Здравей Гост

транзити и събития по юпитер

• 320 Отговора
  • 57951 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:транзити и събития по юпитер
« Отговор #20 -: Февруари 06, 2010, 03:48:48 pm »
за връзка с колега  ;) :blink: ,търси аспекти м/у 5-ти и 6-ти.

И между 6 и 7.  ;)

къде бродиш ма жено в тоя студ? никаква те няма....
кажи ми моля те нещо:
юпитер в съвпад с хирон ,по същото време нептун съвпад хирон/транзитни/ на тригон от юпитер натален. действието е в 3-ти ,4-ти и 7-ми....
 :wub:

Ходих по любов.  :P  :-[ Бъзикам се.  ;D Имах среща с две прекрасни дами. Много фини жени. Пихме топло капучино и си бъбрихме сладко. А времето е прекрасно,ако искаш да знаеш.  :rolleyes: Тихо,без вятър,меко време. И вали хубав пухкав сняг.  :49:
 А за питането ти първо ще ти видя натала,драга и тогаз ще се изходя по въпроса.  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Февруари 06, 2010, 03:49:17 pm »

И между 6 и 7.  ;)

Ха, Венера ми управлява 7ми, 6ти и 11ти дом и се намира в 5 дом. И дотук никаква любов с колега, нито пък съм имала връзки на колегиална основа.

никога не е късно! :blink:
възможностите са ти дадени , нужен е транзит ,  за да отключи събитието....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #22 -: Февруари 06, 2010, 03:49:45 pm »

И между 6 и 7.  ;)

Ха, Венера ми управлява 7ми, 6ти и 11ти дом и се намира в 5 дом. И дотук никаква любов с колега, нито пък съм имала връзки на колегиална основа.

Значи е време да доди.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #23 -: Февруари 06, 2010, 03:59:31 pm »
Ходих по любов.  :P  :-[ Бъзикам се.  ;D Имах среща с две прекрасни дами. Много фини жени. Пихме топло капучино и си бъбрихме сладко. А времето е прекрасно,ако искаш да знаеш.  :rolleyes: Тихо,без вятър,меко време. И вали хубав пухкав сняг.  :49:
 А за питането ти първо ще ти видя натала,драга и тогаз ще се изходя по въпроса.  ;D

децата се прибраха премръзнали от Ситицентъра.....
при нас спря да вали!
имаш ми натала , и те чакам да се изхходиш! ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #24 -: Февруари 06, 2010, 04:20:50 pm »
Марая, този съвпад на Хирон и Нептун в твоя 3 дом ,които в същото време правят тригон към наталния ти Юпитер аз го разбирам като уникална възможност, шанс да научиш много за собствената си личност и его,като егото на практика се явява ограничаващо. В мига, в който се освободиш от егото и енергията на този прекрасен аспект се преобразува в състрадателност и любов, ще имаш невероятния шанс да се докоснеш до божествеността. Възприятията ти са много развити и тези аспекти дават много сила и развитие на ума,прозрения и т.н. А транзитния Юпитер още е далеч от наталния ти Хирон. Първо требе да мине през Сатурна. Ако си си научила уроците по време на Урановата опозиция, заедно с всичките сътресения, сега ще береш плодовете на Юпитер/Хирон/Нептун. Но навсякъде съм чела,че Хироновото възвръщане не е лесен период. И на мен ми предстои.  :mellow:

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #25 -: Февруари 06, 2010, 04:33:17 pm »
Аз съм на хироново възвръщане.
Мани мани.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #26 -: Февруари 06, 2010, 04:36:25 pm »
Аз съм на хироново възвръщане.
Мани мани.

Така е,наборе. Живот,кво да го правиш. Е.и , учи и т.н.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Февруари 06, 2010, 04:57:55 pm »
Марая, този съвпад на Хирон и Нептун в твоя 3 дом ,които в същото време правят тригон към наталния ти Юпитер аз го разбирам като уникална възможност, шанс да научиш много за собствената си личност и его,като егото на практика се явява ограничаващо. В мига, в който се освободиш от егото и енергията на този прекрасен аспект се преобразува в състрадателност и любов, ще имаш невероятния шанс да се докоснеш до божествеността. Възприятията ти са много развити и тези аспекти дават много сила и развитие на ума,прозрения и т.н. А транзитния Юпитер още е далеч от наталния ти Хирон. Първо требе да мине през Сатурна. Ако си си научила уроците по време на Урановата опозиция, заедно с всичките сътресения, сега ще береш плодовете на Юпитер/Хирон/Нептун. Но навсякъде съм чела,че Хироновото възвръщане не е лесен период. И на мен ми предстои.  :mellow:

юпи нъзврат хирон е началото на април.
уран квадрат юпитер по същото време.
нертун тригон юпитер също.
остави го хирона ,той около 50-те се връща. има време. ще го мисля... :-\ :rolleyes:
но да знаете , от мен ,че не винаги хирон е косач!знам за какво намеквате. ама я горе главата....
не е възможно при хора ,които се занимават с езотерика да е косач.
той е лош само когато попада м/у сатурн и плутон при транзити и възврат. натални сатурн и плутон и двете трябва да присъстват. така ,че споко..... :blink:

« Отговор #28 -: Февруари 06, 2010, 05:03:06 pm »
супер...

