Здравей Гост

транзити и събития по плутон

• 195 Отговора
  • 26750 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:транзити и събития по плутон
« Отговор #20 -: Февруари 06, 2010, 07:30:18 pm »
Плутон действа отвсякъде

;D ;D ;D ;D,
ами ,ами .....има хора дето са го отработили бе Анели ;D ;D ;D ;D

според мен Анели каза това /цитираното от теб/ в друг смисъл. аз го разбрах, но ти определено не можеш да приемеш някои факти и се драчиш  ;D  е, бъди жива на мен ми е все тая  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Aneli

• *
  • 69
« Отговор #21 -: Февруари 06, 2010, 07:35:02 pm »
Плутон действа отвсякъде

;D ;D ;D ;D,
ами ,ами .....има хора дето са го отработили бе Анели ;D ;D ;D ;D

според мен Анели каза това /цитираното от теб/ в друг смисъл. аз го разбрах, но ти определено не можеш да приемеш някои факти и се драчиш  ;D  е, бъди жива на мен ми е все тая  :P
Марая, имах впредвид че и като управител на 9-ти, и като транзитиращ през 11-ти при всички случаи ще и донесе партньор и то сериозен, И в двата случая, защото вторият съпруг може да е по 9-ти дом както е в класическата астрология, но може и по 11-ти според доста автори.
Понякога щастието е благословия, но в повечето случаи е ЗАВОЕВАНИЕ!

*

Aneli

• *
  • 69
« Отговор #22 -: Февруари 06, 2010, 07:40:41 pm »
То така или иначе не е и нужно точен ден да знаем, че от много вълнение да не вземем да пропуснем нещо ;D Луната ти в Рак ли е

ммм даааааа на 0,42* в рак в 4 дом - кралицата на замъка  :57:

Емиииииииии чака те и тригон от хирон, страхотно, а после и от нептун. Мен ме очаква същото де луната ми е на 29 везни :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #23 -: Февруари 06, 2010, 07:41:09 pm »
аз го разбрах, но ти определено не можеш да приемеш някои факти и се драчиш  ;D  е, бъди жива на мен ми е все тая  :P

;D ;D ;D ;D ;D ;D ,кой факти не мога да приема? ;D ;D ;D ;D
не се драча ,съжалявам ,ако ти изглежда така ;D ;D ;D ;D.приемам всичко  и не спора ,просто изказвам мнение.
що приемаш всичко лично? :o

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #24 -: Февруари 06, 2010, 07:42:40 pm »
не го приемам лично бе  ;)  радвам ти се  :tongue2:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
« Отговор #25 -: Февруари 06, 2010, 08:07:35 pm »
Марая, имах впредвид че и като управител на 9-ти, и като транзитиращ през 11-ти при всички случаи ще и донесе партньор и то сериозен, И в двата случая, защото вторият съпруг може да е по 9-ти дом както е в класическата астрология, но може и по 11-ти според доста автори.

:wink2: това въобще не го оспорвам и много правилно е съждението ти. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Aneli

• *
  • 69
« Отговор #26 -: Февруари 06, 2010, 08:18:41 pm »
Благодаря ти!

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Февруари 06, 2010, 08:32:31 pm »
Благодаря ти!
за кое? ;D ;D
просто исках да провокирам мислене за нивата на проработка и за това ,че аспектите работят на всяко ниво. :blink:

*

Aneli

• *
  • 69
« Отговор #28 -: Февруари 06, 2010, 08:43:58 pm »
Знам, че работят, с Плутон на асцендента съм се научила да се задълбавам във всичко, но аспектите не винаги дават събитие свързано с теб самия, ако то не е потвърдено по дирекция или прогресия, вече се убеждавам все повече да търся събития и по производните домове.

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Февруари 06, 2010, 09:34:06 pm »
Знам, че работят, с Плутон на асцендента съм се научила да се задълбавам във всичко, но аспектите не винаги дават събитие свързано с теб самия, ако то не е потвърдено по дирекция или прогресия, вече се убеждавам все повече да търся събития и по производните домове.

абсолютно вярно ,но винаги засягат ако не теб ,то близки хора ,майка, баща-4/10 ,брат,сестра  3/9-ти ,баба,дядо приятели.....
винаги има събитие.
аз затова много се паля особенно за плутон ,защото от него съм изживяла всичко.
моя плутон е на мц.сещай се.....съвпад с нептун ,съвпад с асц,съвпад с ЮЛВ,съвпад с мерка ,квадрат сатурн,съвпад слънце,квадрат мц/иц ,квадрат хирон ,квадрат плуто/нат/,квадрат уран и опозиция юпитер.оффффф ,май не съм пропуснала нищо.
сега е във втори дом. аз имам космически тригон  и мн. силни земни домове.
очаквам и съвпада му с пр.луна ,и вярвам ,че това ще бъде за добро. :blink: ;)
мога да кажа,че за малко си отдъхнах.
чаках всеки кармичен аспект при транзита на плутон с разтворени обятия.
знам какво е....,просто знам. ;)

*

Aneli

• *
  • 69
« Отговор #30 -: Февруари 07, 2010, 01:02:16 am »

