Здравей Гост

транзити и събития по сатурн

• 690 Отговора
  • 128232 Прегледи
*

nerealna

Re:транзити и събития по сатурн
« Отговор #260 -: Декември 14, 2010, 07:05:57 pm »
нали чрез луната се изразяват чувствата  :-\ и с луната чувстваме

духовната връзка съгласна съм, че е и по юпитер, защото тя означава и да израстваме заедно духовно- като не си говорим само за битовизми, а обсъждаме и духовни неща.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #261 -: Декември 14, 2010, 07:08:52 pm »
нали чрез луната се изразяват чувствата  :-\ и с луната чувстваме

За да чувстваш нещо , нали трябва да има обмен...Той не винаги е мисловен...,но когато става дума за връзка е задължителен... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #262 -: Декември 14, 2010, 07:11:02 pm »

За да чувстваш нещо , нали трябва да има обмен...Той не винаги е мисловен...,но когато става дума за връзка е задължителен... :blink:

еми да, при мене обмена става основно през Интернет, ако ми резнат кабела /или неговия/ край с обмена...хаха  това не знам по коя планета е  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #263 -: Декември 14, 2010, 07:12:07 pm »
нали чрез луната се изразяват чувствата  :-\ и с луната чувстваме

духовната връзка съгласна съм, че е и по юпитер, защото тя означава и да израстваме заедно духовно- като не си говорим само за битовизми, а обсъждаме и духовни неща.

Израстването не е само по Юпитер..., с Юпитер свързвам самия мисловен процес...Израстването става чрез Сатурн....
Меркурий е само една връзка- нищо друго.От останалите фактори зависи каква е тя...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #264 -: Декември 14, 2010, 07:14:51 pm »

еми да, при мене обмена става основно през Интернет, ако ми резнат кабела /или неговия/ край с обмена...хаха  това не знам по коя планета е  ;D

Нета не го свързвам само с меркурий....,той далеч не е само писане...Той е по Уран...Няма ограничение в пространството и времето...

*

nerealna

« Отговор #265 -: Декември 14, 2010, 07:15:34 pm »

по уран  ;D
предполагам че си общувала дълго време с него и си изградила душевна връзка с него. за нея няма нужда от физически кнтакт. затова казвам че душевната връзка е невидима. тя само се чувства. затова сега искаш пак да си пишете - трудно се прекъсва тая връзка. ако сте колеги - ще му теглиш и ти едни майни ...но тука има чувства  ;)

*

nerealna

« Отговор #266 -: Декември 14, 2010, 07:19:43 pm »
марая, а според теб каква е разликата между духовна и душевна връзка ?

*

Марая

• 28287
« Отговор #267 -: Декември 14, 2010, 07:25:45 pm »
марая, а според теб каква е разликата между духовна и душевна връзка ?

Двете са взаимно свързани... , и много различни...Ще пиша после за това ,обещавам.... ;)Имам да свърша нещо на бързо и изчезвам...за няколко часа... ;D ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #268 -: Декември 14, 2010, 07:44:09 pm »
Въпроса е точно в болТа на поста.... ;D

:72:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #269 -: Декември 14, 2010, 07:48:36 pm »
Доста други неща ми идват на ум , но основното според мен е онова което ги свързва...Би било неразумно да кажеш на някой обичам те , чрез луната....Всъщност ти обичаш , но обичаш всичко в него...
Духовната връзка е по Юпитер... :blink: ;)

Защо ли астрологията привежда доказателства за друго? Най-голямо материално благополучие в синастрията се постига по Юпитер (пример Юпитер съвпад/тригон Слънце), а най-големите духовни измерения се достигат по Нептун, в т.ч. и приемане и/ или идеализиране на недостатъците на другия - аспект който помага на много връзки да оцелеят. Пример: целият свят го вижда що за "боклук" е, ама тя си го идеализира и ....така.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #270 -: Декември 23, 2010, 01:36:35 pm »
Един мой познат, момента има тр сатурн съвпад с МС и опозиция натален.
Дали ще има възход в кариерата?
А опозиция наталният ,какво ще му донесе?

« Отговор #271 -: Декември 28, 2010, 04:30:14 am »
Предстои ми съвпад на транзитен Сатурн с Плутон и то цели 3 пъти на върха на 3 дом .Ужасявам се Плуто управлява 4 дом а там вечно е имало ексцесии сега и някви имоти се делят.Ако някой го е преживял моля споделете
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Mia21

• 2502
« Отговор #272 -: Декември 28, 2010, 04:36:33 am »
Доста други неща ми идват на ум , но основното според мен е онова което ги свързва...Би било неразумно да кажеш на някой обичам те , чрез луната....Всъщност ти обичаш , но обичаш всичко в него...
Духовната връзка е по Юпитер... :blink: ;)

Защо ли астрологията привежда доказателства за друго? Най-голямо материално благополучие в синастрията се постига по Юпитер (пример Юпитер съвпад/тригон Слънце), а най-големите духовни измерения се достигат по Нептун, в т.ч. и приемане и/ или идеализиране на недостатъците на другия - аспект който помага на много връзки да оцелеят. Пример: целият свят го вижда що за "боклук" е, ама тя си го идеализира и ....така.

Страшно точно и ясно описание. Много ми хареса, Stella! ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #273 -: Декември 28, 2010, 04:12:24 pm »
Предстои ми съвпад на транзитен Сатурн с Плутон и то цели 3 пъти на върха на 3 дом .Ужасявам се Плуто управлява 4 дом а там вечно е имало ексцесии сега и някви имоти се делят.Ако някой го е преживял моля споделете

И аз съм с този съвпад към момента. Плутон в натала ми е в съвпад СЛВ. Сатурн е върху тях, да, роднинските теми са на дневен ред, както писах най-общо, а са редица примерите. Ще трябва да ги решиш сигурно тези неща, на които им е дошло времето, не го мисли, поне после ще се оттърсиш завинаги, а как да запазиш контрол върху ситуацията вече ти си знаеш и по-точно опази себе си от тези войни, те така или иначе вероятно ще се вихрят.      
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #274 -: Декември 28, 2010, 08:49:34 pm »
При мен този съвпад премина без ексцесии  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #275 -: Януари 14, 2011, 02:22:31 am »
Нещо интересно по транзитите.... :rolleyes:

« Отговор #276 -: Януари 14, 2011, 03:50:16 am »
Сатурна ми мина и отмина съвпада на Плутон със СЛВ без реакция. Нищо! Пълна скука и еднообразие. Може пък това да значи?! Ще видим като стане ретро и пак ги пресече.

*

Марая

• 28287
« Отговор #277 -: Януари 14, 2011, 04:14:57 am »
Сатурна ми мина и отмина съвпада на Плутон със СЛВ без реакция. Нищо! Пълна скука и еднообразие. Може пък това да значи?! Ще видим като стане ретро и пак ги пресече.

Първия транзит винаги работи на вътрешно ниво...Следващите два са събитийни....

*

sunrain

• 6710
« Отговор #278 -: Януари 14, 2011, 04:18:32 am »
Да се надяваме, ако първия е проработил по същество, следващите да си останат вътрешни. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #279 -: Януари 14, 2011, 04:19:39 am »
Да се надяваме, ако първия е проработил по същество, следващите да си останат вътрешни. 

Дай боже!!! :rolleyes:
Зависи колко е аспектиран в натала и къде е...