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #29 -: Февруари 06, 2010, 05:10:28 pm »
не е възможно при хора ,които се занимават с езотерика да е косач.
той е лош само когато попада м/у сатурн и плутон при транзити и възврат. натални сатурн и плутон и двете трябва да присъстват. така ,че споко..... :blink:

Сам по себе си не може да е косач. Има си значение и другите аспекти. Нъл все това казвам.  ;D Ако съумеем да му вникнем в същността и да си развием съзнанието,няма да коси,а както казва Барбара Клоу - ще ни заземи.  :rolleyes: Кат се разтресе земята,ще ни заземи завинаги.  :P Бъзикам се.

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Февруари 06, 2010, 05:13:38 pm »
и аз много и харесвам книгата на барбара.
малеее ,къв ли аспект има на юпитер и хирон тая жена ,за да пише за хирон?! :rolleyes:
кажи ми за юпитер съвпад хирона ми....,как го тълкуваш?!

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #31 -: Февруари 06, 2010, 05:17:23 pm »
малеее ,къв ли аспект има на юпитер и хирон тая жена ,за да пише за хирон?! :rolleyes:

Знам,че ще те ядосам,но трябва да стана за час,два.Имам задължения,сестроооо. После ще ти отговоря и на този въпрос.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Февруари 06, 2010, 05:26:07 pm »

Знам,че ще те ядосам,но трябва да стана за час,два.Имам задължения,сестроооо. После ще ти отговоря и на този въпрос.  :blink:

:41: :41: :41: :41: :41:- писна ми от твойта работаааааааааа! и все задължения ай стига бе- събота е! тея мъжорля нема ли да ги хванеш из късо.?!!! ;) ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #33 -: Февруари 06, 2010, 06:17:30 pm »
Абе да ви кажа, много-много Юпитер не се представя според правилата. Миналия януари имах Юпитеров възврат - ами, нищо особено. После си се шмулеше по осмия ми дом -пак нищо особено. Сега е на средата на девети - толкова малко пътувания колкото сега - нивгаш не е имало. Че аз и из страната даже не пътувам толкова, колкото съм свикнала. Нито нов гуру, нито нова философия, нито нови религии. НИЩО! В средата на годината ще мине върху МС. Ама... не ми се вярва кой знае какво да се случи.

споко не си само ти  ;D
преди година и нещо като мина Юпи през МС /той е негов управител/ напуснах работа и се отдадох на свобода и четене на езотерика. на 12 януари тази година имах юпитеров възврат - мииииии нищичко  :-\  а 1* преди възврата ми мина през асцедента - ми пак нищо. на 1я градус на рибите ми се намира прогресивната Венера и той и оттам мина и активира тригона и с наталната ми Луна и пак нищо  ;D ;D ;D
та сега требе да мине през Слънцето ми на 12,12* в риби и в тоя съвпад да квадратира МС - па ще видим де, някак вече не вярвам да очаквам нещо  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Февруари 06, 2010, 06:46:16 pm »
планетите и аспектите работят ,когато работиш самия ти.
не може да очакваш каквото и да било ,ако не си мръднеш пръсчето.
ми трябва си работа.
юпитер се свързва с разширението ,с познанието с юрисдикцията .
при мен изключително работят всички планети и аспекти. може ,би защото аз работя с тях.
не може да си седя в къщи и да чакам да ме оноди я марс ,я плутон.
козата си сака пръч- рекъл нане вуте.
та и плантите си искат действието.
а иначе може днес да не ги усещаме ,но при следващия аспект да усетиме действието и да си кажем ,що не използвахме предишния аспект.
в синхрон с качествата на планетите няма отърване. :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #35 -: Февруари 06, 2010, 06:53:20 pm »
абе те си работят, но при някои хора работят на външно, а при някои на вътрешно ниво. всеки човек е различен, а външната изява е характерна предимно за по-неотработени аспекти  ;)

това, че Юпи нищо не е свършил на външно ниво при мен, не означава че не върши нещо на вътрешно ниво  ;)  па и аз не съм му поръчала нищо на него, напротив оставих го защото имам нужда от спокойствие и размисъл. а пък на Плутон съм му поръчала разни неща и затова си чакам квадратурата, че той поне е сигурен, а Юпи ако се е запил нейде то отървахме коня...  :85:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #36 -: Февруари 06, 2010, 06:54:39 pm »
абе те си работят, но при някои хора работят на външно, а при някои на вътрешно ниво.

Ха, влизам това да напиша и виждам, че си ме изпреварила.  :o
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #37 -: Февруари 06, 2010, 07:00:04 pm »
абе те си работят, но при някои хора работят на външно, а при някои на вътрешно ниво.

Ха, влизам това да напиша и виждам, че си ме изпреварила.  :o

:57:  то нашто взе да излиза извън пътя вече  ;D ;D ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #38 -: Февруари 06, 2010, 07:02:33 pm »

всяка планета засяга всички нива -нажно е да я усетиш!

засяга ги ако е нужно!!!  :wink2:

*

Марая

• 28287
« Отговор #39 -: Февруари 06, 2010, 07:04:51 pm »
всяка панета и аспект работи на няколко нива. между въпросните нива винаги има корелация.
не може да се разшириш външно /примерно на материално ниво- защото юпи е богатството/ , ако не разшириш мироледа и съзнанието си...
а след всяко разширение следват други неща....
всяка планета засяга всички нива -нажно е да я усетиш!