Здравей Гост

транзити и събития по сатурн

• 690 Отговора
  • 128417 Прегледи
Re:транзити и събития по сатурн
« Отговор #340 -: Юни 14, 2011, 04:36:14 am »
И мъжът ми е със Сатурнова опозиция и ми иде да се разведа с него, не се търпи, не може да си намери свястна работа, все попада на неудачи, разболя се от язва на дванадесетопръстника, заради нерви, и се кара с всички.

*

Eris

• *
  • 92
« Отговор #341 -: Юни 14, 2011, 04:39:58 am »
Човекът не е виновен...Наистина е ужасно...Още малко и ще отмине.Просто търпение...

« Отговор #342 -: Юни 14, 2011, 04:43:42 am »

И моя Сатурн  ще мине за  трети път през Плутон преди да излезе от 2 дом .

Това как ти се отрази? Това преминаване на Сатурн през рожден Плутон.

Сатурн ми е на Асц а Плутон управлява 4 дом та излезнаха от миналото доста неща най вече от родния ми дом там винаги е било драма започнаха да се делят имоти .Сатурн във 2 дом преместих работата си в друг град започнах от на ново много много тежък период най вече работата и финансите ми най тежкия бих могла да кажа.Много изтищителен и подтискащ период.Нямам търпение да приключи дори вече ми е все едно как само да приключи.Сатурна по някакъв начин постави в ред нещата в родния ми дом родителите ми са доста арогантни и самонадеяни все са ми яли душичката но Сатурн променя нещата трудно но в положителна насока .Нежелани но полесни и нужни промени.За друго не се сещам.

Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

« Отговор #343 -: Юни 14, 2011, 04:45:41 am »
И мъжът ми е със Сатурнова опозиция и ми иде да се разведа с него, не се търпи, не може да си намери свястна работа, все попада на неудачи, разболя се от язва на дванадесетопръстника, заради нерви, и се кара с всички.
Първо моя Сатурн влезе в 1 дом след това на мъжа ми сега и на двамата ни предстои ои едно и също време съвпад на Сатурн със Слънце ако тогава не се избием едва ли по друго време ще се случи.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Eris

• *
  • 92
« Отговор #344 -: Юни 14, 2011, 04:54:31 am »
Периодът на неизвестност наистина е такъв.Грант Леви според мен е прав.Очаквай всякакви изненади,докато не излезе от 3 дом.

« Отговор #345 -: Юни 14, 2011, 05:09:00 am »
Периодът на неизвестност наистина е такъв.Грант Леви според мен е прав.Очаквай всякакви изненади,докато не излезе от 3 дом.
Сатурн в 3 д- изненади ли да очаквам?! Това донякъде е добре, защото аз не очаквам нищо хубаво, но щом ще е изненада, значи ще е добро!?!?
Човекът не е виновен...Наистина е ужасно...Още малко и ще отмине.Просто търпение...
Ами аз с какво съм го заслужила?! Дано всичко да отмине и да си е струвала търпението!

*

Eris

• *
  • 92
« Отговор #346 -: Юни 14, 2011, 05:23:39 am »
Зависи какво аспектира.Но във всички случаи си заслужава търпението.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #347 -: Юни 14, 2011, 06:43:14 am »
Най-шибания аспект на САТУРН....Е КУИНКОНС или НЕСЪВПАД.....От мен запомнете....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #348 -: Юни 14, 2011, 02:31:30 pm »
Най-шибания аспект на САТУРН....Е КУИНКОНС или НЕСЪВПАД.....От мен запомнете....
А на съвпадите на Сатурн какво им е хубавото?Ще мине през зелия ми Скорпионски стилиум и кой знае какво ще ми се случи и ще докладвам.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #349 -: Юни 14, 2011, 04:21:07 pm »
А при мен не само ще мине през скорпионския ми стелиум, ами ще направи и опозиция със Слънцето и Венера в Телец едновременно - ужас! :(
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Divna

• 2478
« Отговор #350 -: Юни 15, 2011, 12:59:55 am »
А на съвпадите на Сатурн какво им е хубавото?Ще мине през зелия ми Скорпионски стилиум и кой знае какво ще ми се случи и ще докладвам.

Когато Сатурн премина през Слънце, Плутон, Венера, Уран - преструктурира целия ми живот. Тежък период, но много ползотворен в последствие.

