Здравей Гост

транзити и събития по юпитер

• 320 Отговора
  • 57862 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:транзити и събития по юпитер
« Отговор #80 -: Февруари 14, 2010, 09:07:27 pm »
това е обикновена работа с транзити лично за мен... не ми е интересна  :wink2:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #81 -: Февруари 14, 2010, 09:11:18 pm »
До отбележа също така, че преминаването на транзитния Юпитер в Риби, близо до наталния Марс на ИЦ, ми донесе голяма сънливост. Спя, спя, спя...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #82 -: Февруари 14, 2010, 09:22:35 pm »
Лили,коя точно от тези планети предизвиква сънливост?Не е ли по-логично съвпада Юпитер/Марс да дава допълнителна енергия?В твоя случай/на ИЦ/ да кажем активност по дома-обазавеждане,почистване,ремонт...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #83 -: Февруари 14, 2010, 09:27:06 pm »
това е обикновена работа с транзити лично за мен... не ми е интересна  :wink2:

всичко е обикновенно , ние търсим начин да усложняваме нещата...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #84 -: Февруари 14, 2010, 09:31:40 pm »
Лили,коя точно от тези планети предизвиква сънливост?Не е ли по-логично съвпада Юпитер/Марс да дава допълнителна енергия?

И аз така предполагах, но не усещам прилив на физическа енергия, по-скоро духовна, което пък налага необходимостта от повече сън, оттегляне в света на сънищата... Все пак съвпадът е в знака Риби и се случва в най-ниската точка на хороскопа ми.
Не е за вярване, но напоследък ми се приспива в 10 вечерта, в момента пиша и гледам с половин око... При все това, че при мен си е в реда на нещата да си лягам в един, два, три през нощта... Може пък и аметистовата терапия да е допринесла за това, в съчетание с гореспоменатия транзит.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #85 -: Февруари 15, 2010, 09:17:21 am »
Цитат
и ако този транзит не работи, не знам, значи при мен и астрологията не работи.  Grin
Добре дошла в клуба!Аз отдавна го знам за себе си :P

Да бе, тя и Миа така разправяше, а после планетите я отнесоха със себе си и рядко се явява във форума.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #86 -: Февруари 15, 2010, 09:37:30 am »
напоследък ми се приспива в 10 вечерта, в момента пиша и гледам с половин око... При все това, че при мен си е в реда на нещата да си лягам в един, два, три през нощта...

и аз така  започвам да се порозявам към 22 и няколко дена подред си лягам  рано рано ;D, но го отдавам  на доста транзити 
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #87 -: Февруари 15, 2010, 10:23:16 am »
Оф, това е от Нептунчо, поне при мен. След като Уран ме отпусна и пак изпаднах в сънно състояние, докато премине опозицията му със Слънце, така ще е.  :blink:
Юпитер ми е в точен съвпад с ИЦ, вероятно допълнително си казва думата, както е споменала Лили.
Иначе куинконс с Луна, тригон с Венера, секстил с Хирон. Мога да кажа, че им усещам влиянието, отдала съм се на разни приятни процудери, релакс и положителни емоции, благодаря за което на планетите...честно казано много е странно, но дето говорите да се използва момента, често ми се случва да съм на тази вълна и после да видя какви са транзитите, та чак се изумявам от синхроничността.           
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #88 -: Февруари 15, 2010, 10:38:15 am »
.Създавам нов бизнес-разработвам го и в момента,в който вече работи на макс-хоп-зарязвам го!Оставям го на някой щастливец-само да се събуе дето се вика.

Това е характерно за кардиналните акценти-да започват нещо,да го вдигнат до максимум докато придобие свой живот и след това да го оставят или на някой или на произвола на съдбата  ;D  и да се захванат със следващото иницииране на ново начало  :blink:

Но ти не беше ли Лъвица или имаш някъде другаде кардинален акцент?  :unsure:

При мен го има също тоя момент,защото съм синтетична Везна ... и не само от това-кардиналност +подвижност не могат да стоят дълго време на едно място или да правят само едно или поне докато има какво да се твори и създава,после е скука,особено за Близнашката ми Луна-за това и правя терапии като захвана някои странични дейности да си разтурям енергията за промени  ;)

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #89 -: Февруари 15, 2010, 02:14:41 pm »
Айде сега Юпито и Венерка като съвпаднат в 11 ми дом, тези дни да ме ударят стрелите на амур. Стискайте палци, защото има една възможност, но да видим... :P :-[
Искам лИбоффф! ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #90 -: Февруари 15, 2010, 02:38:40 pm »
ха-ха , всички му се надяваме :blink: ;).
аз очаквам като цъфне в/у хирон , а транзитния хирон в съвпад с нептун направи тригон към юпитера. днойно подчертаване...,да видиме дали и тогава ще останат само надеждите,така характерни за юпитеер. ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #91 -: Февруари 15, 2010, 02:40:20 pm »
Да ви кажа, теглила съм майна на Юпитер и на всичко, каквото ще да става...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #92 -: Февруари 15, 2010, 02:42:48 pm »
Сега се присетих, че нали транзитите понякога действат преди точния аспект. На 27.01. получих предложение за работа от бивш партньор - да изнеса презентация на един българо-холандски семинар. Юпитер е на 3гр. от наталния Меркурий - сходящ съвпад. Разбира се, ще ми се плати за това.

