Здравей Гост

кога настъпват реални събития във физически план

• 194 Отговора
  • 26298 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Аброад, явно не съм се изразила добре. Не визирам основно психологическо проявление, а може би дребни неща и фон, на които не сме склонни да обръщаме такова внимание, но които ни дават средата за развитие. Аз тези неща трудно мога да ги кажа с думи, извинявам се, някак си съм си ги приела за себе си и не се е налагало на някой да го предавам, за да ме разбере правилно.

А пропускаме много неща и по друга причина, защото в даден момент залагаме приоритетно върху дадена област. Примерно искам да сменя работата си и все се взирам в картата си кога ще стане, какво ще стане, но останалото някак си не го забелязвам.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Kali

• **
  • 1411
Скоро четох, че не се прави хороскоп и не се прогнозира на човек, който е в етап на трансформации, така и не разбрах защо. На твърдението на Брейди не бях обърнала внимание, но ми прави впечатление, че някои хора са много податливи на различни внушения, необходим им е само авторитет, който владее силата на словото.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Lillie

• 30532
Както ми написа "моята" астроложка, всичко в хороскопа е тенденция, събитията зависят от Вас и Вашата воля. Да бе.
Не че съм Тома Неверни, но има събития, които са неизбежни. Мисля, че лесно ще се сетите кои.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Защо

ще прочета и ще ти кажа по-късно , просто го имам този спомен. не ме е впечатлявал ,защото не ми се е случвало да попадам на такива карти.
м/у другото онзи ден завърших един хороскоп ,написах 31 страници формат А4 , не ме питай как се чувствах....но и резултата не закъсня.
преди малко ,човека ми звънна ,за да ми каже ,че съм била абсолютно права и събитието ,което съм предрекла за дата 27.03 ,както и днешната дата са изпълнени едно към едно. човека съм го виждала веднъж! :-[

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
Скоро четох, че не се прави хороскоп и не се прогнозира на човек, който е в етап на трансформации, така и не разбрах защо. 

А беше ли посочено при кои транзити се извършва тази трансформация...? Щото мен, ако питаш, човек все е в трансформация, не е само като го помете Плутон.

Аз пък това за родените по пълнолуние не го бях чувала, че не може да им се предсказва. 

*

Lillie

• 30532
Аз пък това за родените по пълнолуние не го бях чувала, че не може да им се предсказва. 

Може би може, но зависи кой и как го прави.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
съвпад на дир.планета с натална планета , съвпад на куспида на дом с натална или натална планета , транзит с точен съвпад в/у дир. планета или куспид на дом. прогресивен дом в съвпад с дир. в аспект с натална планета . тежък транзит към натална планета....
няма начин да не даде събития. няма начин!
всичко обаче зависи от заложеното в натала....,ако там е писано да бъдеш овчар ,не можеш да станеш министър. ако ти е писано да си банкер ,не можеш да бъдеш чистачка....и така нататък.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Kali

• **
  • 1411
Sunrain, има периоди с много силни трансформации, при тях промените са скокообразни, не е вярно, че човек може всеки ден се трансформира в такава степен.

Не беше посочен транзит, при който това се случва, но ако прочетеш преживявания на хора след такъв период, ще видиш че посочват различни фактори (имам предвид аматори-астролози като нас-нямам ер малък).  
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
значи , в този форум присъстват онези 5% визирани от Бренадет Брейди.

Кои са тези 5 процентни :rolleyes:

тези при които астрологията не работи... ;)

Не че не работи,а че не работят най-разпостранените техники.
Тя каза въпреки това че е открила събитията по едни съвсем други,някъде в края на книгата беше,но сега не ми се отваря,мисля че бяха някакви дъги и цикли.

А дали тия хора са любимци или нещо друго няма как да разберем.За мен обаче това че не работи прогресия и транзит е сигнал за много ниско ниво,защото чрез тях се разкрива пътят на индивидуализация,а ниските нива са на стаден принцип,тип консуматорско тяло подчинено на социална обработка за място и роля,поведение,във веригата на взаимното захранване със съответната среда.

*

Марая

• 28287
уран е виновника , които сигнализира процеса трансформация. при мен започна той процеса.
след него беше плутон. юпитер от време на време аспектираше важните точки в хороскопа по време на основните транзити. не може да има трансформация ,ако не са засегнати главните оси и домовете на края....

От доста време се замислям над това и мисля, че тук е мястото където да го споделя. Би трябвало да има праг на събитийност. В смисъл, че ако човек всеки ден среща все нови и нови хора, това не му прави впечатление, докато друг, който живее в затворена среда - срещата с нов човек е събитие. Както и човек, на когото му се налага често да пътува зад граница - работата му е такава - то това не е събитие, докато има други, които цял живот никъде не са мръднали и в един момент се окажат зад граница - ето това вече е събитие с голямо С. Нещо в този смисъл. Само че мярката ми липсва  ;D ;D как да определя 1 събитийност е равна на......

*

sunrain

• 6710
не е вярно, че човек може всеки ден се трансформира в такава степен.

Права си, че е така, но трансформацията не става за ден, тя е на етапи, понякога нещо се преобръща изведнъж и е пика, но човек се променя непрекъснато и това всъщност е процес. Затова се изразих по този начин.

*

Lillie

• 30532
Аспект на прогресивната Луна може да не донесе събитийност, ако се изживява във вътрешен план. Същото може да се приложи и спрямо по-бързите транзити, ако роденият е с интровертна насоченост и ако липсват препоставки аспектът да се материализира.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710

В мнозина карти, принадлежащи на хора, за които знам, че при тях планетните енергии са интегрирани на ниско ниво, ако липсват мажорни аспекти в рамките на допустимите орбиси, работят знаковите аспекти. Проверено е!

Това за знаковите аспекти е интересно наблюдение..постоянно се чудя дали и въобще не могат да се приемат за валидни. А защо мислиш, че се случва при хора на ниско ниво?

*

Марая

• 28287
А дали тия хора са любимци или нещо друго няма как да разберем.За мен обаче това че не работи прогресия и транзит е сигнал за много ниско ниво,защото чрез тях се разкрива пътят на индивидуализация,а ниските нива са на стаден принцип,тип консуматорско тяло подчинено на социална обработка за място и роля,поведение,във веригата на взаимното захранване със съответната среда.

ужас! :-X :-X :-X

*

Lillie

• 30532
 Би трябвало да има праг на събитийност. В смисъл, че ако човек всеки ден среща все нови и нови хора, това не му прави впечатление, докато друг, който живее в затворена среда - срещата с нов човек е събитие. Както и човек, на когото му се налага често да пътува зад граница - работата му е такава - то това не е събитие, докато има други, които цял живот никъде не са мръднали и в един момент се окажат зад граница - ето това вече е събитие с голямо С.

И аз споделям същото мнение.
Качеството на живота, начинът на живот определят прага на събитийност.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

За мен обаче това че не работи прогресия и транзит е сигнал за много ниско ниво,защото чрез тях се разкрива пътят на индивидуализация,а ниските нива са на стаден принцип,тип консуматорско тяло подчинено на социална обработка за място и роля,поведение,във веригата на взаимното захранване със съответната среда.

Очевидно съм на много ниско ниво, каквото и да означава това :rolleyes:
Макар че в никакъв случай не става дума просто за един транзит или прогресия, а за съвкупност.

*

missKapriz

Цитат
Без да съм адвокат на петте процента,към които изобщо не знам дали принадлежа,но няма как 5 % да са стадо-все пак са пъти по-малко от останалите 95 :blink:

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Цитат
Скоро четох, че не се прави хороскоп и не се прогнозира на човек, който е в етап на трансформации

Това интересно твърдение, къде си го чела, нещо повече сещаш ли се?

*

Lillie

• 30532
Очевидно съм на много ниско ниво, каквото и да означава това :rolleyes:

Мани го нивото.  ;D Всеки напън да определи човек нивото на другия поставя под въпрос неговото собствено.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.