« Отговор #351 -: Юни 15, 2011, 03:15:16 am »
[/quote]

Когато Сатурн премина през Слънце, Плутон, Венера, Уран - преструктурира целия ми живот. Тежък период, но много ползотворен в последствие.
[/quote]
При мене след като мине върху Плутон и Слънце в последните градуси на Везни следва Мерк Уран Марс и Венера на върха на 4 дом .Честно да си призная още от сега ме е хванало гплямо шубе....
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

elfidka

• 3129
« Отговор #352 -: Юни 15, 2011, 08:01:45 pm »
Ха, а на мен докато преминава през стелиума ми във Везни какво ли не донесе  ;D ;D ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #353 -: Юни 15, 2011, 08:38:37 pm »
Транзита на Сатурн при мен е доста тежък период....Предстои отново съвпад с натален плутон,като едновременно с това прави опозиция със стелиума ми в 4 дом|марс,венера,меркурий|,просто ме прави на пух и прах! :o,интересното обаче по мои наблюдения е ,че като премине в ретроградна фаза си давам сметка за промените,които са се осъществили с мен по време на директния му ход...сега пак ми настръхва косата какво предстои... :o :o

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #354 -: Юни 16, 2011, 03:20:24 am »
аз все още чакам тежкото от Сатурн - асц., нат.Сатурн, Плутон и Юпитер + аспекти към почти всичко  ;D, голямо мазало, но съм все още оптимистично настроена, че това е добър период за ремонт във всички отношения - разбира се, без очаквания, че ремонтът ще е лесен... то като гледам и по управители от 1-ви до 4-ти дом всичко ще е под въпрос :)):-\
proserpine, не си описала много оптимистично минаването на Сатурн през Плутон :( може би по-късно ще се видят истинските резултати

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #355 -: Юни 16, 2011, 03:28:03 am »
аз все още чакам тежкото от Сатурн - асц., нат.Сатурн, Плутон и Юпитер + аспекти към почти всичко  ;D, голямо мазало, но съм все още оптимистично настроена, че това е добър период за ремонт във всички отношения - разбира се, без очаквания, че ремонтът ще е лесен... то като гледам и по управители от 1-ви до 4-ти дом всичко ще е под въпрос :)):-\
proserpine, не си описала много оптимистично минаването на Сатурн през Плутон :( може би по-късно ще се видят истинските резултати

Важен е аспекта с асц..и юпитер ,другото е второстепенно...Абе няма да е лошо.... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #356 -: Юни 16, 2011, 03:33:23 am »
Най-неприятно при мен беше първото преминаване на Сатурн в съвпад с нат. Плутон - самото усещане, а не откъм събитийност (събития нямаше никакви). Второто му преминаване (ретроградно) посрещнах много по-леко, да видим третото какво ще донесе, то ще е директно вече.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #357 -: Юни 16, 2011, 04:04:39 am »
От Сатурн не се оплаквам, но съм чувала доста стряскащи изказвания за сатурновото завръщане, вкл. и от астроложки. При мен сатурновият възврат беше може би един от най-спокойните (сравнително) и лежерни периоди в живота, нямаше кой знае какви сътресения. По същото време имах и съвпад на прогр. Луна с нат. Сатурн - нищо лошо и депресивно не се случваше тогава, но като цяло тогава имах по-изследователска, задълбочена и философска нагласа (Сатурн ми е в 9 дом в радикса, в тригон със Слънцето - У9), четях много езотерика, поглъщах книга след книга... Отчитам този период като един от най-изграждащите що се отнася до ценностната ми система. Тогава окончателно си затвърдих мнението за това, че с някои неща компромис не се прави, ако говорим за принципи и за моралната страна на някои въпроси.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #358 -: Юни 16, 2011, 04:07:04 am »

Важен е аспекта с асц..и юпитер ,другото е второстепенно...Абе няма да е лошо.... ;)
Последния 3 съвпад на Сатурн с Плутон тепърва предстои до сега 2 .Има индикации за големи и положителни придобивки и промени неща,които може би ще оставят отпечатък за цял живот но като приключи последния 3 съвпад ще докладвам.Но си е доста тежък период а аз принципоно до сега не съм имала глобални сътресения в живота си.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

« Отговор #359 -: Юни 16, 2011, 04:10:27 am »
Ха, а на мен докато преминава през стелиума ми във Везни какво ли не донесе  ;D ;D ;D ;D ;D
[/Сатурн не е зъл във Везни би трябвало да е донесло положителни неща
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв