Здравей Гост

транзити и събития по плутон

• 195 Отговора
  • 26561 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:транзити и събития по плутон
« Отговор #40 -: Февруари 07, 2010, 07:00:28 pm »
плутон ли?! :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
още кънтят стъпките му! още иска , дори и 6гр. след точния му аспект. или прави нещо кармично някъде ,което не съм видяла?! :-\ :-\ :-\ :'(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #41 -: Февруари 18, 2010, 08:54:00 pm »
Плутончо чак на трета страница.  :rolleyes:

И какво викате на колко след си казва думата? Да взема по-сериозно да го изследвам, не при мен, но при който имам наблюдения... 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #42 -: Февруари 19, 2010, 06:26:07 am »
Преди няколко часа обърнах внимание, че на 6гр Козирог имам мидпойнд Венера/Юпитер. Може пък ся Плутон като мине отгоре им да взема да срещна любоФта на живота си  ;D, след като не я срещнах, когато Плутон мина през наталната ми Венера. :-\
що ти трябва пък точно плуто да ти донесе любов, :mellow:това малко камъначе да ти ковне некой плутонянец ,не знаеш или знаеш какво си пожелаваш :rolleyes:
« Последна редакция: Февруари 19, 2010, 06:30:51 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

nerealna

« Отговор #43 -: Февруари 22, 2010, 03:12:41 pm »
Някой, който е преживял кдавдратурата на тр.плутон към натален би ли споделил как минава, че на мен ми предстои точен квадрат. плутон ми упр. 5ти дом и е в 3ти, а тр. е в 6ти.
може би здравословни проблеми  :-\ , промени в работата, нещо св. с детето ми ..., с брат ми ...   :-\

*

sunrain

• 6710
« Отговор #44 -: Февруари 22, 2010, 03:14:57 pm »
А някакви аспекти няма ли в натала Плутон?

*

Марая

• 28287
« Отговор #45 -: Февруари 22, 2010, 03:16:46 pm »
Някой, който е преживял кдавдратурата на тр.плутон към натален би ли споделил как минава, че на мен ми предстои точен квадрат. плутон ми упр. 5ти дом и е в 3ти, а тр. е в 6ти.

изключително труден период беше за мен....писала съм по форума за него. мисля ,че беше тема в която........... "да почерпим опит от стрелците".
но при мен плуто в натала е на мц , упр. асц и 12-ти.... :(
още го усещам този период....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

nerealna

« Отговор #46 -: Февруари 22, 2010, 03:17:48 pm »
А някакви аспекти няма ли в натала Плутон?

да, има - тригон с луна, квадрат със сатурн и марс, секстил с нептун.

*

Марая

• 28287
« Отговор #47 -: Февруари 22, 2010, 03:22:40 pm »
копирах го ,щото не ми се пише.... , отдавна съм го писала.

ехооо,къде сте?почивате си след кратката седмица :)?
плутон е в козирог.знаем го всички.като тежкар , той доста дълго потънцува танца си в срелец ,като не подмина с присъствието си и мутабелните знаци.горките ние стрелци-напоследък доста говорим за себе  си  , ама нали затова сме тук?да споделим преживяния опит ,да поучим себе си и дадем възможност на другите да се поучат.
та трансформацийте не бяха лесни и леки.наред с това ,промяната която преживяхме не беше лека ,но от натрупания опит могат да се възползват мъдрите и стабилни  козирози , чувствителните и емоционални раци , импулсивните овни и не на последно място дипломатичните везни.
от личния си опит мога да кажа , че плутон е много силна и сериозна планета.тя за мен беше преса,бавно и сигурно тя мачкаше ,дори определени модели на поведение в живота ми.както обичам да се изразявам той изпълнява присъдата на сатурн.
плутон ще премине през светилата на много съфорумци ,ще аспектира личните планети на много от вас,наред с това някой /като мен/ще си поотдъхнем от него.усвоили уроците му , възродили се като феникс от пепелта с много , ама много опит.
плутон не е свързан с цели поколения.той е свързан и с всяка личност ,болката и катарзиса-това е той.
плутон бих могла да сравня с уран по отношение на промяната.болката и КРИЗАТА по плутон могат да конкурират уран.дори са по силни.защото са бавни и мъчителни ,докато уран е внезапен и бърз тук  променяш себе си чрез натиск от вън, от обстоятелства или хора . кризата води до трансформация и имаш възможност да скъсваш с миналото си и да започваш живота си отначало.
плутон предизвиква необратими промени, унищожава неща, които са изглеждали сигурни и надежни. безпощаден е   ако не го направиш сам! по насилствен начин си принуден да отхвърлиш остарялото и негодно. плутон е жесток , като раждането и смъртта.естествен управител на 8-ми дом. :) като скорпиона готов за смърт.
под силното, изключително и безпощадно влияние на плутон, човек изпитва върху себе си действието на силни енергии  добива нови опитности ,както и свобода."това, което не ни убива ни прави по – силни". често го четях в постовете на каили -да това е плутон.Натрапчивите идеи, импулси могат да те тласнат  напред, нагоре или към дъното с голяма сила.като вълна в прибоя си!  по – силна, осъзнаваш своята мисия или загиваш.  психологическата помощ, психотерапия,се търсят точно по време на транзитите на плутон, но обикновено не я търсим. защо ли?- защото тежкаря  не обича за споделя. преминах през самота, изолация, имах чувството, че не ме разбират близките хора и сама трябваше да  разбера неговата истина , неговото безпрецедентно присъствие във вселената,за да се справя сама с проблемите . разбира се при мен не беше само той , уран ,сатурн и  :)  .........квадратури и опозиций.
плутон и Уран действат преди точния аспект и до 5гр-след него. финанси, бизнес, завещания, наследства-всичко това е плутон. и когато отсреща стой един юпитер. 
в мунданен план плутон е  мафията, насилствената смърт,проституция , политика. свързан  с властта,  подкрепата на масите в политическите борби за власт, манипулирането им , той руши непрестанно за да създава отново.това ми донесе и огромните юридически проблеми.
силата на планетата трябва да бъде преживяна ,за да бъде разбрана.много е важно през кой дом и какви аспекти ще даде.съвпада и квадратурите ,както и опозицийте ги преживях. като упр. на моя асц разбира се ,че той ми даде и онази сила , онази енергия ,както и ината за борба.където беше нужен магнетичен плутоновски подход,където беше нужно подмолна война ,все беше той!
сега е на в-ха на втори дом,все още се усеща разходящата му опозиция с нат. юпитер ...,но не е това ,което беше.
иска ми се ,да говорим за него ,защото той ще остане дълго в козирог и събитията ,които ще носи ще се усещат доста дълго.та затова си казах да попишем за плутон......
хубава вечер!

*

nerealna

« Отговор #48 -: Февруари 22, 2010, 03:27:17 pm »
Благодаря, Марая ! щях да го търся :)

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #49 -: Март 10, 2010, 03:20:47 pm »
Какво значи транзитен Плутон тригон МЦ?
Транзитен Плутон тригон северен възел?
Транзитен Плутон тригон натален Плутон?

Зафанала съм се като удавник за сламка, така че внимавайте в отговорите по картинката.  :angry:

*

Марая

• 28287
« Отговор #50 -: Март 10, 2010, 03:37:51 pm »
Какво значи транзитен Плутон тригон МЦ?

Транзитен Плутон тригон натален Плутон?

и аз го чакам к нетърпение тоя аспект ,тъй като плуто при мен упр. асц-то и е в точен съвпад с мц. ;)

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #51 -: Март 10, 2010, 05:21:47 pm »
Е щом го чакаш с нетърпение, начи ще е нещо добро.  :25:

*

Марая

• 28287
« Отговор #52 -: Март 10, 2010, 07:48:17 pm »
плутон си е плутон! тригоните му носят раждане....

*

Divna

« Отговор #53 -: Март 11, 2010, 01:40:57 am »
Марая, моите поздравления!
Не бях чела по-хубав пост за Плутон от твоя. Невероятно точно си го описала, а и много поетично. Личи, че си го преживяла и осъзнала.
Аз също преминах през квадратурата му с нат.Плутон и нат. Слънце едновременно. Беше един тежък период. Промяната, която носи е неизбежна. Не е възможно да останеш същия.
В момента тр. Плутон ми прави секстил с нат. Асц. (управител Скорпион), тригон с нат. Десц.(управител Венера) и квадратура с нат. Венера (11 дом, Везни). Нат. Венера и нат. Плутон са в съвпад (не точен 7*) в наталната карта, така че очаквам да се "роди" нещо хубаво  :blink: 

*

koral

• *
  • 103
« Отговор #54 -: Март 11, 2010, 09:33:15 am »
Сега си имам съвпад на нат. луна и транз. плутон в козирог в 8 нат. дом и тригон нат. венера- транз. плутон в 5 нат. дом. Така съм от миналата година и съм доволна, защото съм в творческо вдъхновение. Да, отношенията с майка ми минават през топло- студено, което при мен е нормалното положение. Малко по- късно плутоните ми ще направят точен квадрат- в 9 градус.
Аз явно поради наталното разположение на венера( 3 градуса дева), луна ( 1 градус козирог) и уран (2 градуса скорпион), добре приемам хода на тежките планети. Преди няколко години не обичах промените по принцип, но си промених нагласата. Постепенно, с начина на мислене...

*

Марая

• 28287
« Отговор #55 -: Март 12, 2010, 11:13:55 am »
Марая, моите поздравления!
Не бях чела по-хубав пост за Плутон от твоя. Невероятно точно си го описала, а и много поетично. Личи, че си го преживяла и осъзнала.
Аз също преминах през квадратурата му с нат.Плутон и нат. Слънце едновременно. Беше един тежък период. Промяната, която носи е неизбежна. Не е възможно да останеш същия.

да! живот преди транзитите на плутон и след неговите е коренно различен. винаги пиша и споделям преживяния опит , само така можем да бъдем полезни на себе си и астрологията!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #56 -: Март 12, 2010, 01:14:12 pm »
Имам един близък, който това лято преживя тр.Плутон опозе на нат Венера и това му донесе разтрогване на дългогодишен брак. Имам и една друга близка,  при която вече отминава този аспект, без да предизвика раздяла, не е ли странно ? Интересно ми е проявлението на тр.Плутон.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #57 -: Март 12, 2010, 01:18:13 pm »
Плутон премахва ненужното или трансформира там къдет има възможност за растеж,развитие.Просто приеми,че Плутон в опозе на Венера на приятелката ти не е довел до раздяла,защото връзката им е силна и отговаря на еволюционните изисквания.Или е имало трансформации-вътрешни,за които ти не знаеш.А и Венера и Плутон вероятно управляват различни домове в двете карти,не се знае кои точно теми са били засегнати.Няма начин обаче енергията на Плутон да не е била налице-обикновено първоначално тя се свързва със задълбаване в тези теми,с изследването им и разкриването на скритото в тях;резултатите са спрямо това което съдържат тези области,но енергиите си действат дори и без видими събития,дори да е само форма на Плутонова енергия в отношенията или оценянето им на ново ниво  ;)

А и Венера е и финанси,лична самооценка,при жената и отношение към външния вид-тя нещо не промени ли тогава в това отношение?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #58 -: Март 12, 2010, 01:21:38 pm »
Да наистина е така, приятелката ми има доста изострени отношения с мъжа си и отскоро започнаха да ходят на семейна консултация.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #59 -: Март 12, 2010, 01:29:01 pm »
Ето, не е странно, изиграл си е ролята.  :blink: Изчистил е ненужното във връзката вероятно и е дал шанс за ново начало.