Здравей Гост

транзити и събития по плутон

• 195 Отговора
  • 26623 Прегледи
Re:транзити и събития по плутон
« Отговор #140 -: Септември 11, 2010, 11:12:16 pm »
Да,Лили и аз мисля,че причината за смъртта е Сатурн,много силен,той управлява и първи дом,защото знака козирог заема доста градуси от асцендента.Тр. Сатурн е в точна квадратура с натална Луна и те факторите са се насложили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #141 -: Септември 11, 2010, 11:16:44 pm »
Да,Лили и аз мисля,че причината за смъртта е Сатурн,много силен,той управлява и първи дом,защото знака козирог заема доста градуси от асцендента.Тр. Сатурн е в точна квадратура с натална Луна и те факторите са се насложили.

И прогресивна луна е в овен в квадратура със светилата ......

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Diyana

• 2705
« Отговор #142 -: Септември 11, 2010, 11:31:50 pm »
А как е отразено това събитие в твоята карта, Лили? Струва ми се, че те е разтърсило доста и трябва да го има там.

С починалата имаме точен съвпад на Луните.
Моята обаче е в 8 дом, и квадратът на Сатурн идва от К11 (по Кох). Ретро Мерк е в разходяща опозиция с Марс и точен секстил с нат. Луна. Интересно, моите възли са в точен съвпад с оста МС-ІС при нея.

Транзитните възли в момента са ти върху мидпойнтите Слънце/Плутон и Марс/Уран. Знаеш по-добре, че възлите в тази система обикновено обозначават важните за нас отношения с другите. Сигурно си на етап, в който често се сблъскваш с внезапни и шокиращи сривове, прозрения и промени посредством хората около теб.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Diyana

• 2705
« Отговор #143 -: Септември 11, 2010, 11:45:54 pm »
Преди ретрофазата на Меркурий, но в рамките на няколко дни  през август научих за смъртта на голямата сестра на баща ми - почина от рак. Малката ми леля, отново сестра на баща ми, в момента също се лекува от онкологично заболяване. Съмнения за рак в момента изследва и друга, непряка роднина на партньора ми - неговата вуйна. Негова втора братовчедка почина на 35 години от левкемия. При мен транзитен Плутон е върху СЛВ, почти на К7, а Сатурн тъкмо премина над натален Плутон и е вече на два градуса от Слънцето.  
« Последна редакция: Септември 12, 2010, 12:12:19 am от Diyana »
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

sunrain

• 6710
« Отговор #144 -: Септември 12, 2010, 12:11:22 am »
Да и аз бях споделила за много смъртни новини по ретро Меркурий в неговата тема.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #145 -: Септември 12, 2010, 12:20:51 am »
Аз пък си гледах каква 2014 г ме очаква :

Сол АС съвпад нат МАрс в 9ти  съУ4ти

Дир АС  :soe: :plu: У4ти, апл 1*
Дир Слънце У1ви  :soe: нат :nep: в 4ти, У8ми  :(
Дир Луна У12ти  :soe: нат АС

И разни транзити, но тяхната не можеш да я спреш  :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #146 -: Септември 12, 2010, 12:22:13 am »
Преди ретрофазата на Меркурий, но в рамките на няколко дни  през август научих за смъртта на голямата сестра на баща ми - почина от рак. Малката ми леля, отново сестра на баща ми, в момента също се лекува от онкологично заболяване. Съмнения за рак в момента изследва и друга, непряка роднина на партньора ми - неговата вуйна. Негова втора братовчедка почина на 35 години от левкемия. При мен транзитен Плутон е върху СЛВ, почти на К7, а Сатурн тъкмо премина над натален Плутон и е вече на два градуса от Слънцето.  

Тези онкологични заболявания започнаха да се развиват в такива мащаби, че направо ме обхваща ужас. Около мен има три такива случая-две съседки, с които бях и съм почти постоянно и една близка роднина.  Едната жена преди два месеца почина. Преди да се разболее много тежко, гледаше племенницата ми.Видимо права и здрава жена, изведнъж рухна и за месеци си отиде.Все още си мисля, че беше лекарска грешка.

*

Марая

• 28287
« Отговор #147 -: Септември 12, 2010, 12:24:18 am »

Повате да ме дразните много, какво ги гледате? А точка на смърт имате ли? А ма а... :angry: :angry:
Луната е в скорпион и полудяхте!!!! :-X

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #148 -: Септември 12, 2010, 12:26:10 am »

Марая туко що ме светна,че вероятно и такива души се завръщат по-бързо и да ви кажа от един скорошен мой сън с близка заминала по ретро Меркурий,може да се окаже права...

