Здравей Гост

транзити и събития по сатурн

• 690 Отговора
  • 127737 Прегледи
*

Yaya

• 2265
Re: транзити и събития по сатурн
« Отговор #680 -: Февруари 15, 2014, 03:43:14 pm »
Да ти кажа, аз го имам, но не го усещам в момента.
Според мен, за да ти даде такива проблеми, Луната и Плутон също трябва да са аспектирани.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #681 -: Февруари 15, 2014, 05:33:11 pm »
Плутон ми е в съвпад с тр. Марс, а Луната е квадратирана от Юпитер. Орбисът с Луната е 5 градуса, ще намалее още, но не стига до точен квадрат.
А иначе водоелйското новолуние ми беше на К8, а сега пълнолунието в точен т-квадрат с Уран, 1 градус орбис.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #682 -: Февруари 16, 2014, 07:48:30 am »
Зара, при жените тези проблеми са свързани преди всичко с венера, така, че гледай за транзити и прогресии към нея. Плутон е замесен според мен само ако проблемът вече е онкологичен и то има показания и в самия натал.

« Отговор #683 -: Февруари 16, 2014, 10:32:30 am »
Кой как усеща Сатурн върху Уран? При мен е в 5 дом, а Уран е У8. Имам разни притеснения, здравословно-гинекологични. Дали този аспект ще даде кофти развитие?

аз лично много ясно усещам сатурн в 5. дом - пълен анализ и опит за промяна на отношението към нещата на дома. Комбинира се с аспекти към венера, марс, уран, плутон :) - и там се виждат проявления.

Нали 8 дом са и операциите. Но аз не съм имала операция при транзита върху Уран (и при мен е У8), нито пък при венера.

Може да помислиш, дали не е необходимо преструктуриране на проявата на осми дом? А проблемите да са само проявление на необходимостта - да ти насочат вниманието.

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #684 -: Февруари 16, 2014, 07:55:24 pm »
Венерата ми е на 7,53 в Риби. Нищо не я засяга освен съвпада с Нептун.

Хепи, май разбрах върху какво трябва да помисля и да преосмисля! Ама, живот и здраве, да мине голямата галимация.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #685 -: Февруари 17, 2014, 01:35:46 pm »
Вече си мисля, че Сатурн ми е на К2 и часът ми на раждане се измести със 7 минути. Ремонтът по колата се разраства и също и парите за него  ;D ;D ;D Екскурзиите са на хоризонта, и те трябва да се платят... надявам се това да е най-големия проблем. Предстои ретроградие на Сатурн - сега ще видя дали се проявява при първо минаване или чак при трето ноември месец  ;D
Вече почва да ми стана "все равно" ;D ;D ;D

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #686 -: Февруари 17, 2014, 01:38:29 pm »
писна ми тоя сатурн да е ретро!

искам да изчезва от 8мия ми дом. :-\
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #687 -: Февруари 17, 2014, 01:39:31 pm »
Вече си мисля, че Сатурн ми е на К2 и часът ми на раждане се измести със 7 минути. Ремонтът по колата се разраства и също и парите за него  ;D ;D ;D Екскурзиите са на хоризонта, и те трябва да се платят... надявам се това да е най-големия проблем. Предстои ретроградие на Сатурн - сега ще видя дали се проявява при първо минаване или чак при трето ноември месец  ;D
Вече почва да ми стана "все равно" ;D ;D ;D

май всеки път се случва по нещо - поне при мен е така - но в някакво нарастване на разбирането и намаляване на стреса

*

Yaya

• 2265
« Отговор #688 -: Февруари 17, 2014, 01:48:47 pm »
Къфффф стрессссс?  :rakeattack: :yahoo:
Те такова жуотну нема у наше село....

Хич не ми пука, да ти кажа. И колата ще се оправи, и пари ще изкарам, и на екскурзиите ще ида, всико ще си направя. Е.аала съм му и парите и колата! Ще ги изкарам и нова ще си купя. Тая тъкмо ще я стегна и ще я продам друг да я кара евтино.
Такъв е животът, в крайна сметка, иначе няма да е интересно без квадратури.

ААА и К2 ми квадратира У6 и У7 - Марс... там е и дирекционен Плутон. Ей го(в) нА, както се казва....

А Шопенхауер

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #689 -: Февруари 17, 2014, 04:46:16 pm »
Кефиш ме, Яя, само така! Няма да им се даваш на тия планети :)

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #690 -: Февруари 17, 2014, 04:59:27 pm »
писна ми тоя сатурн да е ретро!

искам да изчезва от 8мия ми дом. :-\
А през 7-ми как го усети? :blink: