Здравей Гост

интересен сън

• 30 Отговора
  • 10048 Прегледи
*

Gostenka

интересен сън
« Отговор #20 -: Януари 28, 2005, 07:38:44 pm »
Цитат
най-интересното сега на небето е съвпад на Марс и Плутон....

бавните планети по-трудно се усещат...Но когато се появи някоя от бързите в близост, нещата стават по-осезателни...Плутон при силна и висша изява се свързва с "виждането" на личната, груповата карма....Това обикновено носи все пак душевен мир, но има и нещо обезпокойтелно...- сякаш е стояло някъде дълбоко скрито нещо, а почва да се появява.... :) - за подвластните на Марс и Плутон сега направо не ми се мисли :ph34r:
 :rolleyes:
Obezpokoitelno si zvuchi.
No,AH,koi se smqtat za podvlasni na tezi dve planeti,
Ovni i Skorpioni ,ili
hora ,koito imat Pluton ,ili Mars na Ascendentite ,ili hora koito ima Mars v Strelec ,kato moq  brat naprimer ,
ili drugi neshta. :rolleyes:
Dano im mine leko...
сякаш е стояло някъде дълбоко скрито нещо, а почва да се появява.... :)
 :ph34r:  :)  :rolleyes: AH,moje li da se schita ,che vsichko ,koeto e skrito ,sega moje da stane otkrito ,ili nqkakvi taini da izleznat naqve ,ili kato razni istini , koito se otkrivat iznendavashto ,neshto takova li imash vpredvid? :rolleyes:  :)
 :)  

*

РаХари

интересен сън
« Отговор #21 -: Януари 31, 2005, 01:40:56 am »
Привет!

Малко не по тази тема - но пак е за сънуването -
социалните норми на поведение по време на сънуване и в "реалният свят".
А кое за кого е реалност - вече според както-си :))

Ще дам пример:
Ако много ви се пишка на публично място с много хора - веднага се втурвате
да търсите тоалетна, колкото и далече да е - това се случва и по време на сън -
автоматизмът се задейства и при сънуването.

Вчера ми се случи да сънувам нещо подобно - и се събудих. Реших да направя
експеримент и се върнах пак в съня, с пълното съзнание, че сънувам (по-лесно става
сутрин -  след известна тренировка или случайно - не знам още как става, но се получи :)
и се изпишках на площада без да имам никакви угризения, че се държа "некултурно" :)))

Тук не става въпрос за различните култури и възприетите от тях поведенчески модели, а за
пренасянето на такива от реалния свят в света на сънищата и обратно.  

Разбирайте - отсега-нататък ще пишкам, където си искам :))) (само да спре да вали сняг :)

до АН - кажи кога имаш време да се срещнем - аз лека-полека ще започна да обикалям България :))
целувки на всички!

*

Guest_lin

интересен сън
« Отговор #22 -: Януари 31, 2005, 08:55:15 am »
Привет РаХари!  :)

Ти говориш за осъзнатото сънуване, което дискутирахме тук наскоро.
При него именно различното е, че вече не следваме установения модел на поведение от будното състояние.
Аз така наскоро си скачах от покрив на покрив в някакъв голям град.
Тъпото беше, че след известно време се сетих, че всъщност ме е страх от високото и веднага се приземих  :(  :(

Ама ти продължавай и пиши по въпроса, че и аз съм на тази вълна  :)  

*

АН

интересен сън
« Отговор #23 -: Февруари 06, 2005, 06:30:38 pm »
Цитат
Тук не става въпрос за различните култури и възприетите от тях поведенчески модели, а за
пренасянето на такива от реалния свят в света на сънищата и обратно.  

Разбирайте - отсега-нататък ще пишкам, където си искам :))) (само да спре да вали сняг :)

до АН - кажи кога имаш време да се срещнем - аз лека-полека ще започна да обикалям България :))
целувки на всички!
сигурно пренасяме моделите....

на мен последната седмица ми се случваше да сънувам "на обратно" - ако в сънят нещата се уреждаха и протичаха гладко, в будния живот всичко се бавеше и объркваше...Както и обратното...Може би понякога да има компенсация на енергиите....

в някои случаи може да не пренасяме моделите, а да осъзнаваме последствията от моделите на поведение....

*

Gostenka

интересен сън
« Отговор #24 -: Февруари 09, 2005, 07:21:46 pm »
Цитат
сигурно пренасяме моделите....

на мен последната седмица ми се случваше да сънувам "на обратно" - ако в сънят нещата се уреждаха и протичаха гладко, в будния живот всичко се бавеше и объркваше...Както и обратното...Може би понякога да има компенсация на енергиите....

