сънят със скорпиона трябва да е "наобратно"
има ли при теб сняг и студ при теб - аз даже нет май нямам от студ
hehe ,vyzmojno e da e bil naobratno,nqma shans da razbera obache kak stot neshtata s Tarantulata(porazitelno prilicha na opisanieto na tozi tip Skorpioni i ot chasti na zmiichkata):unsure:
:rolleyes: AH, i pri men e adski studeno,
obiknoveno ne go pravq ,no sega nqma kak da ne si vyrna rechite nazad ot predi nqkolko meseca ,che obicham zimata.Vyobshte ne q obicham i moq net postoqnno prekysva i po-rqdko ima.uff
A kak chesto skyrcam sys zybi ot stud i synuvam mnogo stranni synishta.Tarantulkata e edno na ryka ,
snoshti synuvah stari poznati i se chudeh v synq si kyde li se namiram shtom gi vijdam(v reala te sa dalech ot men i ne sym gi vijdala ot nqkolko godini),po-kysno v synq si razbrah ,che sa doshli da me vidqt,trupaha se kato mravki ,sigurno ako e naobratno ,oznachava ,che nikoi ot tqh nejelae da me vidi

.Posle se sybudih i synuvaneto prodylji.Synuvah se v moqta staq ,no v synq mi tq vyobshte ne prilichashe na moqta staq ,no znaeh ,che e moq.V neq imashe edna... vyrtelejka :lol: ,s razni koncheta ,i drugijivotinki ,izdavashe edin priqten zvuk i se vyrteshe ,i siimashe vtori etaj ,kydeto imashe druga vyrtelejka ,ili dve vyrtelejki v edna ,no vtoroto beshe malko po-razlichno.Ta stoqh si az na tazi golqma vyrtelejka v moqta staq i si znaeh ,che trqbva da izlqza ,gledah se dylgo v ogledaloto i poteglih ,preminah prez edin dylyg i tymen koridor i tam vidqh prizrak ,beshe jena ,mlada jena v bqla roklq i dyrjeshe bebe v ryce ,gledashe me pravo v ochite v tozi momenta syrceto mi naistina sprq ,napravo si umirah ot strah ,i trqbvashe da resha ,dali da se vyrna nazad po koridora i da se skriq v moqta staq ,ili da mina prez neq i s raztuptqno ot strah syrce minah pokrai neq ,sys strahotna skorost ,a syrceto mi naistina sheshe da izhvrykne ,zaradi prejivqniq ,dori nasyn ujas iskah da kreshq ot ustata mi ne izlizashe glas ,nqkakva strahotna bezpomoshtnost i natatyk go zabravih,no imashe oshte interesni sybitiq.
Chesno kazano ,me pobivat trypki kato se setq za tazi prizrachna dama ot synq si :ph34r: :ph34r: :ph34r:
Iskam po-vedri synishta i poveche toplina.Pak tyrpenie nali ,shte doidat. :rolleyes:
Pozdravi ,
AH!!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: