Здравей Гост

кога настъпват реални събития във физически план

• 194 Отговора
  • 26297 Прегледи
*

sunrain

• 6710
  Би трябвало да има праг на събитийност. В смисъл, че ако човек всеки ден среща все нови и нови хора, това не му прави впечатление, докато друг, който живее в затворена среда - срещата с нов човек е събитие.

Така е. Марая спомена за овчар и министър. Шанса да си роден на село и да достигнеш връх в някаква си йерархия /давам го за пример/ е да станеш най-много кметски наместник и пак това ще е голямо събитие в живота ти. А баба на село ще се радва, ако около нея къщата и работата върви, земята ражда и така нататък...Средата, където се явяват тия въпросни планети е изключително важна.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Asol

• 4140

За мен обаче това че не работи прогресия и транзит е сигнал за много ниско ниво,защото чрез тях се разкрива пътят на индивидуализация,а ниските нива са на стаден принцип,тип консуматорско тяло подчинено на социална обработка за място и роля,поведение,във веригата на взаимното захранване със съответната среда.

Очевидно съм на много ниско ниво, каквото и да означава това :rolleyes:
Макар че в никакъв случай не става дума просто за един транзит или прогресия, а за съвкупност.

;D ;D ;D Да видим дали знаеш как се праща ЛС с данни  :P ;D, ако искаш разбира се.

*

sunrain

• 6710
Цитат
Скоро четох, че не се прави хороскоп и не се прогнозира на човек, който е в етап на трансформации

Това интересно твърдение, къде си го чела, нещо повече сещаш ли се?

Особено като се има предвид, че в такива периоди най-вече човек търси астролог или някой да му помогне да се оттърве от трансформацията.... ;D

*

Nebesna

Без да съм адвокат на петте процента,към които изобщо не знам дали принадлежа,но няма как 5 % да са стадо-все пак са пъти по-малко от останалите 95 :blink:

Точно така. По-логично е астрологията да не действа на онези, които са "надскочили" хороскопа си.Имаше една такава тема по-преди. Хахаха!

Аз мога скромно да посоча себе си за пример  ;D, последните 12 години не са спирали да ми се сучват гадни неща, но няма как да опишеш всяко едно от тях. ТОва по-скоро ми се отразявана на състоянието на духа. Ако гадател или астролог трябваше да ми прави прогноза какво щеше да напише - ми нищо! Защото няма събитие, което да е повратно. Порсто водовъртеж....Но тази година възлите се възвръщат...да видим, както казва Лили - ще ги връзвам или ще ги развръзвам  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532

В мнозина карти, принадлежащи на хора, за които знам, че при тях планетните енергии са интегрирани на ниско ниво, ако липсват мажорни аспекти в рамките на допустимите орбиси, работят знаковите аспекти. Проверено е!

Това за знаковите аспекти е интересно наблюдение..постоянно се чудя дали и въобще не могат да се приемат за валидни. А защо мислиш, че се случва при хора на ниско ниво?

Имам предвид нивото на интеграция на планетните принципи и енергии, т.е. когато много малка част от заложения потенциал се реализира.
Забелязвам също така липса на аспектни конфигурации и точни аспекти в такива карти. Понякога единственият начин картата да се интерпретира е да се разширят максимално орбисите и аспектите да се разглеждат по знак.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

Цитат
Скоро четох, че не се прави хороскоп и не се прогнозира на човек, който е в етап на трансформации

Че аз периодично съм в етап на трансформации, особено като ми беше подпукал Плутона (откъм Стрелец) планетите в Риби. Уран е най-непредвидим, според мен.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Цитат

Особено като се има предвид, че в такива периоди най-вече човек търси астролог или някой да му помогне да се оттърве от трансформацията.... ;D

абсолютно вярно! и точно!
малеее,писна ми от псевдоастролози ,нумеролози и всякакви подобни нищолози!
тццц-тццц-тццц , чак се ядосвам!
разбира се ,че по време на квадратура ,съвпад ,опозиция на уран или хирон прибягваме до първите контакти с астролог!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Цитат

аз го публикувах  :blink:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

sunrain

• 6710
Къде е това, Вещерке? Дай линк към темата или името й. 

*

Марая

• 28287
човек тръгва към астролог ,тогава когато вярата в институцийте е под прага на допустимото ,тогава когато не вижда пътя и изхода. излишно е ,да се коментира кога може и кога не може да се прави хороскоп ,защото астрологията не е наука ,която работи с рамки , така както и планетите нямат рамки. те са многолики.
фор екзампъл ;D ;D /не ви ли прилича на един велик български политик от 90-те-стоян ганев? речта е на английски написана с българската азбука ;D ;D ;D/ ,
плутон: раждане и смърт
марс: агресия и инициатива
венера: хармония и разврат
меркурий:разум и лъжа
нептун:божественно и илюзорно
и да не продължавам ,щото съм сигурна ,че го знаете отлично , според мен основната роля на реалните събития се случва с цел промяна ,на нагласата на индивида ,промяна на статуквото ,промяна на мирогледа.....просто промяна с цел израстване.
всяко събитие е предхождащо и последващо в спиралата.
въпроса е в използването на квадратурите и опозицийте с цел , изхода тригони и секстили....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
Къде е това, Вещерке? Дай линк към темата или името й. 