:rolleyes:Zdravei AH!!!
Znaesh li imah edin syn ,interesen syn i se chudeh dali da ne si go tylkuvam na obratno ,zashtoto bih mogla samo da si go tylkuvam ,bez da znaq ,na praktika ,kakva e istinata.
shok i ujas! :ph34r: Pak si synuvah Skorpiona ;) !I kakvi mi gi govoreshe !!! :D
Neshta ot roda "ostavi me namira" "mahai se " i ei takiva neshta i to po mnogo nepriqten i studen nachin. :angry: I nemoga da razbera zashto mi trqbvashe da go synuvam ,che da se zanimavam s razmisli za nego sega ,chak me zabolqva glavata ,toi e edno glavobolie :D !No...tova ne e vsichko ,veche vsqka nosht go synuvam ,no ne si sppomnqm synishtata ,a samo , tova che synuvam nego.Mai oshte sme na retro vylna... :rolleyes:
 :)  :)  :)

*

АН

интересен сън
« Отговор #25 -: Февруари 10, 2005, 06:56:03 pm »
сънят със скорпиона трябва да е "наобратно" :D

има ли при теб сняг и студ при теб - аз даже нет май нямам от студ :D  

*

Gostenka

интересен сън
« Отговор #26 -: Февруари 12, 2005, 12:12:48 am »
Цитат
сънят със скорпиона трябва да е "наобратно" :D

има ли при теб сняг и студ при теб - аз даже нет май нямам от студ :D
hehe ,vyzmojno e da e bil naobratno,nqma shans da razbera obache kak stot neshtata s Tarantulata(porazitelno prilicha na opisanieto na tozi tip Skorpioni i ot chasti na zmiichkata):unsure:  ;)
 :rolleyes: AH, i pri men e adski studeno,
obiknoveno ne go pravq ,no sega nqma kak da ne si vyrna rechite nazad ot predi nqkolko meseca ,che obicham zimata.Vyobshte ne q obicham i moq net postoqnno prekysva i po-rqdko ima.uff :)
A kak chesto skyrcam sys zybi ot stud i synuvam mnogo stranni synishta.Tarantulkata e edno na ryka ,
snoshti  synuvah stari poznati i se chudeh v synq si kyde li se namiram shtom gi vijdam(v reala te sa dalech ot men i ne sym gi vijdala ot nqkolko godini),po-kysno v synq si razbrah ,che sa doshli da me vidqt,trupaha se kato mravki ,sigurno ako e naobratno ,oznachava ,che nikoi ot tqh nejelae da me vidi :D .Posle se sybudih i synuvaneto prodylji.Synuvah se v moqta staq ,no v synq mi tq vyobshte ne prilichashe na moqta staq ,no znaeh ,che e moq.V neq imashe edna... vyrtelejka  :lol: ,s razni koncheta ,i drugijivotinki ,izdavashe edin priqten zvuk i se vyrteshe ,i siimashe vtori etaj ,kydeto imashe druga vyrtelejka ,ili dve vyrtelejki v edna ,no vtoroto beshe malko po-razlichno.Ta stoqh si az na tazi golqma vyrtelejka v moqta staq i si znaeh ,che trqbva da izlqza ,gledah se dylgo v ogledaloto i poteglih ,preminah prez edin dylyg i tymen koridor i tam vidqh prizrak ,beshe jena ,mlada jena v bqla roklq i dyrjeshe bebe v ryce ,gledashe me pravo v ochite v tozi momenta syrceto mi naistina sprq ,napravo si umirah ot strah ,i trqbvashe da resha ,dali da se vyrna nazad po koridora i da se skriq v moqta staq ,ili da mina prez neq i s raztuptqno ot strah syrce minah pokrai neq ,sys strahotna skorost ,a syrceto mi naistina sheshe da izhvrykne ,zaradi prejivqniq ,dori nasyn ujas iskah da kreshq ot ustata mi ne izlizashe glas ,nqkakva strahotna bezpomoshtnost i natatyk go zabravih,no imashe oshte interesni sybitiq.
Chesno kazano ,me pobivat trypki kato se setq za tazi prizrachna dama ot synq si :ph34r:  :ph34r:  :ph34r:
Iskam po-vedri synishta i poveche toplina.Pak tyrpenie nali ,shte doidat. :rolleyes:
Pozdravi ,AH!!! :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:

*

АН

интересен сън
« Отговор #27 -: Февруари 13, 2005, 01:14:23 pm »
тия въртележки и коридори....

имаш ли да вземаш някакви решения или пък имаш ли някакви колебания по разни въпроси?-  някакви, каквито дори да са само на подсъзнателно ниво....

аз си сънувам пак всяка вечер превозни средства - оная нощ- влак, тая- коли - чак ми се искат въртележки :)  

*

Gostenka

интересен сън
« Отговор #28 -: Февруари 18, 2005, 11:54:17 pm »
Цитат
тия въртележки и коридори....

имаш ли да вземаш някакви решения или пък имаш ли някакви колебания по разни въпроси?-  някакви, каквито дори да са само на подсъзнателно ниво....

