Здравей Гост

кога настъпват реални събития във физически план

• 194 Отговора
  • 26400 Прегледи
*

Asol

• 4140
То не че аз съм човека, който ще ти даде задоволителен отговор де  ;D, но да предположа. Правена ли ти е ректификация ?

*

abroad

:blink: Да.
Още повече, че всеки уважаващ себе си астролог прави това, преди да се "осмели" да прави прогностика.
« Последна редакция: Март 29, 2010, 06:24:16 pm от abroad »

*

Asol

• 4140
Да, така е  :blink: Не знам какво да кажа. :lol: Направо ме заинтригува - да не би да е заради това, че си родена на пълнолуние ?   :-\

*

abroad

Не знам. За това питам.
Май не съм единствената във форума с пълнолуние, ако не ме лъже паметта Uran и Kaya също.

*

Uran

• 6041
Не знам. За това питам.
Май не съм единствената във форума с пълнолуние, ако не ме лъже паметта Uran и Kaya също.
Мда! ;)
Миналата година имах прог. Луна в/у натално Слънце +тр. Юпитер, тр. СЛВ, Хирон и т.н отгоре му..и..нищо в събитиен план.
 По всички правила на астрологията трябваше много положителни неща да ме споходят но..се разминах  някакси с тях. :blink:

Някъде по форума беше споменато, че има група от хора, при които астрологията не работи или други там предсказателни науки или методи. Предполагам, че са над нещата и имат собствена индивидуална програма за изпълнение. Явно сте от тях.

*

abroad

Само да добавя, че само един единствен астролог до тук от години и до сега не си "позволява" да прогонозира събития само за ми "каже" нещо си. Прави го изключително рядко, но в тези случаи е точно...
Странно, не съм питала защо...

*

Lillie

• 30532
При мен съвпадът на транз. Юпитер с нат. Марс (управител на 5 дом), при това разположен в съвпад с ъгъл и доминанта в хороскопа, нищо не донесе. По същото време и транзитната Венера беше там, т.е. два бенефика в съвпад с наталния Марс!
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

А миии, да не вземете да се обидите на хороскоп де  ;D, но ако въпросните планети са слабо поставени, то как да излезне значимо събитие? :rolleyes: А и главните събития в живота са няколко - избор на образование, избор на семеен партньор, раждане на дете, смърт на близък. Май са това  :rolleyes: От там нататък всичко е производно на тези решения.  ;)  :P
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
значи , в този форум присъстват онези 5% визирани от Бренадет Брейди.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

А миии, да не вземете да се обидите на хороскоп де  ;D, но ако въпросните планети са слабо поставени, то как да излезне значимо събитие? :rolleyes: А и главните събития в живота са няколко - избор на образование, избор на семеен партньор, раждане на дете, смърт на близък. Май са това  :rolleyes: От там нататък всичко е производно на тези решения.  ;)  :P

Изобщо не става дума за слабо поставените планети, тях кой ги брои :P
Бих добавила и още няколко в списъка с важните, но принципно съм съгласна с производните.
Та, и аз за същото говоря...

*

missKapriz

Само да добавя, че само един единствен астролог до тук от години и до сега не си "позволява" да прогонозира събития само за ми "каже" нещо си. Прави го изключително рядко, но в тези случаи е точно...
Странно, не съм питала защо...
И кой е той?
Цитат
какво е визирал Брейди? :lol:Днес нещо не схващам лесно

*

abroad

Кои са тези 5 процентни :rolleyes:

*

sunrain

• 6710
Аз мисля, че събитията не са само и непременно външни. Даже някои просто ги подминаваме, защото в очите ни са незначителни. Дето каза Аурора си е вярно.
 А и всеки транзит или какъвто и да е аспект ни дава енергия и влияние не само, за да създаде/предизвика нещо в средата около нас, а ни дава фон, на който ние да стъпим, за да се развиваме като личности. Така мисля поне.  :blink:  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!

тези при които астрологията не работи... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

Аз мисля, че събитията не са само и непременно външни. Даже някои просто ги подминаваме, защото в очите ни са незначителни. Дето каза Аурора си е вярно.
 А и всеки транзит или какъвто и да е аспект ни дава енергия и влияние не само, за да създаде/предизвика нещо в средата около нас, а ни дава фон, на който ние да стъпим, за да се развиваме като личности. Така мисля поне.  :blink:  

Дори и темата го подсказва, че става дума за физическо проявление, не психологическо :blink:

*

abroad

тези при които астрологията не работи... ;)

Защо

*

Lillie

• 30532
Аз пък знаете ли какво забелязах? Не визирам прогностичната астрология, а наталната.
В мнозина карти, принадлежащи на хора, за които знам, че при тях планетните енергии са интегрирани на ниско ниво, ако липсват мажорни аспекти в рамките на допустимите орбиси, работят знаковите аспекти. Проверено е!

Давам за пример картата на домашния тиранин от съседната тема.
При него има знакова опозиция между Луната и Венера, при това разходяща, Луната е в последния градус на знака Рак. Но аспектът работи! Същото се отнася и за квадрата Луна-Сатурн, който съществува само по знак. Венера е в Козирог и в рецепция със Сатурн. Истината е, че той оценява хората само и единствено по социалния им статус и по това къде и какво работят. Изключително стиснат и пресметлив, дребнав до мозъка на костите си, при него това е болестно състояние.
От друга страна Луната, разположена в последния градус на Рак, има много широка сходяща опозиция с Меркурий и Марс във Водолей. Този аспект работи от гледна точка на ведическата астрология, защото по сидерал те се намират в двойка опозиторни знаци, при това върху нодалната ос.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

Т.е. смесвайки индийската със западната астрология по подходящ /интуитивен/ начин може и да проработи :-\

*

Lillie

• 30532
Ха, знаете ли, че и съпругът на майка ми е роден по пълнолуние. И при него също повечето прогностични методи изключително слабо работят, а има доста важни събития в живота му, които биха могли да се вземат за отправна точка.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.