Здравей Гост

транзити и събития по сатурн

• 690 Отговора
  • 128313 Прегледи
*

Santi

Re:транзити и събития по сатурн
« Отговор #80 -: Май 30, 2010, 06:36:30 pm »
Lillie Е каза го- голяма драма е и при мен, още повече че и двамата почнахме работа по едно и също време при ретро Мерк и на двамани условията са много лоши и мислим да напускаме - егати късмета  ;D . Като се замислих, когато си я харесах видях какви транзити съм имал и пак Сатурн от 7-ми е замесен като прави квадрат с наталния Сатурн и тригон на Юпитер от  1-ви към Слънцето ми (У7)  ;D.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #81 -: Май 30, 2010, 06:39:46 pm »
Сещам се, че навремето при кака ти /моя милост  ;D/ по време на сатурнов транзит през 7 дом чак до любовен триъгълник се стигна. Ама там беше и Юпитер, правеше завръщане, а той е мръсникът в хороскопа ми.  ;D И накрая каква стана тя - между два стола долу на земята. А когато прогресивната Луна ми минаваше през 7 дом в съвпад с наталния Юпитер, се влюбвах много, всеки месец в различен, ама и разлюбвах бързо... Голяма драма беше!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #82 -: Май 30, 2010, 06:45:46 pm »
   При мен нещата са объркани щото е в съвпад със СЛВ и за това никога не е показател за професионално издигане или нещо такова, а за пътя, който трябва да извървя....

Луната, която е в съвпад със СЛВ и МЦ прави квадрат с господарите на интерсептирани Везни в 5-ти (Венера) и на 7-ми дом (Юпитер). На 100% транзитен Сатурн в съвпад с Луната ще ти донесе проблеми, понеже квадратира едновременно Юпитер/Венера, а това означава големи ограничения както в личен, така в професионален и във финансов план, понеже:

1. Луната - У2 е управител на 2-ри дом.
2. Венера У5 и е позиционирана в 6-ти дом
3. Юпитер У7 и е позициониран в 6-ти.

Ситуацията е кармична, поради близостта на СЛВ. Трябвало е да се научиш на отговорност и дисциплина зад граница, понеже съвпадът е в 9-ти дом.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #83 -: Май 30, 2010, 06:51:00 pm »
Между другото, когато тр. Сатурн излизаше от 7 дом, беше застанал на куспидата на осми, срещнах голЕмата си лИбов. При него минаваше през 5 дом, има Юпитер там в Близнаци.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #84 -: Май 30, 2010, 09:06:19 pm »
През май 2000 имаше съвпад на Юпитер и Сатурн в Телец, на Десцендента ми се падна.
Именно тогава отворих нова страница в професията, за пръв път успях да намеря работа по специалността си /първата специалност/. А към края на лятото, когато Сатурн транзитираше в съвпад с наталния ми Юпитер в 7 дом, забърках чуждоземна авантюра, чиято развръзка настъпи чак след една година, през лятото на 2001. Но голяма драма беше тая развръзка де, макар че сега като се замисля, нищо особено. По време на развръзката Юпитер и СЛВ ми транзитираха в съвпад с Луната в 8 дом, транзитната Венера също се моташе около Луната... Двата "бенефика" в действие - Юпитер и Венера през нат. Луна. Дрън-дрън, бенефици.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #85 -: Май 31, 2010, 09:24:07 am »
като беше през седми, що любони неприятности имах, не ми се спомня.

Аз се развдох със Сатурн в седми.

Аз вече неколкократно съм го споменавала - направих църковна сватба на 20 годишнината от сватбата ни при Сатурн в 7 дом и с напрегнат аспект с наталния Уран...чудеса.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #86 -: Май 31, 2010, 10:03:51 am »
По мои наблюдения при мен най-хубавите неща се случват повече по Сатурн, отколкото по Юпитер. Юпитер ми е правил неведнъж мръсни номера. Понякога Сатурн носи и неблагоприятни събития, но тогава обикновено са намесени и други тежкари, най-вече Плутон. При мен Сатурн и Плутон заедно, т.е. ако и двете планети аспектират по транзит важни радикални точки, носят събития, върху които по никакъв начин не мога да повлияя, независещи от мен. Всичко друго е поправимо, но в крайна сметка сме пионки в ръцете на Съдбата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #87 -: Май 31, 2010, 10:46:50 am »
По мои наблюдения при мен най-хубавите неща се случват повече по Сатурн, отколкото по Юпитер. Юпитер ми е правил неведнъж мръсни номера. Понякога Сатурн носи и неблагоприятни събития, но тогава обикновено са намесени и други тежкари, най-вече Плутон. При мен Сатурн и Плутон заедно, т.е. ако и двете планети аспектират по транзит важни радикални точки, носят събития, върху които по никакъв начин не мога да повлияя, независещи от мен. Всичко друго е поправимо, но в крайна сметка сме пионки в ръцете на Съдбата.

И при мен е така. Най-голямата грешка в живота си направих при Юпитеров възврат. И ще си сърбам попарата до следващия възврат, ако съм жива.  :blink: А Сатурн рядко, да не кажа само два пъти, ми е донесъл неблагоприятни събития - веднъж, когато почина майка ми и втори път, когато беше в съвпад с нат. Уран в 10 дом и в квадрат с Марс. Тогава си захвърлих двете сигурни и доходни местоработи, за да гоня Михаля и да си имам собствен бизнес. Сега ще бъде третия път, няма начин. Някои събития не могат да се избегнат.  :lol:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #88 -: Май 31, 2010, 11:03:57 am »
Да, пакостник е големият добротворец...
Най-големи простотии съм правила при транзит на Юпитер през нат. Луна или когато наталният Юпитер в 7 дом бива активиран. То и сега е така - транз. Нептун в квадрат към нат. Юпитер, затова внимавам какво си пожелавам.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #89 -: Май 31, 2010, 11:13:11 am »
Стига сте ревали от Юпитер, бе :41:
Ша ви дам моя Сатурн и Уран, да ви видя тогава...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #90 -: Май 31, 2010, 11:19:14 am »
А Сатурн рядко, да не кажа само два пъти, ми е донесъл неблагоприятни събития - веднъж, когато почина майка ми и втори път, когато беше в съвпад с нат. Уран в 10 дом и в квадрат с Марс.

И моята майка почина при сатурнов транзит, но в случая ингресът на Сатурн във Везни е отключил плутоновата опозиция към Луната в 8 дом в моята карта и съвпада на Плутон с Марс в нейната карта. Сега разбирам, че е било неизбежно. Нищо не зависеше от мен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #91 -: Май 31, 2010, 12:39:54 pm »
Юпитер на мен ми носи хубави неща, каквито и не съм си мечтала дори, и то в големи мащаби...В друг план обаче ми взема по нещо. Затова съм се научила, че ако искам нещо, трябва да се лиша от друго нещо, макар и нещата да не са свързани.

Сатурн ожесточава и вкаменява сърцето, когато прави негативни аспекти с лични планети. Затова много не го обичам. Но пък поставя ясни граници и зная, че като мине аспекта пак ще си бъда аз - оптимистична и весела.

« Отговор #92 -: Юни 04, 2010, 06:40:20 am »
тр. Нептун  Водолей съвпад Сатурн в 6
тр.Марс Лъв опозе Сатурн, Сатурн У5, Марс У8 и Нептун У7
какво ли ще донесат/отнесат :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #93 -: Юни 04, 2010, 01:26:39 pm »
При мен Сатурн предстои да направи точен съвпад с натална Луна през декември.това ще се случи в 12 дом.
Луна е управител на моя 9 дом.Да  очаквам събития свързани с обучение или заминаване в чужбина?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #94 -: Юни 04, 2010, 05:43:03 pm »

защо ли и при мен сякаш е така? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #95 -: Юни 04, 2010, 09:00:28 pm »
При мен лошите аспекти спрямо Сатурн са много коварни. Наталният ми е на асцендента, в Рак и става доста зле ако е аспектиран неблагоприятно или при възврат, когато беше.

*

Divna

« Отговор #96 -: Юни 04, 2010, 09:04:04 pm »
Мия, нещо зачезна напоследък. Как са нещата при теб? Поуспокоиха ли се?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #97 -: Юни 04, 2010, 09:29:26 pm »
Тази вечер ще съм си тук. :blink:
Нещата си стоят по същия начин, просто на мен вече взе да не ми пука... ;D

*

Divna

« Отговор #98 -: Юни 04, 2010, 09:38:48 pm »
Прогресивна Луна ти е в/у нат. Венера (в радикса Луна е управител на АЦ). Тр. Венера приближава нат Сатурн (в радикса са в секстил, Сатурн е управител на 7 дом, а Венера на 5). Все си мисля, че ти предстои нещо  вълнуващо :blink:.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #99 -: Юни 04, 2010, 09:54:05 pm »
Прогресивна Луна ти е в/у нат. Венера (в радикса Луна е управител на АЦ). Тр. Венера приближава нат Сатурн (в радикса са в секстил, Сатурн е управител на 7 дом, а Венера на 5). Все си мисля, че ти предстои нещо  вълнуващо :blink:.

Кога, Дивна? Кога? ;D Вече ми се изчака чакалото, даже за мой срам започнах и да се съмнявам в астрологията. :blink:
Ти затова ли от време на време ме проверяваш къде съм и какво става, да не би да ми се е случило нещо вълнуващо?! Хубаво, ама го нема още. ;D ;D ;D