Дори не се опитвайте да работите, щом усетите човек в трансформация. Ще го познаете, тъй като нито едно от гаданията ви няма да бъде точно. В действителност няма да има причина да гадаете на човек със статут на завършено обучение. Щом достигне този статут, индивидът вече няма да притежава достатъчно глупост, за да иска системно гадание, защото отпечатъкът е безсмислен и той разбира това. Датата на раждане и предишните жизнени цветове сега са неутрални, а цикличните биологични сили вече не важат. Вашите системи разгадават запечатаната информация, а такава вече няма да съществува. 

цитат от Посланията на Крион - книга 1  ;)

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
като под човек в трансформация се разбира, че този човек е тръгнал съвсем съзнателно да качва вибрациите и нивото си и е в период на енергиен преход!

човек завършил прехода пък там вече е съвсем невъзможно да работи астрологията. това са нивата за които толкова много се опитвам да ви обяснявам почти през цялото време. и е неоспорим факт, че астрологията е донякъде, защото идва момента в който човек започва да манипулира енергиите, а не те него...

наясно съм, че пак ще има изпищяли, неразбрали, накърнени егота, но пак повтарям - все ми е тая за непочесаното его на някого. когато поискате инфо и мога да ви го дам, го правя с най-добри чувства, но когато започне меренето на пишки се измитам защото не желая част от личната ми енергия да храни нечия тъмна бездна  ;)

*

Марая

• 28287
редно е когато се говори за вибраций да се спомене и херметизма :blink:.
в/у вибрацийте на човека влияние имат книгите ,филмите ,средата в която живее и съществува ,обмена на действия, отношението му с хората. човек не винаги е заобиколен от красиви и стойностни неща ,както в реалния така и в емоционалния свят.
КОГАТО ЛИПСВА ХАРМОНИЯ В СЕМЕЙНИЯ  ЖИВОТ ,КОГАТО ЛИПСВА БАЛАНС В ЛИЧНИЯ И ОБЩЕСТВЕН СВЯТ  ,КОГАТО НЕЩАТА СА ИЗВЪН КОНТРОЛ , ТОГАВА ВИБРАЦИЙТЕ СА НИСКИ. МНОГО НИСКИ.

иска се действие за всичко , никой не може да сравни любовта или СЕКСУАЛНИЯ АКТ на пръстените на САТУРН ,НЕПТУН ,ПЛУТОН с акта м8у мъж и жена. никой! още повече ,жени ,които в живота са оставили следи след себе си-сиреч деца.
живеем в реалност и сме в обмен с космоса. не е случайно ,че световния компютър ,пази всички записи. астрологията е част от вселената и контакта с планетите.
прав е сдинухе- ниско ниво-ниска вибрация ,липса на събитийност.
не става да чакаш,не бива да чакаш ,ти си днес тук и сега ,защото утре може и да няма , а вчера да е в друго измерение... ;)

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
значи Марая ти искаш да кажеш, че ебането прави вибрацията  :o :o :o   и ми говориш за херметизъм  :o :o :o

Боже мили, доживях и това да чуя  ;D

ако изобщо си разбрала нещо от това, което съм писала то е че има вибрации  ;)  не визирам обикновените вибрации и хич не ми скачай с номера, че като не работи астрологията значи си растение  ;) 

липса на събитийност се получава и при много високи вибрации!!! и това е факт, нищо че ти го отричаш или не го знаеш  ;)

*

Lillie

• 30532
Ще ме накарате да разгледам някои карти в ретроспекция и да видя кога е имало и кога е нямало събитийност при мажорни прогресивни аспекти.
Сещам се, че още година преди раздялата с бившия се бях загледала в картата му и предстоящия съвпад на прогр. Луна с нат. Плутон (в края на Везни), а веднага след това и с нат. Сатурн (в първия градус на Скорпион). Чудех се какви ли драми ще стават, какво ли ще го тресе него... И накрая нищо не се случи. Абсолютно нищо. Минаха седем или осем месеца след тогава... И когато се разделяхме, той ми каза: "Мислех да ти го казвам още преди около година, защото виждах, че нашите отношения наникъде не вървят". Ето ви пример за вътрешно изживяване на прогресивен аспект. Въпреки че е нямало реално събитие, той го е обмислял в перспектива, съмнявал се е, претеглял всички "за" и "против". А относно нивата и свързаната с тях липса на събитийност въобще не смятам да коментирам, кой каква инкарнация бил и т.н.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
значи Марая ти искаш да кажеш, че ебането прави вибрацията  :o :o :o   

Защо бе Вещичке, и там се създават вибрации  :P, и то каквииии... зависи от качеството на (конт)акта.  :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
А относно нивата и свързаната с тях липса на събитийност въобще не смятам да коментирам

ми не можеш бе и да искаш не можеш, и аз не мога на - ние сме растения и само цикъла на Луната ни влияе...  ;D ;D ;D

*

Lillie

• 30532
Ако ще и да съм инкарнация на любимец и всички цикли да ми влияят - на Луната, на спътниците на Сатурн...  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

кога е имало и кога е нямало събитийност при мажорни прогресивни аспекти.
Сещам се, че още година преди раздялата с бившия се бях загледала в картата му и предстоящия съвпад на прогр. Луна с нат. Плутон (в края на Везни), а веднага след това и с нат. Сатурн (в първия градус на Скорпион). Чудех се какви ли драми ще стават, какво ли ще го тресе него... И накрая нищо не се случи. Абсолютно нищо. Минаха седем или осем месеца след тогава... И когато се разделяхме, той ми каза: "Мислех да ти го казвам още преди около година, защото виждах, че нашите отношения наникъде не вървят".

Когато е замесен Плутон осъзнаването настъпва едва, когато аспектът премине. това е мой личен опит.