Здравей Гост

транзити и събития по плутон

• 195 Отговора
  • 26731 Прегледи
*

Divna

Re:транзити и събития по плутон
« Отговор #120 -: Септември 11, 2010, 09:16:52 pm »
Току що научих ужасна новина, в шок съм.
Миналата година (доколкото си спомням) разглеждахме картата на една жена, публикувана от мен. С новолуние в Рак в 7 дом, Луната й е в същия градус като моята. Тогава коментирахме проблема й с алкохола.
Когато майка ми почина, част от дрехите раздадох на тази жена. А преди седмица-две изпратих по един познат още една торбичка с дрехи и... едно колие с обеци. Жената така се радваше. А броени дни след това почина. Смъртта настъпва след инфаркт, внезапно. Жената е сравнително млада, 60-ти набор. Нямам думи просто...
Има и още нещо. Преди да почине все искаше да отиде на гроба на майка ми, но не успя, защото й казах, че има много работа там и първо трябва да се почистят всички бурени, треволяци след лятото. Планираше се за недея, а тя взе, че почина... Вчера са я погребали, разбрах.

Уффф  :-X
Бог да я прости!

*

Uran

• 6041
« Отговор #121 -: Септември 11, 2010, 09:26:54 pm »
Бог да я прости!
Лили, това жената, за която каза, че се е отказала да се бори ли е? :(

« Отговор #122 -: Септември 11, 2010, 09:42:45 pm »
Бог да я прости, как няма да си в шок, на 48 години и инфаркт, това е цената на прехода ,който моето поколение изживяхме последните 20 години- постоянен стрес и не преживяват инфаркт или инсулт :'( :-X
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #123 -: Септември 11, 2010, 09:43:02 pm »
Да, тя е. Още преди две-три години имах такова усещане за нея.
Сещам се, че тогава ви разказах за тази случка. На първа пролет или през 2008-ма, или през 2007-ма година случайно виждам до нашия блок как двама клошари мъкнат пияна жена. Тогава не можах да повярвам на очите си, че е тя. Помъкнах я до тях, не искаше да се качва в такси, иначе щях да я закарам. Да мъкнеш мъртво пиян човек посред бял ден през центъра на Варна не е шега работа, ама в такива ситуации ставам непукист. Докато спирахме и си правехме кратки почивки, опитвах се да я убедя, че не бива така, че така се самоунищожава... Още тогава съзрях обреченост в очите й, а и тя самата ми каза "Лили, не разбираш ли, че искам да се отърва, такъв живот не искам да живея!". Притеснявах се, че ако я оставя на улицата, ще я блъсне кола на някое кръстовище.
Минаха около две години. Имаме общ семеен познат, познават се с майка ми от 20 години.
След онази случка й разгледах картата и имах вътрешно усещане, че може да приключи зле. И много учудена бях, когато разбрах от нашия познат, че тя е намалила алкохола и е започнала по-нормален живот. Тогава си казах, че съм сгрешила в преценката си. След броени месеци тя почина...
Много ми е жал за нея, за това как протече животът й. Жена с висше образование, инженер, интелигентна жена, навремето е била и много красива. След прехода остава без работа, това я съсипва, пропива се, стига почти до клошарско положение. Бедността и унижението я съсипаха. Искаше ми се да й помогна някак, но не успях.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #124 -: Септември 11, 2010, 09:46:18 pm »
Проблемите и от емоционалните и отношения ли са тръгнали (макар, че едва ли има значение)?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #125 -: Септември 11, 2010, 09:49:04 pm »
Възможно е, не знам.
Знам, че е имала повече от един брак, а и доста връзки. Навремето беше много търсена и харесвана жена, но всичките й връзки се провалят. Има и син, с който не бяха в добри отношения, той от години живееше отделно от нея.
На семейния ни познат (живееше с него, но после се разделят) е казала "Ще пия, докато не умра". И така се получи накрая.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #126 -: Септември 11, 2010, 09:50:19 pm »
шокираща новина уран/меркурий
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #127 -: Септември 11, 2010, 09:51:42 pm »
Бъркам ли или прогресивното Слънце е в съвпад с нат Уран, който е в квардат с Марс У4?   :-\
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #128 -: Септември 11, 2010, 09:57:17 pm »
Бъркам ли или прогресивното Слънце е в съвпад с нат Уран, който е в квардат с Марс У4?   :-\
Не , не бъркаш :( :(.
А и марс упр. на ИЦ :( :-X

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #129 -: Септември 11, 2010, 10:01:29 pm »

Сходящ съвпад, на около 2-3 градуса.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #130 -: Септември 11, 2010, 10:06:08 pm »
Сол. АСЦ , съвпад натален Уран.... :-X :-X
А кажете нещо за астрологията? :-X

На луна в скорпион виждате ли за какво си говорим :angry:?

