Здравей Гост

транзити и събития по сатурн

• 690 Отговора
  • 128272 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
транзити и събития по сатурн
« -: Февруари 05, 2010, 11:39:54 pm »
транзит през дом в натала и последвало събитие.
точно по сатурн ясно,точно и намираемо ;) :blink:.
« Последна редакция: Февруари 05, 2010, 11:56:14 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re:транзити и събития по сатурн
« Отговор #1 -: Февруари 05, 2010, 11:59:38 pm »
сатурн прави тригон с възлите в 1/7-ми . транзита идва от 10-ти.
кармични връзки и ситуаций забелазвам от транзита му.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Aneli

• *
  • 69
« Отговор #2 -: Февруари 06, 2010, 05:33:23 pm »
В момента Сатурн транзитира през 12-ти дом и образува квадрат със Слънцето ми, върху което е и Плутон. Все си мисля обаче че не е задължително квадрата да донесе все трудности и пречки и че можем да използваме енергията за да направим нещо градивно, в случия на повече самодисциплина да се науча, да съм по-организирана.В натала Слънце и Сатурн имат творчески аспект, поради което си мисля че все пак мога да направя избора и да използвам градивно квадратурите му.
Някой ще сподели ли какво са ви донесли напрегнатите аспекти към Слънцето ви? И на какво ви научиха!
Понякога щастието е благословия, но в повечето случаи е ЗАВОЕВАНИЕ!

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Февруари 06, 2010, 05:50:01 pm »
Някой ще сподели ли какво са ви донесли напрегнатите аспекти към Слънцето ви? И на какво ви научиха!

квадратурата като аспет импонира на сатурн според мен. винаги съм била убедена ,че действието е по-добро от липсата на аспект и бездействието.
принципно слънцето е бащата и съпрута в хороскопа.
но слънцето е и дъържавността,слънцето е и физическото тяло.
много могат да бъдат тълкуванията.
какъв е квадрата?!-долен или горен ,който образува транзита на сатурн?
през 12-ти дом е времето на кармичните разчиствания и натрупаната карма. тук сатурн ще изчисти кармата ,както и насъбраните ненужни неща от транзитите и аспектите през останалите домове.
направи го сама. изчисти и подсъзнанието си ,както и ненужното останало в теб ,защото в мига ,в който прекоси асц-то ще изяви и покаже всичко скрито....

*

Aneli

• *
  • 69
« Отговор #4 -: Февруари 06, 2010, 06:01:49 pm »
Марая, благодаря ти! Знам, че този квадрат ще се отрази на 11-ти дом, защото сатурн се намира там в натала, а Слънцето управлява 11-ти и е в 3-ти. така че всички тайни и скрити и трудни неща които ще изявавам по треди - чрез общуване, чрез брат ми и близки роднини,а също и чрез писане и кратки пътувания ще се отразят на 11 дом, там ще е резултатът. Ще трябва да отсявам хората с които общувам и да внимавам какво говоря май :blink: Сатурн управлява 4-ти а е в 11, който е 8-ми от 4-ти,това не ми харесва обаче

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Февруари 06, 2010, 08:28:11 pm »
Сатурн управлява 4-ти а е в 11, който е 8-ми от 4-ти,това не ми харесва обаче

офффф , какво да ти кажа...
сложи край на нещо ,което касае чуждото ,на приятелство -старо изнонсено ,употребено...направи го сама.
баща имаш ли?здрав ли е? :blink: :-[

*

Aneli

• *
  • 69
« Отговор #6 -: Февруари 06, 2010, 08:51:37 pm »
От известно време слагам крайна ненужни приятелства, по-скоро те сами си отиват :blink: Да, баща имам, за това ти казвам че съм притеснена при първата квадратура  декември очаквах нещо и бях нащрек постоянно, в деня в който ми каза че не вижда с едното око изведнъж, направо го качих в колата и в болницата,знаех че трябва да реагирам бързо. беше тромб, засегнал нерва зад окото в главата, слава богу веднага на системи и го разбиха, но отидохме навреме ако се бяхме забавили малко не ми се мисли.Това ми сътвориха Плутон и Сатурн заедно, поне  го очаквах и реагирах

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Февруари 06, 2010, 09:01:43 pm »
тромб :o :o ,ужас.
добре ,че си реагирала бързо.
да ти е жив и здрав. :blink:

*

Aneli

• *
  • 69
« Отговор #8 -: Февруари 06, 2010, 09:09:46 pm »
Благодаря! Надявам се да не се повтори, макар че Сатурн го чакам на бис още два пъти :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #9 -: Февруари 06, 2010, 09:10:00 pm »
АЗ искам да попитам ,страшно ли е когато сатурн транзитира през 4ти дом?

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Февруари 06, 2010, 09:11:53 pm »
Благодаря! Надявам се да не се повтори, макар че Сатурн го чакам на бис още два пъти :blink:

дано сега е друго проявлението му. :blink: ;)
сигурност и стабилитет.

*

Aneli

• *
  • 69
« Отговор #11 -: Февруари 06, 2010, 09:13:57 pm »

Сатурн не е страшен! Събитията ще стават в 4-тия ти дом, това е домът ти, но и бащата, а също и много други неща, но ще дадът отзвук в дома, който управлява Сатурн в натала ти. Транзита му ще даде събитие само ако има такова по дирекция или прогресия. Какво ти управлява Сатурн?

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Февруари 06, 2010, 09:16:50 pm »

Сатурн не е страшен! Събитията ще стават в 4-тия ти дом, това е домът ти, но и бащата, а също и много други неща, но ще дадът отзвук в дома, който управлява Сатурн в натала ти. Транзита му ще даде събитие само ако има такова по дирекция или прогресия.

:clap: :clap:
възхитена съм! :wub:

*

Aneli

• *
  • 69
« Отговор #13 -: Февруари 06, 2010, 09:19:22 pm »

дано сега е друго проявлението му. :blink: ;)
сигурност и стабилитет.

По дирекция на 32 години имам кармичен аспект, това ме притеснява.Сега карам 32-рата година, транзита му просто потвърди аспекта по дирекция. Ноооооо няма да си мисля лошите неща, на стабилността в дома си ще наблегна :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Февруари 06, 2010, 09:23:07 pm »
 Анели , какъв е кармичния аспект по дирекция , и кои са главните действащи лица ;D-планети!?

*

Aneli

• *
  • 69
« Отговор #15 -: Февруари 06, 2010, 09:31:05 pm »
140 е аспекта, който Слънцето и Сатурн образуват по дирекция на 32-рата ми година, аз по Коледа 31 навърших. Сатурн - управлява 4-ти и е в 11-ти, Слънцето управлява 11-ти  и е в 3-ти. В 11-дом би трябвало да окажат влияние събитията. Да - това са и приятелите, и проектите, и парите, които получавам преследвайки целите си /МС/ , но и 8-ми от 4-ти / най-голявата ми болка сега/.Знам че събития ще има, но те няма да са свързани с всички тези неща, но пък солара за тази година ми е с много акцентиран 8-ми дом , кажи ми какво да си мисля :(

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #16 -: Февруари 06, 2010, 09:32:12 pm »

Сатурн не е страшен! Събитията ще стават в 4-тия ти дом, това е домът ти, но и бащата, а също и много други неща, но ще дадът отзвук в дома, който управлява Сатурн в натала ти. Транзита му ще даде събитие само ако има такова по дирекция или прогресия. Какво ти управлява Сатурн?
Благодаря ти.
Управлява ми 6ти дом,намира се в 11ти.
По дирекция ми е в 12ти.

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Февруари 06, 2010, 09:44:39 pm »
140 е аспекта, който Слънцето и Сатурн образуват по дирекция на 32-рата ми година, аз по Коледа 31 навърших. Сатурн - управлява 4-ти и е в 11-ти, Слънцето управлява 11-ти  и е в 3-ти. В 11-дом би трябвало да окажат влияние събитията. Да - това са и приятелите, и проектите, и парите, които получавам преследвайки целите си /МС/ , но и 8-ми от 4-ти / най-голявата ми болка сега/.Знам че събития ще има, но те няма да са свързани с всички тези неща, но пък солара за тази година ми е с много акцентиран 8-ми дом , кажи ми какво да си мисля :(

прати ми на лични данните си. не мога на парче.... ;)
аз съм малко по-нестандартна..... ;D ;D ;D ;D

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #18 -: Февруари 06, 2010, 09:48:39 pm »
Не съм все още наясно кои събития са ми се случили по Сатурн.
Мога да споделя, че когато ми съвпадна с наталния в 11 дом преосмислих много приятелства, случиха ми се неща, които ме накараха да отсея истинските от неистинските приятелства. Беше ми трудно, защото се сблъсках с ужасно много лицемерие, подлост и лъжи.
Загубих вярата си в хората, вече не се сприятелявам лесно.
По натал Сатурн и Юпитер са ми в съвпад, и когато Сатурн е съвпаднал с Юпи излязох от дупката, разбрах кои са истинските ми приятели и отново се почувствах в хармония със себе си и света, защото осъзнах, че имам до себе си хора, които ме обичат, разбират и са с мен, в добро и зло. Оттървах се от много излишни хора, около себе си, хора които само се възползваха от мен, за да се забавляваме и да им плащам сметките, а когато се оказах в трудна ситуация избягаха и започнаха да ме оплюват, и сега предпочитам да си стоя у дома с лаптопа, отколкото да се срещам с кой да е.

Сега Сатурн ми минава през 12, ще направи съвпад с марс и плутон, секстил със Слънцето, тригон Венера, квадрат Мерк.
« Последна редакция: Февруари 06, 2010, 10:01:40 pm от Рая »

*

Aneli

• *
  • 69
« Отговор #19 -: Февруари 07, 2010, 12:51:39 am »
Благодаря ти.
Управлява ми 6ти дом,намира се в 11ти.
По дирекция ми е в 12ти.
[/quote]

Транзита му през 4-ти дом би ти донесъл събитие по 6-ти - здраве, ежедневна работа, но ще се отрази в 11-ти - там където са целите ти приятелите ти. Но само ако има аспект с управителите на тези домове, Сатурн в 4-ти може да донесе здравословен проблем на брата или сестрата на баща ти, може да се наложи да останеш вкъщи поради здравословен проблем /6-ти/, което от своя страна да донесе до преосмисляне на планове / по 11-ти/