Здравей Гост

кога настъпват реални събития във физически план

• 194 Отговора
  • 26333 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
значи Марая ти искаш да кажеш, че ебането прави вибрацията  :o :o :o   

Защо бе Вещичке, и там се създават вибрации  :P, и то каквииии... зависи от качеството на (конт)акта.  :57:

Лилито бе - качествени вибрации може да ми създаде вибратора, щото един мъж не мое се тресе така освен ако не е бръкнал в контакта  ;)  ма тва тресане не може те качи на високо ниво нали  :P  най много да стигнеш своя си връх хахахахаааааааааааааааааааааа ох вече се търкалям от смях тука начи  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
Цитат
Когато е замесен Плутон осъзнаването настъпва едва, когато аспектът премине.

Става въпрос за прогресивен съвпад.
При мен при прогресивна квадратура усещането бе много, много силно, съчетано с изживяване на аспекта в събитиен план.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
хахахахаааааааааааааааааааааа ох вече се търкалям от смях тука начи  :57:

Ти започна!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

Става въпрос за прогресивен съвпад.
При мен при прогресивна квадратура усещането бе много, много силно, съчетано с изживяване на аспекта в събитиен план.

Аз разбрах, но говоря за  осъзнаване. защо е трябвало да се случи дадено събитие. Докато трае транзит на Плутон или транзит към Плутон съм като зомбирана. Премине ли тарнзита и всичко ми се изясня.

*

Lillie

• 30532
За мен, да ти кажа, най-трудно бе навлизането в аспекта, т.е. непосредствено преди точния аспект. Визирам актуалната в момента опозиция на Плутон към нат. Луна. Имах чувството, че всичко се срива... В рамките на има-няма месец успях да се взема в ръце и да си променя коренно нагласата. Резултатът е налице. Може и да не се забелязва на пръв поглед, но се чувствам преобразена и съзнанието ми е по-ясно от всякога.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Аз също мисля че когато човек изживява някаква трансформация нито едно събитие не е в състояние да наруши неговата вътрешна промяна.Човека работи върху себе си и се опознава - не позволява на външните дразнители да нарушат  метаморфозата и когато е готов той ще може сам да направлява събитията... но колко от нас са способни и колко от нас могат да не позволят на външните фактори да им влияят?!?!

" О, само който дръзне да се бори,
ще има този шанс – да победи.
Не са далечни сините простори,
когато си готов да полетиш.

Тогава всяка пречка е дразнител.
Да я надмогнеш – дълг неотменим.
Роденият да бъде победител
и пречките използва за трамплин.

И даже ад пред теб да се отвори,
вдигни очи и светлината виж!
. когато си готов да полетиш. "

Румен Ченков

Докато дишаш...надявай се!

*

Nebesna

прав е сдинухе- ниско ниво-ниска вибрация ,липса на събитийност.
не става да чакаш,не бива да чакаш ,ти си днес тук и сега ,защото утре може и да няма , а вчера да е в друго измерение... ;)

Не отричам казаното от Синухе, но смятам, че има два вида събития - такива, провокирани от вътрешното ни развитие и такива, които са вън и независимо от нас. Вторите не зависят от нивото на индивида, те се случват независимо от нивото - визирам смърт или болест на близък човек.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
момичета ,що провокирате плутона ми ;)!
какво очаквате да се случи при липса на социални контакти ,при липса на провокация от ваша страна?
да доДИ нане ВУТЕ да ви ВибРИРА?
ми не може да се случи...
няма как да стане.
всички живеем освен в интернет пространство и в един реален свят! ако вселената беше решила да се размножаваме с вибратори ,щеше да ни направи еднородни амеби ,чехълчета и квото се сетите.
иска се перестройка , по русому ,перестройка на нагласата. не можем да акаме светлина и да се храниме със слънце ,това е видно.
не можем да се правим на духовни и велики при условие ,че не сме....непорочни и важни ,велики и целомъдрени.
акаме ,като нормалните ,повечето сме усетили сладостта на екстаза и ролята на сперматозоидите  ;D, наред с това се опитваме да отричаме нещо ,към което всеки ден се връщаме. е ,чий го дървите ,като сте толкова ДУХовно издигнати при пигмейте? по колко пъти ще си триете никовете и ще се връщате пак тук ?
значи нищо не сте намерили!
аз не съм тази ,която ще ви даде насоката и посоката , аз не съм гуру ,муро или куру...,не съм и вибратор ,аз съм само една част ,която разсъждава по-различно от вас и това  :72:не ви ощетява , а ви обогатява!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
значи Марая ти искаш да кажеш, че ебането прави вибрацията  :o :o :o   и ми говориш за херметизъм  :o :o :o

Боже мили, доживях и това да чуя  ;D

ако изобщо си разбрала нещо от това, което съм писала то е че има вибрации  ;)  не визирам обикновените вибрации и хич не ми скачай с номера, че като не работи астрологията значи си растение  ;) 

липса на събитийност се получава и при много високи вибрации!!! и това е факт, нищо че ти го отричаш или не го знаеш  ;)

не ми е приятно да контактувам с теб!
първо заради раненото ти и НЕИЗЯВЕНО ЕГО и второ заради лицемерието и огромната доза ревност!
не те отразявам! пиши си и си живей в твоя свят ,но не бъркай на дълбокото , не съм КАЙЛИ и не се съгласявам лесно!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Цитат
Аз също мисля че когато човек изживява някаква трансформация нито едно събитие не е в състояние да наруши неговата вътрешна промяна.Човека работи върху себе си и се опознава - не позволява на външните дразнители да нарушат

Значи външнитер събития се явяват лакмус на вътрешната промяна. Аз пък в това вярвам, ето що се изнервям.
Защото вътрешната работа се разпознава по външните промени. Пипнеш нещо тук тав, па се огледаш да видиш ефекта, който трябва да се прояви чрез външни събития, не ти хареса ефектът, пипнеш пак вътре тук там, пак се изправиш и огледаш.
Ако примерно се появят външни дразнители, това може да означава, че си напипал неизлекувано място в себе си.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!

