Здравей Гост

транзити и събития по сатурн

• 690 Отговора
  • 128309 Прегледи
*

Aneli

• *
  • 69
Re:транзити и събития по сатурн
« Отговор #20 -: Февруари 07, 2010, 01:11:07 am »
140 е аспекта, който Слънцето и Сатурн образуват по дирекция на 32-рата ми година, аз по Коледа 31 навърших. Сатурн - управлява 4-ти и е в 11-ти, Слънцето управлява 11-ти  и е в 3-ти. В 11-дом би трябвало да окажат влияние събитията. Да - това са и приятелите, и проектите, и парите, които получавам преследвайки целите си /МС/ , но и 8-ми от 4-ти / най-голявата ми болка сега/.Знам че събития ще има, но те няма да са свързани с всички тези неща, но пък солара за тази година ми е с много акцентиран 8-ми дом , кажи ми какво да си мисля :(

прати ми на лични данните си. не мога на парче.... ;)
аз съм малко по-нестандартна..... ;D ;D ;D ;D

Пратих ти ги :blink:
Понякога щастието е благословия, но в повечето случаи е ЗАВОЕВАНИЕ!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Февруари 07, 2010, 01:23:24 am »
вдях Анели :blink: ,благодаря!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #22 -: Февруари 07, 2010, 10:43:25 am »
Тр. Сатурн е с точен съвпад с Възлите ми във 2-ри дом. Незнам какво е, но нещо не ме кефи там...все съм на щрек, че нещо ще се случи.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #23 -: Февруари 07, 2010, 10:49:03 am »
Чакам го и аз при моите, но в 11 дом...ще се разбере.  :blink: Виж все пак аспектите, които имат в натала твоите възли, от там ще изскочи нещо вероятно.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Aneli

• *
  • 69
« Отговор #24 -: Февруари 07, 2010, 11:17:37 am »
Чакам го и аз при моите, но в 11 дом...ще се разбере.  :blink: Виж все пак аспектите, които имат в натала твоите възли, от там ще изскочи нещо вероятно.
Когато транзитираше през възлите ми в 11-ти срещнах много специални за мен хора, доста по-големи от мен, страхотни приятелства продължават и до ден днешен.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #25 -: Февруари 07, 2010, 11:22:18 am »
 :blink: Това си е цяло богатство. Обичаме се ние със Сатурнчо, дано си права. 

*

holanda

« Отговор #26 -: Февруари 07, 2010, 06:02:52 pm »
с какво е по-позитивен ретро Сатyрн при транзита му през даден дом от директния?

например-транзитен Сатyрн си върви,върви и така докато направи съвпад с някоя лична планета.От този съвпад личността започва да чувства ограниченията на Сатyрн и така докато не мине 5-6 градуса от аспекта.И човека става пак щастлив.Но в един момент Сатyрн тръгва ретро и всичко започва отначало- връща се при личната планетка и пак започва да я тормози.

къде е смисъла да си отдъхне човек когато Сатyрн тръгне ретро,след като ще бъде отново  изправен пред същата дилема и проблеми :unsure:.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #27 -: Февруари 07, 2010, 06:07:50 pm »
Смисъла е в това - да бъде изправен отново пред същите проблеми.  ;)

*

holanda

« Отговор #28 -: Февруари 07, 2010, 06:11:07 pm »
Смисъла е в това - да бъде изправен отново пред същите проблеми.  ;)
да, но тогава травмата не била толкова голяма/така съм чела/.А какво се случва тогава? :unsure:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #29 -: Февруари 07, 2010, 06:13:40 pm »
Случва се на всекиму според случая. Обикновено първоначалния шок или нежелание да се приеме случващото се е преминало и настъпва нов етап от процеса до същинското му завършване, ако ме разбираш.  :blink:

*

holanda

« Отговор #30 -: Февруари 07, 2010, 06:16:14 pm »
Случва се на всекиму според случая. Обикновено първоначалния шок или нежелание да се приеме случващото се е преминало и настъпва нов етап от процеса до същинското му завършване, ако ме разбираш.  :blink:
ясно... :blink: :blink:

*

Aneli

• *
  • 69
« Отговор #31 -: Февруари 07, 2010, 07:04:26 pm »
Аз наистина не разбирам защо трябва да приемаме Сатурн само и единствено като ограничаващ, задържащ, пречещ да вървиш напред.Сатурн е дисциплина, той е основата, структурата на нещата, по него са и мъдрите, по-възрастни хора, които идват в живота ни, още много други положителни неща, от които ние, които хвърчим в облаците / визирам себе си/ имаме нужда, да се приземим, да се научим, да поставим основи.
Това е за мен Сатурн, независимо че сега е в квадрат със Слънцето ми и ще го повтори още 2 пъти го приемам като шанса да стана по-дисциплинирана, по-организирана и т.н.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #32 -: Февруари 07, 2010, 07:08:13 pm »
Аз лично не го възприемам зле, дори ограниченията му могат да бъдат възможности. Свикнала съм му, щото в натала ми играе важна роля.

*

Aneli

• *
  • 69
« Отговор #33 -: Февруари 07, 2010, 07:17:12 pm »
В натала ми е и ретрограден, и стационарен, така че се старая да го използвам до дупка когато ми аспектира планета. Проблема е, че все още не съм разбрала дестйствието на стационарните планети, нещо не мога да обясня нивото, на което действат по -точно как.
Има ли някой с такава стационарна планета да сподели опит?

« Отговор #34 -: Февруари 07, 2010, 08:39:16 pm »
Преди се плашех от Сатурн. Но всъщност много ми помага като се замисля. Плюс това ми е в абсолютен точен съвпад с Асц и го чувствам някак си близък, свой :)
Междудругото одеве се върнах назад и проверих...три страхотни човека са навлязли в живота ми точно когато Тр. Сатурн е минал през 11 дом ( по повод по-горните писания). И трите са доста по-големи ( като възраст ) от мен и изиграха важна роля за някои неща в живота ми. Ценя ги! Явно Сатурн си знае работата! :)
« Последна редакция: Февруари 07, 2010, 08:52:53 pm от lazarova »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #35 -: Февруари 07, 2010, 08:45:52 pm »
Знае си, да.  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #36 -: Февруари 07, 2010, 09:04:25 pm »
Аз наистина не разбирам защо трябва да приемаме Сатурн само и единствено като ограничаващ, задържащ, пречещ да вървиш напред.Сатурн е дисциплина, той е основата, структурата на нещата, по него са и мъдрите, по-възрастни хора, които идват в живота ни, още много други положителни неща, от които ние, които хвърчим в облаците / визирам себе си/ имаме нужда, да се приземим, да се научим, да поставим основи.
Това е за мен Сатурн, независимо че сега е в квадрат със Слънцето ми и ще го повтори още 2 пъти го приемам като шанса да стана по-дисциплинирана, по-организирана и т.н.

защо ли? ;) :blink: ,защото смисъла и познанията му идват след първия възврат! до този миг ,света е розов и ти пътуваш през него на гърба на белите коне от аватара ти. :blink: затова! ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #37 -: Февруари 07, 2010, 09:20:09 pm »
Колко вярно, Марая! Колко вярно!

При мен е трябвало да мине възврата, за да погледна реално на хората и живота като цяло.

*

Aneli

• *
  • 69
« Отговор #38 -: Февруари 07, 2010, 09:22:24 pm »
Абе мина възврата, ама още съм на крилете на коня. ;D ;D ;D
Непоправим оптимист и това е !

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #39 -: Февруари 07, 2010, 09:32:22 pm »
аз бях  идеалист!
оптимист и сега съм / все пак Слънцето ми е в Лъв/, но вече нямам толкова идеалистични представи за живота и не натоварвам хората с прекалените си очаквания.
Преди не прощавах и най-малките грешки. Сега гледам реално на хората и знам, че всеки човек заслужава да му се даде шанс.

От друга страна пък се сблъсках с много фалшиви хора и така още повече оцених стойностните.