аз си сънувам пак всяка вечер превозни средства - оная нощ- влак, тая- коли - чак ми се искат въртележки :)
Zdravei AH! :rolleyes:
Naistina mnogo koli synuvash :),chak e nqkak stranno.. :blink:  :ph34r:  :)
Reshenie ..ami da ,taka e ,vzeh edno reshenie ,kakto v onzi syn se chudeh dali da se skriq ,ili da trygna pravo sreshtu prizraka ,i izbrah da trygna pravo sreshtu neq ,taka i togava v reala si slojih "glavata v torbata" za neshto.. :ph34r:  :D
Onzi den imah mnogo stranen syn ..
Bqh v neshto kato v gora ,i imashe pak neshto kato blato ,ili kisha ,tam stoqha 10-15 vylka ,dosta bqha ,no ne sym gi broila ;) ,i az bqh s edna golqma pushka ,te se izprecheha na pytq mi i ne me puskaha da mina ,edin se pribliji i mi govoreshe neshto ,posle nqkak si oprq lapata na korema mi i mi stana edin gydel hihihi i go grymnah mejdu ochite,malko mi dojalq ,no ne chak tolkova ,posle ubih oshte nqkolko,sledvasht kadyr vsichkite vylci bqha s pushki kato men i bqhme na ravni pozicii ,no pak chuvstvah prevyzhodstvo i sila i useshtah ,che se strahuvat,i natatyk ne si spomnqm.
A!Synuvah i dr. stranno neshto-v synq mi imashe edna zmiq ,malka ,no porazitelno prilichashe na chervei ,i mi beshe priqtelka nqkakva ,navsqkyde se dvijeshe s men ,kydeto i da ideh ,tq krotko se svivashe pri men ,obache ,kakto kazah ,malko prilichashe na chervei i mnogo se gnusqh i kazah na nqkoi da q ubie i toi q odseche na dve ,posle syjalih ,stana mi mnogo ,mnogo mychno za neq ...ama ,che gluposti synuvam :D . :wacko:
Pri teb prodyljava li avto poredicata?;) :)
S pojelanie za pritni synishta...
 :rolleyes:  

*

АН

интересен сън
« Отговор #29 -: Февруари 19, 2005, 04:17:28 pm »
Jeni,

може би да е подходящо тия дни да си избереш сънищен тотем и той да ти разкрие нещо за необходимите ти енергии в тоя житейски период - все едно да се сприятелиш с някого докато си в променено съзнание, т.е. по време на сън - той може би после и в будно състояние да е до теб :) - нали се сещаш- тотемът е някакво животно, което си избираш :)  

*

Gostenka

интересен сън
« Отговор #30 -: Февруари 21, 2005, 11:44:16 pm »
Цитат
Jeni,

може би да е подходящо тия дни да си избереш сънищен тотем и той да ти разкрие нещо за необходимите ти енергии в тоя житейски период - все едно да се сприятелиш с някого докато си в променено съзнание, т.е. по време на сън - той може би после и в будно състояние да е до теб :) - нали се сещаш- тотемът е някакво животно, което си избираш :)
 :) shte si izbera nqkoe hubavo jivotno ,no nqma da e chervei hihihi :D
Blagodarq ti ,AH! :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes:
Snoshtniq syn ne pomnq ,no ,tozi ot po prednata vecher beshe dosta kyrvav ,
synuvah istinski psihopat ,koito hodi s edin noj i ubi bashtata na moq priqtelka ,sled tova ,sledvashtata mu mishena beshe maika mi ,i az se opitvah da go spra ,a tozi psihopat mi se obqsni v Lubov :lol:  :blink:
 :wub:  :D ,no vypreki tova tyrseshe maika mi ..i neshto se sluchi ,no si spomnqm smytno ,mislq ,che go ubih...,obache naistina imashe dosta kryv...  :ph34r:
Ne mislq da mu pridavam nqkakva osobena vajnost,prosto ne go useshtam kato takyv...
AH, iskam da ti obqsnq neshto ,no mi e trudno da namerq s tochnite dumi ,za edno useshtane ,na lekota prez poslednite dve sedmici ,vse edno si imala mnogo naprejenie ,izpiti ,i useshtaneto ,kogato vsichko e svyrshilo ,a izpitite sa vzeti sys 6 ,i veche si svobodna da hodish na more, ili inache kazano imam useshtaneto ,che sym si nauchila uroka i mi e nqkak leko i mi e dosta symnitelno i podozritelno ,dali pravilno useshtam ,ili pyk tova e neshto iluzorno i bih sgreshila ,ako se radvam...
Dali ne e nqkakyv znak ot Saturn ,ili ne e ...
Dali sym na prav pyt s tezi si razmisli ...
 :rolleyes:  :rolleyes:  :rolleyes: