Здравей Гост

транзити и събития по юпитер

• 320 Отговора
  • 58031 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:транзити и събития по юпитер
« Отговор #100 -: Февруари 15, 2010, 03:09:03 pm »
от известно време се опитвам да гледам на юпитер по юпитерянски ;D.
силно впечатление ми прави ,връщайки се назад в годините ,колко агресивен е в огнените знаци ,експанзивен ,нетактичен и просто като барут по време на транзитите му.
невероятен е в земните ,сякаш приема от цях целомъдрието и материализира късмета ,наистина въпреки всички обстоятелства.
по отношение на въздушните е изключителен като възможности за израстване на духовно равнище ,като време за пътувания ,нреме за контакти и тук дава по много и от всичко.
при водните ,връщайки се 12год. назад си спомням ,че освен бесния късмет в аспект с нептуна ми на 20р. ми даде възможност за трансконтинентално пътуване до индонезия ,но и много чувства и емоций ,които и без това ги имам в повече понякога....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #101 -: Февруари 15, 2010, 03:42:34 pm »
А с пътуванията? Оста 3/9.

Възможно, особено ако са свързани със съвместни бизнес проекти и външно финансиране... Нали Юпитер ти е в 8 дом в радикса?  :blink:

Да, на куспидата на 8-ми.

*

missKapriz

« Отговор #102 -: Февруари 15, 2010, 05:33:24 pm »
Цитат
Но ти не беше ли Лъвица или имаш някъде другаде кардинален акцент?  huh
Чистокръвна ;DНо Асц ми е Везни,МЦ-в Рак
И не знам от кой транзит ми е,коя планета ми замъгли мозъка,но днес купих палто,беше прекрасно в магазина,и 15 минути след това вече не  го харесвах :-XЮпитер и цялата там навалица са ми в 5 дом

сега виждам,че съвпада Слънце/Нептун е в точна опозиция със Слънцето ми-ужас,напълно съм се заблудила :-X
« Последна редакция: Февруари 15, 2010, 05:40:39 pm от missKapriz »

*

Nebesna

« Отговор #103 -: Февруари 15, 2010, 06:24:36 pm »
Цитат
Но ти не беше ли Лъвица или имаш някъде другаде кардинален акцент?  huh
Чистокръвна ;DНо Асц ми е Везни,МЦ-в Рак
И не знам от кой транзит ми е,коя планета ми замъгли мозъка,но днес купих палто,беше прекрасно в магазина,и 15 минути след това вече не  го харесвах :-XЮпитер и цялата там навалица са ми в 5 дом

сега виждам,че съвпада Слънце/Нептун е в точна опозиция със Слънцето ми-ужас,напълно съм се заблудила :-X

Я си прати данните на лични.

« Отговор #104 -: Февруари 15, 2010, 07:58:45 pm »
Мисля че е важно как е поставен Юпитер в радик. хороскоп
Ако е на видна позиция: напр. лежи на Асцендента или има много и точни аспекти или е управител на хороскопа /асц.стрелец/ ...едва тогава и транзита ще предизвика значителни събития и промени....

*

holanda

« Отговор #105 -: Февруари 15, 2010, 08:07:29 pm »
Ако е на видна позиция: напр. лежи на Асцендента или има много и точни аспекти или е управител на хороскопа /асц.стрелец/ ...едва тогава и транзита ще предизвика значителни събития и промени....
ето и поредния акцентиран (предполагам) плутонuaнец във форума ;D ;D.Намираш се сред свои хора ;D ;D добре дошъл/а :blink:

*

abroad

« Отговор #106 -: Февруари 15, 2010, 08:09:57 pm »

Не е точно така, май :rolleyes:
Юпитер ми е в точев аспект с АС, освен това го управлява и си е относително добре поставен, но наскоро тук изревах, че при последния си възврат не донесе нищо, освен раздути и нереализируеми очаквания в областта, така че...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #107 -: Февруари 15, 2010, 08:27:47 pm »
Юпитер и Венера да са ти върху У5 и нищо да не се случи, това направо си е за рИване.  :41:

стой си в къщи и глади и чакай да ти се случи!!.. :41: :41: :41:

Проблемът е, че скоро ще стане година, откакто работя вкъщи. Това са минусите на свободната практика, наред с някои плюсове. Разполагаш си с времето, да, ама като не си показваш носа навън, какъв е смисълът?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #108 -: Февруари 15, 2010, 08:47:09 pm »
Интернетът  е фрашкан със сайтове за запознанства.

*

missKapriz

« Отговор #109 -: Февруари 15, 2010, 08:48:19 pm »
И с извратеняци от всякакъв вид :-\

*

Nebesna

« Отговор #110 -: Февруари 15, 2010, 08:51:42 pm »
Юпитер и Венера да са ти върху У5 и нищо да не се случи, това направо си е за рИване.  :41:

стой си в къщи и глади и чакай да ти се случи!!.. :41: :41: :41:

Проблемът е, че скоро ще стане година, откакто работя вкъщи. Това са минусите на свободната практика, наред с някои плюсове. Разполагаш си с времето, да, ама като не си показваш носа навън, какъв е смисълът?

Какво очакваш? Марс ти управлява 6-ти дом и се намира в 4-ти. Естествено,че ще работиш в къщи. А Юпитер в съвпад с Марс ще ти увеличава надомната работа и ежедневния, рутинен труд, понеже Юпитер увеличава всичко, до което се докосне. Чакай! Още не е стигнал на К5.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #111 -: Февруари 15, 2010, 08:56:20 pm »
Извратеняци има и по улиците. В нета не са повече, ни са по-малко.
Познавам мнооого двойки, които са се запознали в нета, някои и деца за женене скоро ще имат.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #112 -: Февруари 15, 2010, 09:10:30 pm »
Цитат
и ако този транзит не работи, не знам, значи при мен и астрологията не работи.  Grin
Добре дошла в клуба!Аз отдавна го знам за себе си :P

Да бе, тя и Миа така разправяше, а после планетите я отнесоха със себе си и рядко се явява във форума.  ;D

Тук съм бе!  ;D
Не мога да ви опиша в какъв джаз съм. Убих се от работа. Нямам време за нищо-само тя ми е в главата.Явно Юпитер в съвпад с Луната ми, та сега и транзитна Венера отгоре й, съвсем ме подлудиха на тази тема...Голям адреналин е при мен... :41:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #113 -: Февруари 15, 2010, 09:27:48 pm »
Явно Юпитер в съвпад с Луната ми, та сега и транзитна Венера отгоре й, съвсем ме подлудиха на тази тема...Голям адреналин е при мен... :41:

И няма ли лИбоф?  :-\

Синухе ли каза за Юпитер, че размерът нямал значение? Джуджето Плутон къде по-голям го вади, неговите транзити усещам отдалеч!  :72:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #114 -: Февруари 15, 2010, 09:31:32 pm »
Какво очакваш? Марс ти управлява 6-ти дом и се намира в 4-ти. Естествено,че ще работиш в къщи.

Венера ми упралява 6 дом, имам Телец на К6, и е в съвпад с У10 /Меркурий/ в 5 дом.
А Марс, милия, никакъв го няма, дори транзит на Юпитер не може да го събуди. И като се има предвид, че ми е сигнификатор на партньора...  :41:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #115 -: Февруари 15, 2010, 11:07:51 pm »
Lillie, понякога се задействат при ретроградното движение и тогава идва доста неочаквано
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #116 -: Февруари 16, 2010, 02:02:10 am »

добре дошла!
това е по-важно за плутон и уран и е основно правило за тях!
юпитер е най-голямото добро ,най-щастливата планета ,където и да е тя е юпитер...., а е и правило ,че планетите около осите имат по-голямо значение от другите ;)
« Последна редакция: Февруари 16, 2010, 02:08:36 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #117 -: Февруари 17, 2010, 03:40:04 pm »
Странно..аз съм зодия риби,но юпитер в риби нищо добро не ми носи,в никоя сфера на живота.
Толкова тъп период не съм имала от години.
Чудя се защо не ми влияе по по-добър начин и стигам до заключението,че е може би заради това ,че съм в последният градус на рибите. :-\
Да не би като влезе в овен да се почувствам по-добре??? Какво мислите?

Изобщо мислите ли,че щом ме дели един градус от овена, да съм повече овен ,а не риби? :-\

Като допълнение -транзитира ми през 8ми дом.

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #118 -: Февруари 17, 2010, 03:50:13 pm »
Milkyway, и аз съм към по-крайните градуси на Риби и не съм усетила влиянието на Юпитер...малко е раничко все още според мен  ;) Пък и си зависи и кой друг от тежкарите пере в момента (а то има такива, не е като да няма), което все пак променя картинката.
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

Nebesna

« Отговор #119 -: Февруари 17, 2010, 03:50:27 pm »
Странно..аз съм зодия риби,но юпитер в риби нищо добро не ми носи,в никоя сфера на живота.
Толкова тъп период не съм имала от години.
Чудя се защо не ми влияе по по-добър начин и стигам до заключението,че е може би заради това ,че съм в последният градус на рибите. :-\
Да не би като влезе в овен да се почувствам по-добре??? Какво мислите?

Изобщо мислите ли,че щом ме дели един градус от овена, да съм повече овен ,а не риби? :-\

Като допълнение -транзитира ми през 8ми дом.

Чакай, рано ти е още. Чак към май месец може да ти се усмихне "голямото щастие". На 3 гр. градуса от планета се случват събития, тогава аспектът е най-силен (наблюденията ми се отнасят за съвпадите). На точния аспект може нищо да не ти се случи, но на 3 градуса преди точния - очаквай събитие (сходящ съвпад). За да разбереш естеството на очакваното събитие трябва да вземеш предвид домовете, които Слънцето и Юпитер управляват и домът, в който се случва съвпада. Жалко, че Юпитер профучава през Риби. При мен кръжи цяла година около светилата и няколко месеца престоя върху Слънцето. Но Юпитер става ретро и поне 3 пъти ще премине през твоето Слънце. Като цяло аспектът се изявява като подобрение на здравето и чувство за благоденствие. тов ане ти ли стига. Не очаквай големи изненади с Юпитер.