Здравей Гост

транзити и събития по сатурн

• 690 Отговора
  • 127706 Прегледи
*

virgo

• *
  • 456
Re: транзити и събития по сатурн
« Отговор #420 -: Ноември 14, 2011, 09:19:49 pm »
Дали това не идва да каже, че кармично ме уволниха? :rolleyes:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #421 -: Ноември 14, 2011, 09:38:16 pm »
Вирго, всичко е карма, но ако тази дума те изпълва със смисъл, окей. ;D

А обикновено след транзит на Сатурн през 10 дом се сменя посоката, рядко нещата остават по старому, а резултатите сега се материализират при стъпването му в следващия дом, най-общо. Незнам до колко часа ти е точен, но споделяла съм това наблюдение. Ти имаш и доста планети там, ревизията ще да е на няколко фронта, вероятно.     
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #422 -: Ноември 14, 2011, 09:40:31 pm »
Вирго, всичко е карма, но ако тази дума те изпълва със смисъл, окей. ;D

Отпътувахте в бисерите вече.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #423 -: Ноември 15, 2011, 08:01:19 am »
Сън рейн, той вече е излезнал от 10 дом като го гледам. Излизането му от там активира промени по фронтовете, за които отговарят планетите в дома, така ли? Правилно ли разбрах?

Лили, мнооого си падам по кармични работи.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #424 -: Ноември 15, 2011, 08:18:17 am »
аз пък не си падам по карми...аман само да мисля какво съм сгафила че все нещата не стават тъй както искам, или когато искам. извода е че проблема е у мен, няма нищо общо с кармата :P

« Отговор #425 -: Ноември 15, 2011, 09:18:29 am »
Дали това не идва да каже, че кармично ме уволниха? :rolleyes:

Вирго,

преживяваш Нептунова квадратура/емоц.пустиня е това/ като да ти умрат мечтите, да махнеш розовите очила и да прогледнеш за реалността,такава ,каквато е
Нептун У4 и там сега транз. Уран в каре към тригона  Луна У8/Юпитер ,У1 ,кризисен,стресов,напрегнат период, нестабилен,
4 дом са  основата,сигурността, мястото,където човек се чувства спокоен,защитен и тези двамата сега ти ги разклащат здраво,
Нептун по натал връх на тау каре с Възли и Слънце,срещу Сатурн

на тригон на тр.Юпитер в 5 към нат.Слънце и на тр.Марс секстил Юпитер- да си изгубиш работата  :o

но тежкарите са сериозни

тр. Сатурн е преминал през У6 Венерь / неаспектирана/ ,и пак ще се връща ретро през нея,ще имаш стагнация,равносметка по темите 2-6
прогр.Венера  У6 е в 12 в сходяща опозиция Сатурн в 6,У2- класика
прогр.К6 - през него скоро е преминал тр.Юлв, тр.Нодална през оста 1-7 внася много промени в каре към МС/IC
тр.Плутон за втори път ще активира К2 с каре към Уран в 10,У3- прекъснат договор
тр.Уран каре Луна
тр.Нептун през Нодалната ос
двамата У6 Венера и Мерка са транзит през 1 върху Нодалната ос
юнското затъмнение в 24,03 Стрелец е в каре към МС и Мерка ,съУ6,Плутон У12
юлското е на К8 в каре с Уран в 10
сегашното на 25,11/2011г.   е на 2 гр.  от  Асц
« Последна редакция: Ноември 15, 2011, 09:32:19 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #426 -: Ноември 15, 2011, 09:41:32 am »
Стреличка, благодаря ти! Някои неща и аз съм ги видяла, но ми липсва още опит да ги дешифрирам. Надявам се все пак този път кризата да я отработя правилно.
Някои от нещата, обаче, не ги разбирам точно до какво ще доведат.
Тоя Сатурн като транзитира Венера и аха да се върна при мъжа си. сега като ще се връща ретро - кво ли ще надроби.
По повод Нептун - емоционална пустиня си е от всякъде.
« Последна редакция: Ноември 15, 2011, 10:20:18 am от virgo »

« Отговор #427 -: Ноември 15, 2011, 09:57:22 am »
Сатурн ми прави по транзит тригон с натален Марс :rolleyes:.Сатурн е в 24гр.Везни почти е вече на върха на 8 ми дом а Марса е в 24 гр.Водолей 12 дом.Скоро се очертава и савпад с натален Уран 1 гр.Скорпион.Какво ли да очаквам от този тригон с марса а и по нататъка с уран? :-\
гледай акъла на другите сами да си открият грешките но си върви по-своя път!!!

« Отговор #428 -: Ноември 15, 2011, 10:05:26 am »
Стреличка, благодаря ти! Някои неща и аз съм ги видяла, но ми липсва още опит да ги дешифрирам. Надявам се все пак този път кризата да я отработя правилно.
Някои от нещата, обаче, не ги разбирам точно до какво ще доведат.
и аз съм като теб, като не разбирам питам, астрологията се учи цял живот

и каква е причината за уволнението,стагнация за фирмата ли ,оптимизират  персонала ,увеличават обема на работа за останалите и така намаляват заплатите ,разходите за тях и увеличават безработицата :rolleyes:

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #429 -: Ноември 15, 2011, 10:22:06 am »
Точно, стреличка, това е причината.