Нухее , обичаш ли крак от кокошка? :rolleyes:

« Отговор #149 -: Септември 12, 2010, 12:26:36 am »
Повате да ме дразните много, какво ги гледате? А точка на смърт имате ли? А ма а... :angry: :angry:

Ааа, хубаво ме подсети. ЧАкай да проверя  ;D

*

Divna

« Отговор #150 -: Септември 12, 2010, 12:28:47 am »

Марая, аз теб от една година те питам къде ми е тая точка на смъртта в картата и ти все отказваш да ми кажеш. Вече ще взема да си помисля, че скоро ще се гътам, та затова не ми казваш  :-[.
Я кажи бързо кой транзит я настига или я е яхнал вече?

*

Марая

• 28287
« Отговор #151 -: Септември 12, 2010, 12:32:19 am »

Марая, аз теб от една година те питам къде ми е тая точка на смъртта в картата и ти все отказваш да ми кажеш. Вече ще взема да си помисля, че скоро ще се гътам, та затова не ми казваш  :-[.

Много ти е рано Дивна , мноого,,,,имаш още много време да се мъчиш! ;D

« Отговор #152 -: Септември 12, 2010, 12:34:07 am »

значи - не, но затова пък дир Юпитер съупр 8ми съвпад на К8 :-[ :(

Марая, аз теб от една година те питам къде ми е тая точка на смъртта в картата и ти все отказваш да ми кажеш. Вече ще взема да си помисля, че скоро ще се гътам, та затова не ми казваш  :-[.

Сатурн + К8 - Луна  :lol:

*

Divna

« Отговор #153 -: Септември 12, 2010, 12:42:20 am »

Много ти е рано Дивна , мноого,,,,имаш още много време да се мъчиш! ;D
Щом си рекла  :rolleyes:

*

Divna

« Отговор #154 -: Септември 12, 2010, 12:45:03 am »

значи - не, но затова пък дир Юпитер съупр 8ми съвпад на К8 :-[ :(

Марая, аз теб от една година те питам къде ми е тая точка на смъртта в картата и ти все отказваш да ми кажеш. Вече ще взема да си помисля, че скоро ще се гътам, та затова не ми казваш  :-[.

Сатурн + К8 - Луна  :lol:
Аурорче, няма ли някоя програмка дето да смята вместо мене  ;D?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #155 -: Септември 12, 2010, 12:45:16 am »
Тези онкологични заболявания започнаха да се развиват в такива мащаби, че направо ме обхваща ужас.

А най-големия ужас е, че има лек за тях, но не стига до хората, които имат нужда.  :lol:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #156 -: Септември 12, 2010, 12:53:40 am »
Ами имам предвид и това, че има лек наистина за рака, но...дано тези, които се борят в тази посока да извоюват победа най-сетне. 

*

Марая

• 28287
« Отговор #157 -: Септември 12, 2010, 12:56:15 am »
Принципно точките са две , стига сте се вторачвали в тия работи..., сериозно ме дразните! :angry:
И какво като е на к8 юпитер? А парички не може ли да донесе? А нещо друго - бременност , а ма ха....Теб те питам Аурора?
Айде стига вече.... :-X

*

Divna

« Отговор #158 -: Септември 12, 2010, 01:15:11 am »
Divna, тази апатия която те е налегнала е обяснима астрологически. Грамотна си от астро гледна точка и пак се подаваш на тези транзитния влияния. Известен ти е факта, че всички кардинални Слънца в начални градуси страдат в момента, и ти не си подмината. Но това е част от твоята житейска програма. Не е леко Сатурн да настъпи Слънцето. Каквото и да ти кажем в момента, няма да ти стане по-весело. Знам аз как бях, и една трупа циркови артисти да ми бяха докарали, нямаше грам да се засмея. Сатурн си е жесток по своему!

Но знам едно, щом човек страда, то означава, че любовта е съвсем близо. ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ. Защото тя идва, след период на СМИРЕНИЕ! Другото е алабала портокала.

Благодаря, Ая!
Мило е да напишеш всичко това.

« Отговор #159 -: Септември 12, 2010, 12:49:13 pm »
Аурорче, няма ли някоя програмка дето да смята вместо мене  ;D?

Има. Янус ги смята. Аз тази програма май само за арабските точки я ползвам. :-\

А ето тук може да си нанесеш данните без допълнителни инсталации на проглами.  :blink:

Arabic Parts Calculator