*

Марая

• 28287
« Отговор #93 -: Февруари 15, 2010, 02:45:36 pm »
Сега се присетих, че нали транзитите понякога действат преди точния аспект. На 27.01. получих предложение за работа от бивш партньор - да изнеса презентация на един българо-холандски семинар. Юпитер е на 3гр. от наталния Меркурий - сходящ съвпад.

ето ,че го има като събитие. и то е явно. мерка е презентацията ,комуникацията , а юпитер са чужденците :blink:.
работят си транзитите ! ама ние все чакаме по-големия/юпитер/ , все ни се струва малко....

*

Nebesna

« Отговор #94 -: Февруари 15, 2010, 02:49:00 pm »
Сега се присетих, че нали транзитите понякога действат преди точния аспект. На 27.01. получих предложение за работа от бивш партньор - да изнеса презентация на един българо-холандски семинар. Юпитер е на 3гр. от наталния Меркурий - сходящ съвпад.

ето ,че го има като събитие. и то е явно. мерка е презентацията ,комуникацията , а юпитер са чужденците :blink:.
работят си транзитите ! ама ние все чакаме по-големия/юпитер/ , все ни се струва малко....

Освен това Меркурий управлява едновременно десцендента, т.е. партньора, както и 9-ти дом (чужбината). А Юпитер е моята личност - упр. на Асцендента. Ние се срещаме, чрез съвпада. Утре Юпитер влиза в 3-ти дом. сега е баш на куспидата и брат ми започна да си комуникира с мен по скайпа. На каква тема ли: грижа за майката - тр. Юпитер е в мидпойнта Луна/Сатурн.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #95 -: Февруари 15, 2010, 02:52:03 pm »
да изнеса презентация на един българо-холандски семинар. Юпитер е на 3гр. от наталния Меркурий - сходящ съвпад.

Аспектите на Юпитер с Меркурий често имат нещо общо с образователната, преподавателска, лекционна, издателска или в крайна сметка бизнес дейност, тъй като е свързана с договаряне и подписване на споразумения. С правото и юриспруденцията също, ако са засегнати съответните домове.
И да отбележа, че при опозиция на транз. Юпитер към нат. Меркурий през м. януари 2005 година се дипломирах.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #96 -: Февруари 15, 2010, 02:54:04 pm »
да изнеса презентация на един българо-холандски семинар. Юпитер е на 3гр. от наталния Меркурий - сходящ съвпад.

Аспектите на Юпитер с Меркурий често имат нещо общо с образователната, преподавателска, лекционна, издателска или в крайна сметка бизнес дейност, тъй като е свързана с договаряне и подписване на споразумения. С правото и юриспруденцията също, ако са засегнати съответните домове.
И да отбележа, че при опозиция на транз. Юпитер към нат. Меркурий през м. януари 2005 година се дипломирах.

А с пътуванията? Оста 3/9.

*

Марая

• 28287
« Отговор #97 -: Февруари 15, 2010, 02:56:19 pm »
Освен това Меркурий управлява едновременно десцендента, т.е. партньора, както и 9-ти дом (чужбината). А Юпитер е моята личност - упр. на Асцендента. Ние се срещаме, чрез съвпада. Утре Юпитер влиза в 3-ти дом. сега е баш на куспидата и брат ми започна да си комуникира с мен по скайпа.

отлично! значи , че юпитер ще ти донесе и много пътувания , много контакти ,както и нови връзки.
много го харесвам в трети дом. на мен до 15 гр. на риби все ми е в трети и много по-добре се чувствам отколкото ,когато е в 1-ви или 7-ми.

*

Nebesna

« Отговор #98 -: Февруари 15, 2010, 02:59:42 pm »
Освен това Меркурий управлява едновременно десцендента, т.е. партньора, както и 9-ти дом (чужбината). А Юпитер е моята личност - упр. на Асцендента. Ние се срещаме, чрез съвпада. Утре Юпитер влиза в 3-ти дом. сега е баш на куспидата и брат ми започна да си комуникира с мен по скайпа.

отлично! значи , че юпитер ще ти донесе и много пътувания , много контакти ,както и нови връзки.
много го харесвам в трети дом. на мен до 15 гр. на риби все ми е в трети и много по-добре се чувствам отколкото ,когато е в 1-ви или 7-ми.

От твоите уста в Божиите уши...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #99 -: Февруари 15, 2010, 03:08:46 pm »
А с пътуванията? Оста 3/9.

Възможно, особено ако са свързани със съвместни бизнес проекти и външно финансиране... Нали Юпитер ти е в 8 дом в радикса?  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.