Та да питам - какво говорят тия транзити?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #430 -: Ноември 15, 2011, 02:10:07 pm »
той вече е излезнал от 10 дом като го гледам

Тъкмо, да.
Споделен опит.
Сатурн е точен като реализация във времето на събитията, но ми се струва, че докато е в 10 дом, не прави резки стъпки, не само заради природата си. Защото, когато се възкачи върху символичния ни връх в живота (на който дотогава сме се облягали) има доста какво да покаже, да извади наяве с цел преразглеждане, че изхвърлянето трае по-дълго най-вече първо като осъзнаване от нас, че му е време...та, затова в 11 – като 2 от 10, е резултатът от неговата ревизия.

Но нещата са и строго индивидуални, ти най-добре за себе си по време на транзита му в комплект с другите, ще си установила какво и къде ти сочи с пръст за поправка и нови стремежи.

И това е само един детайл, по-цяла картинката Стреличка ти е обобщила с поста си, остава да наблюдаваш как и кога се случват нещата.

*

Uran

• 6041
« Отговор #431 -: Ноември 15, 2011, 03:45:57 pm »
Kaретата на тр. Плутон към лични планети не са никак приятни и не съм сигурна, че "чистят" ненужното. Така ме почисти, че съм пак на старта.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #432 -: Ноември 15, 2011, 03:56:07 pm »
Така ме почисти, че съм пак на старта.

Понякога и аз се чудя, че руши май ей така да ни гледа сеира ;D дали ще можем да се съберем от останките парченца пак на цяло.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #433 -: Ноември 15, 2011, 04:04:37 pm »
Kaретата на тр. Плутон към лични планети

Има и друго, при квадратите човек може да получи импулс сам да срива, за да се поочисти. Ти имаше ли такъв?

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #434 -: Ноември 15, 2011, 04:12:32 pm »
На мен отскоро ми е в 5 дом.
Забравих откъде се пуска компа,къде са входовете на заведенията и как изглеждат приятелите ми.. ;D
Раздавам го монахиня отвсякъде,"светския" живот слабо ме вълнува :-\
Тотално ми се отщя да имам свое дете,това съвсем сериозно. Немалка заслуга  има племенника,който гледаме в нас и вече ме е хванала щръклицата от него(той ако е по 7-ми,а К7 ми е Козирог, таман се вписва в картинката,освен това е сатурнясал по рождение ;D)
Обмислям и край на връзката си,обичам го,но някак безперспективно ми изглежда съвместното бъдеще.Плутон на ДЦ ще довърши картинката май.. :P

*

Uran

• 6041
« Отговор #435 -: Ноември 15, 2011, 04:40:53 pm »
Kaретата на тр. Плутон към лични планети

Има и друго, при квадратите човек може да получи импулс сам да срива, за да се поочисти. Ти имаше ли такъв?
Тц. Тъкмо закрепя едно и реша самодоволно да сложа ръце на кръста и да огледам леко успокоена отгоре до долу нещата и хоп, пак круше в лицето.

*

AH

• 2201
« Отговор #436 -: Ноември 15, 2011, 05:54:35 pm »
Тц. Тъкмо закрепя едно и реша самодоволно да сложа ръце на кръста и да огледам леко успокоена отгоре до долу нещата и хоп, пак круше в лицето.

обаче пък не се даваш ;D- защото то май има и някакви Сатурнови опозиции и съвпади на тр.Уран с Венера :blink:- ами разчитай на Уран да обърне късмета поне по отношение на парите:) - и без това го уважаваш с тоя ник:)

*

abroad

• 2187
« Отговор #437 -: Ноември 15, 2011, 07:12:04 pm »
мдааа ;D, зависи кога и какви по природа са струпванията на енергии, по време, и в производните карти
аз умрях няколко пъти при транзита на Плутон през АС, и съм съвсем съгласна с Uran, че не чисти само ненужното (особено в комбинация със Сатурн и Юпитер, макар да казват, че има компенсация) - от тогава съм си все умряла

и аз разчитам на Уран да обърне късмета, нали е по обратите поне...

« Отговор #438 -: Ноември 15, 2011, 07:48:11 pm »

аз умрях няколко пъти при транзита на Плутон през АС, и съм съвсем съгласна с Uran, че не чисти само ненужното (особено в комбинация със Сатурн и Юпитер, макар да казват, че има компенсация) - от тогава съм си все умряла

и аз разчитам на Уран да обърне късмета, нали е по обратите поне...
трябва ти пепел ,да се посипеш за да възкръснеш, явно не си изгорила всичко и ти липсва пепел :mellow:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #439 -: Ноември 15, 2011, 07:56:58 pm »
Тъкмо закрепя едно и реша самодоволно да сложа ръце на кръста и да огледам леко успокоена отгоре до долу нещата и хоп, пак круше в лицето.

Тогава, хрумва ми, и го подозирам, че се опитва да те оттърве и излекува от фиксажа върху резултата и контрола над ситуацията.
Нали знаеш, той винаги ни намира слабото място, това, което крием дори от себе си, и ни обезсилва, колкото по-се наемаме, толкова повече ни показва колко сме нищожни, може би в това е смисъла, някъде там.
А и единственото, което в такива периоди май можем да направим и се иска от нас, е да се оставим по течението...без да губим курса напълно.     

Сега някак си те тества в област, в която се чувстваш значима.