Дир. Марс- упр. на ИЦ в точна опозиция с МЦ- орбис 1 * , апликация... :-X
Ух , че се разтроих Лили....
« Последна редакция: Септември 11, 2010, 10:10:50 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #131 -: Септември 11, 2010, 10:12:55 pm »
В тазгодишния солар АС и МС са в съвпад с малефици в натала - сол. АС в съвпад с Уран/Плутон, а сол. МС е в съвпад с Марс. Сол. Луна попада точно срещу мидпойнта Уран/Плутон в радикса и е в опозиция със сол. АС.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #132 -: Септември 11, 2010, 10:13:57 pm »
И още нещо ...Сатурн в апликация слънце- твърд аспект...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #133 -: Септември 11, 2010, 10:17:28 pm »

Да не съм аз следващата? Шегувам се.  :blink:

При нея Слънцето управлява 8 дом, а Марс управлява ИЦ. По дирекция Плутон е в съвпад с МС в радикса, има и съвпад на прогр. АС с прогр. Слънце, а прогр. Марс е в опозиция с АС в радикса. Дир. Марс е в разходящ съвпад с нат. Слънце.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #134 -: Септември 11, 2010, 10:22:43 pm »
Лили,съжалявам за случилото се. :'( В картите има силен акцент на Уран т.е внезапността на събитието.
Преди три седмици на моя приятелка почина мъжа и по същия начин -внезапно,без никакви оплаквания или симптоми,човека водеше много здравословен начин на живот,беше набор 62....мир на душите им

*

Марая

• 28287
« Отговор #135 -: Септември 11, 2010, 10:23:34 pm »

Да не съм аз следващата? Шегувам се.  :blink:

При нея Слънцето управлява 8 дом, а Марс управлява ИЦ. По дирекция Плутон е в съвпад с МС в радикса, има и съвпад на прогр. АС с прогр. Слънце, а прогр. Марс е в опозиция с АС в радикса. Дир. Марс е в разходящ съвпад с нат. Слънце.

:angry: :angry: :angry:Глупости не ми се слушат!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #136 -: Септември 11, 2010, 10:58:00 pm »
И още нещо за тригер факторите в нейната карта.
По време на смъртта Кету минава през светилата, а Сатурн ги квадратира. В наталната карта възлите са по оста 2/8 дом, а Сатурн е в съвпад с Кету във 2 дом и е много силен (в собствен знак и ретрограден). Втори и седми дом в Джйотиш се считат за мараки, т.е. домове, свързани със смъртта. Докато осми дом се сързва с продължителността на живота, а също и с естеството на смъртта. Тук имаме Раху, който действа като Уран и дава внезапност. Раху е в един знак с Венера - смъртта е била лека (мигновенна). Сатурн и Кету са факторите, причинили смъртта.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #137 -: Септември 11, 2010, 11:06:54 pm »
А как е отразено това събитие в твоята карта, Лили? Струва ми се, че те е разтърсило доста и трябва да го има там.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
« Отговор #138 -: Септември 11, 2010, 11:07:49 pm »
И още нещо за тригер факторите в нейната карта.
По време на смъртта Кету минава през светилата, а Сатурн ги квадратира. В наталната карта възлите са по оста 2/8 дом, а Сатурн е в съвпад с Кету във 2 дом и е много силен (в собствен знак и ретрограден). Втори и седми дом в Джйотиш се считат за мараки, т.е. домове, свързани със смъртта. Докато осми дом се сързва с продължителността на живота, а също и с естеството на смъртта. Тук имаме Раху, който действа като Уран и дава внезапност. Раху е в един знак с Венера - смъртта е била лека (мигновенна). Сатурн и Кету са факторите, причинили смъртта.

Завършен е карминия път , уроците са усвоени! :( :(
Махай се от тая тема , хайде при летците да ходим....искаш ли?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #139 -: Септември 11, 2010, 11:11:08 pm »
А как е отразено това събитие в твоята карта, Лили? Струва ми се, че те е разтърсило доста и трябва да го има там.

С починалата имаме точен съвпад на Луните.
Моята обаче е в 8 дом, и квадратът на Сатурн идва от К11 (по Кох). Ретро Мерк е в разходяща опозиция с Марс и точен секстил с нат. Луна. Интересно, моите възли са в точен съвпад с оста МС-ІС при нея.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.