,въобще усаща ли се аспекта? :rolleyes:

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #208 -: Май 10, 2011, 11:00:54 pm »
Юпитер секстил Юпитер....,въобще усаща ли се аспекта? :rolleyes:

Аз скоро ще имам такъв транзит и ще докладвам последствията.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #209 -: Май 10, 2011, 11:31:23 pm »
а някой вече преживял транзита? :-\

« Отговор #210 -: Май 11, 2011, 05:44:16 am »
Аз имах секстил на tr. Юпитер с натален през 2009 пролетта. Периода не беше съвсем добър от гледна точка на взаимоотношения, договори, при това транзитния Юпитер беше и в съвпад с нат. Сатърн, които ми управлява 5 дом. След като отмина съвпада със Сатърн и започна шодящ секстил с нат. Юпитер започнах нова работа, която много ми допадна, където се върнах сега след 2 години при Юпитеровiя възврат. :blink:
 И един въпрос. След 3 градуса Юпи ще ми направи опозе на Слънцето. Какво да очаквам? Слънцето ми управлява 12 дом и се намира в 3 дом. :unsure:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #211 -: Май 12, 2011, 05:07:16 am »
Откакто Юпитер транзитира през Овен, имам пророчески сънища, които се сбъдват в рамките на два-три месеца. Много силна връзка с подсъзнанието.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #212 -: Май 12, 2011, 05:10:52 am »
Откакто Юпитер транзитира през Овен, имам пророчески сънища, които се сбъдват в рамките на два-три месеца. Много силна връзка с подсъзнанието.
Айде ,да ме сънуваш и мен,та да ми кажеш туй-онуй ;D :wub:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #213 -: Май 12, 2011, 05:15:14 am »
Айде ,да ме сънуваш и мен,та да ми кажеш туй-онуй ;D :wub:

Няма проблеми, ще си го поръчам от Сънчо.  :P
Искам някой да ме сънува и мене, какво ще ми се случи по споменатите в една от съседните теми дирекции.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #214 -: Май 12, 2011, 05:51:30 am »

Предлагам по-бързо да напуска овена , щото ми разката фамилията.... ;D
Тоя стелиумен транзит не се шегуваше с нищо този път....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #215 -: Май 12, 2011, 06:02:45 am »
На мен лично не ми донесе нищо този прословут юпитеров транзит през 5 дом, с който всички астроложки забременяват клиентките си.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #216 -: Май 12, 2011, 06:06:46 am »
На мен лично не ми донесе нищо този прословут юпитеров транзит през 5 дом, с който всички астроложки забременяват клиентките си.  ;D

МИ ДА....НОЩА Е БРЕМЕННА И НЕ СЕ ЗНАЕ КАКВО ЩЕ СЕ РОДИ.... ;D ;D ;D
Качествения мат"рял не е по Юпитер..., а по други планети...По Юпитер са надеждите , които в повечето случай вечерят с разочарование , разбирай раждане на уроди....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #217 -: Май 12, 2011, 06:11:58 am »
Мдааа, нощта е бременна, а самотната спалня ражда безумия  ;D, особено ако се е счупил вибраторът.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #218 -: Май 12, 2011, 06:13:35 am »
Мдааа, нощта е бременна, а самотната спалня ражда безумия  ;D, особено ако се е счупил вибраторът.
;D ;D ;D.....Жалко е , да се разчита на един ...та дори вибратор.... ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #219 -: Май 12, 2011, 11:17:24 pm »
Реших да разгледам картите на мои близки жени и да проверя през кой дом е транзитирал Юпитер, когато са заченали и непосредствено преди и след раждане. И се оказа, че при повечето от тях Юпитер не е минавал през 5 дом.

Има обаче нещо интересно. Понеже индийците използват друга домификация и планетните позиции от западния натал могат да се изместят с по два дома, често се случва при такова събитие в картата на жената транзитният Юпитер или да аспектира У5, или самия дом. Например, при мама по време на зачеване Юпитер е минавал през 3 дом, по време на раждане също, ако става въпрос за западната карта. По сидерал обаче в периода на зачеване Юпитер почти излиза от 4 дом, а по време на раждане се намира в 5ти. При други мои близки не установих и такава закономерност.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.