абсолютно вярно ,но винаги засягат ако не теб ,то близки хора ,майка, баща-4/10 ,брат,сестра  3/9-ти ,баба,дядо приятели.....
винаги има събитие.
аз затова много се паля особенно за плутон ,защото от него съм изживяла всичко.
моя плутон е на мц.сещай се.....съвпад с нептун ,съвпад с асц,съвпад с ЮЛВ,съвпад с мерка ,квадрат сатурн,съвпад слънце,квадрат мц/иц ,квадрат хирон ,квадрат плуто/нат/,квадрат уран и опозиция юпитер.оффффф ,май не съм пропуснала нищо.
сега е във втори дом. аз имам космически тригон  и мн. силни земни домове.
очаквам и съвпада му с пр.луна ,и вярвам ,че това ще бъде за добро. :blink: ;)
мога да кажа,че за малко си отдъхнах.
чаках всеки кармичен аспект при транзита на плутон с разтворени обятия.
знам какво е....,просто знам. ;)
Ауу, много те е газил теб! :blink: Премина и при мен съвпадите с меркурий, Нептун, сега е върху Слънцето, нооооо най ме притеснява съвпада му с марс който е на 7 градуса на Козерога. Двете енергии заедно ми се вижда страшничко.
А за Плутон те разбирам, напълно съм съгласна с теб, за действието му, подмолното, разрушаващо,но и възраждащо, никога нищо не е същото след това, ти си променен , светоусещането ти, след съвпада със Слънцето знам, :( че и егото ми е вече ненужно, че ми пречи да бъда обективна и силна

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Февруари 07, 2010, 02:04:49 pm »
какво същественно даде транзта на плуто в/у мерка ти?

*

Aneli

• *
  • 69
« Отговор #32 -: Февруари 07, 2010, 02:52:08 pm »
какво същественно даде транзта на плуто в/у мерка ти?

Меркурий ми управлява 9-ти и 12-ти , при транзита на Плутон се дипломирах . А когато транзитния  Юпитер направи опозиция от 8-ми , и към Плутон се присъедини и Хирон започнах заниманията си с астрология, започнаха и сънищата / от тия, където събуждайки се знам какво точно ще се случи/.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #33 -: Февруари 07, 2010, 04:04:38 pm »
В момента тр. Плутон ми е точно върху нат. Юпитер в 7 ми дом. Някъде четох, че това било знак за скрита власт и сила, която не осъзнавам в момента и ще се прояви по-късно в живота ми. Плутон управлява инсептиран 6 ти дом, а Юпитер 7ми.
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Aneli

• *
  • 69
« Отговор #34 -: Февруари 07, 2010, 04:15:59 pm »
В момента тр. Плутон ми е точно върху нат. Юпитер в 7 ми дом. Някъде четох, че това било знак за скрита власт и сила, която не осъзнавам в момента и ще се прояви по-късно в живота ми. Плутон управлява инсептиран 6 ти дом, а Юпитер 7ми.
Ежедневна трансформация, която не осъзнаваш все още и която ще се прояви и ще се отрази на партньора ти. Общувайки с другите срещу теб, с хората свързани най-много с твоето ежедневие ще се променяш, нови партньорства, тайни, които ще научаваш от близките си .

« Отговор #35 -: Февруари 07, 2010, 05:27:24 pm »
Преди няколко часа обърнах внимание, че на 6гр Козирог имам мидпойнд Венера/Юпитер. Може пък ся Плутон като мине отгоре им да взема да срещна любоФта на живота си  ;D, след като не я срещнах, когато Плутон мина през наталната ми Венера. :-\
« Последна редакция: Февруари 07, 2010, 05:37:52 pm от Aurora Borealis »
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #36 -: Февруари 07, 2010, 05:28:27 pm »
Когато съм раждала първото си дете Плутон ми е бил в съвпад с Нептун, в опозиция на 8 дом. Животът и на двама ни беше на косъм, до момента, в който бях в съзнание си спомням, че бързаха да спасят детето, мен ме бяха отписали. Дори аз самата чувствах, че това е края, единственото, което исках е да видя детето поне за миг. После съм заспала от упойката, а когато се събудих не знаех къде съм, коя съм, всичко ми беше пълна мъгла. Постепенно дойдох на себе си и учудващо за всички се възстанових много бързо.След всичко, което изживях онази нощ, начина по който се чувствах, нещата, които усетих и които не съм споделяла с никой, за да не сметнат за луда, аз не съм същата. Все едно се родих за втори път. И съм много по-силна.
Сега като си гледам картата си мисля, че нещото, което ме е спасило е Съвпада на транзитен с натален Юпитер.

*

abroad

« Отговор #37 -: Февруари 07, 2010, 05:29:00 pm »
след като не я срещах, когато Плутон мина през наталната ми Венера. :-\

Какво управлява Венера, Плутон, къде се намират

« Отговор #38 -: Февруари 07, 2010, 05:41:05 pm »
след като не я срещах, когато Плутон мина през наталната ми Венера. :-\

Какво управлява Венера, Плутон, къде се намират

Венера управлява Слънцето, У3-ти, У10-ти, намира се в 4-ти в Стрелец
Плутон е У4-ти намира се във 2-ри.
В секстил са.
Юпитер е У5-ти, втори У8-ми намира се в 6-ти
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

abroad

« Отговор #39 -: Февруари 07, 2010, 05:53:57 pm »
Попитах, защото случайно направих паралел с моя Венера..., която управлява 5, 6, 10 и се намира във 2ри
Когато е задействана от транзит на тежка планета, събитийното проявление обикновено има отношение към 6, 10 и 2ри дом, любовта някакси остава не материализирана
Нещо по роднински да си придобила по това време
Доколкото знам действието често се развива в съответствие с домовете, където транзитна и натална влизат в контакт