първо заради раненото ти и НЕИЗЯВЕНО ЕГО и второ заради лицемерието и огромната доза ревност!
не те отразявам! пиши си и си живей в твоя свят ,но не бъркай на дълбокото , не съм КАЙЛИ и не се съгласявам лесно!

на мен пък си ми смешна  ;D ;D ;D  и хич не ми пука за твоето мнение  ;D    то е видно на кого егото какво е  ;)  а и лицемерието ти е всеизвестно и все ми е тая дали се съгласяваш или не...  пишеш много глупости и заучени фрази без грам лична мисъл, а това не е дълбоко  ;)   живей си със заблудите - то е полезно  :57:

*

Марая

• 28287

" О, само който дръзне да се бори,
ще има този шанс – да победи.
когато си готов да полетиш.

Тогава всяка пречка е дразнител.
Да я надмогнеш – дълг неотменим.
Роденият да бъде победител
и пречките използва за трамплин.

И даже ад пред теб да се отвори,
вдигни очи и светлината виж!
. когато си готов да полетиш. "

Румен Ченков

велико е!

имам само един въпрос?1 и моля за отговор!
кога започва трансформацията и причините за нея от външния свят ли са продиктувани?

*

kaily

• 5145
Е ногу извисено, нема що.
Що не се разходите до клуб Кастанеда, там са се такива едни воини, току пред скока в пропастта и аха да минат покрай орела.
Юнак до юнака и воин до воина, мила моя майно льо...
Затова виках, че Кастанеда не прощава никому.
Ма но не бил само он...

*

Марая

• 28287

на мен пък си ми смешна  ;D ;D ;D  и хич не ми пука за твоето мнение  ;D    то е видно на кого егото какво е  ;)  а и лицемерието ти е всеизвестно и все ми е тая дали се съгласяваш или не...  пишеш много глупости и заучени фрази без грам лична мисъл, а това не е дълбоко  ;)   живей си със заблудите - то е полезно  :57:

е ,вчера КАЙЛИ трябваше да ти целуне гъза , аз в прав текст ти казвам:
еби си майката!

*

kaily

• 5145
Марайче, айде в кеча.
Вещичка само там не смее да пише, щото на нас с теб като възпитани само там ни е позволено да я разпартушиним.
Затова тя върти дупе по другите теми и се кокошини, а кеча заобикаля отдалеч.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!

аз в прав текст ти казвам:
еби си майката!

ЧЕСТИТО! с този си лаф си докарахте още едно прераждане  :85: :85: :85:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!

Вещичка само там не смее да пише, щото на нас с теб като възпитани само там ни е позволено да я разпартушиним.
Затова тя върти дупе по другите теми и се кокошини, а кеча заобикаля отдалеч.

не скъпа. няма да ви храня черните душици с моята енергетика. като не ви стигат силите да си набавяте енергията сами и почвате да се правите на велики! това си е ваше право, но мое право е да ви откажа да ви храня негативизма! това е причината  ;)

*

Lillie

• 30532
какво очаквате да се случи при липса на социални контакти ,при липса на провокация от ваша страна?

Това се опитвам да кажа и аз.
Не може да се очаква събитийност, ако се изолираш от света и от всичко, което се случва навън.
Важи и в моя случай, но при мен изолацията е доброволна и временна, да се надяваме. Просто такъв бе моят избор, понякога човек се нуждае и от това, за да си преоцени приоритетите.

Но липсата на събитийност при определени транзити и прогресии не е показател за ниско еволюционно ниво.

Давам един пример:
Предстои ти транзит на Марс през Меркурий или на Меркурий през Марс в радикса. Можеш да избереш да си участник в някоя дрязга, конфликт, да изразиш вербална агресия, да злословиш по нечий адрес, да обидиш някого, да бъдеш рязък, нападателен, можеш обаче и смирено да стоиш и да съзерцаваш. Или да медитираш, да речем. Или да насочиш енергията другаде, като използваш друг канал, друг отдушник. В първия случай ще има събитийност, във втория няма да има. Наличието на събитийност в първия случай обаче издига ли те на по-високо ниво? Ако Марс е "инициатива" и "агресия", то ние сме тези, които избират дали да проявят положителния или отрицателния му полюс в дадена ситуация. Всъщност казват, че планетите са неутрални. Ние, хората, им придаваме определени характеристики, като ги изразяваме по градивен или деструктивен начин.

Та неслучайно казах, че прагът на събитийност зависи най-вече от качеството на живота.
Ти казваш същото, но перифразирайки го.  :blink:

ПП. Докато си обмислях отговора, гледам, че вече се псувате. Може ли така бе, дами?  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
Цитат
но мое право е да ви откажа да ви храня негативизма!
А не го храни, че няма ти остане енергия да си храниш самолюбието.  :34:

*

Nebesna

Лили, не се хаби! Тука много взеха да изпростяват отношенията.