Здравей Гост

кога настъпват реални събития във физически план

• 194 Отговора
  • 26482 Прегледи
*

Helo

Re:кога настъпват реални събития във физически план
« Отговор #160 -: Март 30, 2010, 12:04:23 pm »

За каква духовност и гениална интелигентност говорим изобщо? Сигурна съм, че четейки форума ни, на външните посетители им увисват челюстите от изумление за нивото на душевната ни чистоплътност.

Това са астролозите в България! Четат съдбите на хората и народите, обявяват са духовно издигнати и си общуват по начин, на който ставаме свидетели често.

Ако причините за караниците са егрегорът на форума или планетите, то това показва, че вие не можете да се издигнете над тяхното влияние, защото най-малкото нещо, което бихте направили, за да се издигнете е да контролирате себе си. Искате да променяте съдбата си, а се оставяте всеки полъх на вятъра да ви носи натам, накъдето е отредено. Най-малкото нещо по пътя на самоусъвършенстването е самоконтролът! Част от духовното издигане според мен е да не си подвластен на емоциите.

Признак на извисеност ли е желанието да се докажеш, като показваш на другите, че те са тъпи и обявяваш на висок глас, че си на по-високо ниво от тях?

« Отговор #161 -: Март 30, 2010, 12:06:19 pm »
   Скарлет, права си мила. Но въобще вече не искам да гледам кофти новини, просто ми се повдига. Защото какво мога аз да направя в този случай, негодуванието което се надига в мен - къде да го туширам -хъм ???
    Всъщност щом тук има дрязги, значи има за какво. По някакъв начин, това също е помощ - да си отваряме очите една на друга, да се изчистваме от шлаката, която носим, да ни се посмачка малко егото, дето може да е раздуто. Но тук е виртуалния свят...Дали в реалността сме същите - много ми е интересно...

*

Kaya

• 2893
« Отговор #162 -: Март 30, 2010, 12:07:07 pm »
..Дали в реалността сме същите - много ми е интересно...
отговорът е  не  :-[ това е "условието" на интернет пространството
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #163 -: Март 30, 2010, 12:09:53 pm »
Признак на извисеност ли е желанието да се докажеш, като показваш на другите, че те са тъпи и обявяваш на висок глас, че си на по-високо ниво от тях?

бягство от себе си и реалността.....
комплекс за малоценност и страх от отхвърляне. зад всяка агресия се крие страх!
по делата съдете! :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #164 -: Март 30, 2010, 12:12:17 pm »
Меркурий се свързва с енциклопедичния ум, а Юпитер с абстрактното мислене. Уран има отношение към внезапните ментални прозрения и научните открития.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #165 -: Март 30, 2010, 12:13:08 pm »
ти си същата със сигурност- потайна като каменна статуя на Буда с усмивката на Мона Лиза  ;D

красиво  описание :wub:- обаче (за съжаление  :-[) нищо общо с мен
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Helo

« Отговор #166 -: Март 30, 2010, 12:14:56 pm »

Обаче и ти си казвала на няколко потребителя, че не са ти на нивото - нито на годините, нито на опита, нито на изчетените книги, нито на постиженията, нито на акъла.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #167 -: Март 30, 2010, 12:16:05 pm »

За каква духовност и гениална интелигентност говорим изобщо? Сигурна съм, че четейки форума ни, на външните посетители им увисват челюстите от изумление за нивото на душевната ни чистоплътност.

Това са астролозите в България! Четат съдбите на хората и народите, обявяват са духовно издигнати и си общуват по начин, на който ставаме свидетели често.

Ако причините за караниците са егрегорът на форума или планетите, то това показва, че вие не можете да се издигнете над тяхното влияние, защото най-малкото нещо, което бихте направили, за да се издигнете е да контролирате себе си. Искате да променяте съдбата си, а се оставяте всеки полъх на вятъра да ви носи натам, накъдето е отредено. Най-малкото нещо по пътя на самоусъвършенстването е самоконтролът! Част от духовното издигане според мен е да не си подвластен на емоциите.

Много си права. Но не забравяй,че всички сме хора и на всеки му се е слувало някой дебил да го изкара от равновесие.  ;) Колкото до самоконтрола, от съфорумките Марая, Кайли и Небесна научих,че е лошо да сдържаш вечно емоциите си. Тогава се получава автоагресия, която предразполага към карцерогенни образувания. А последния и удебелен текст няма защо да го коментирам. Просто и ясно като квадрата на Меркурий и Уран - лесна раздразнителност и невъзможност за контролиране на речта.

*

abroad

« Отговор #168 -: Март 30, 2010, 12:16:28 pm »
..Дали в реалността сме същите - много ми е интересно...
отговорът е  не  :-[ това е "условието" на интернет пространството

И аз като Kaya съм сигурна, че не.
За това и строго се придържам към виртуалното...

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #169 -: Март 30, 2010, 12:18:32 pm »

:93: :25:

*

Марая

• 28287
« Отговор #170 -: Март 30, 2010, 12:19:39 pm »

Обаче и ти си казвала на няколко потребителя, че не са ти на нивото - нито на годините, нито на опита, нито на изчетените книги, нито на постиженията, нито на акъла.

за да кажеш такива неща , трябва да имаш нещо зад гърба си , да си показал нещо , да си направил нещо.
както виждаш , в качеството си на човек от плът и кръв ,когато не съм права и осъзная това винаги моля за извинение , но когато съм права отстоявам правотата си.
а годините и опита са нещо много ценно , това го запомни.
мъдростта е част от опита , а опита се постига не с друго , а с интензивен живот!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #171 -: Март 30, 2010, 12:21:30 pm »
Ако причините за караниците са егрегорът на форума или планетите,

Егрегорът на форума го формират неговите участници. И понеже тука участниците са "шарени", то някои от тях надделяват в определено време. Аз все повече се отегчавам (меко казано), понеже главното нещо, за което сме се събрали тук е астрологията, но тя остава забулена под претенциите за величие.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #172 -: Март 30, 2010, 12:22:11 pm »
  Скарлет, права си мила. Но въобще вече не искам да гледам кофти новини, просто ми се повдига. Защото какво мога аз да направя в този случай, негодуванието което се надига в мен - къде да го туширам -хъм ???
    Всъщност щом тук има дрязги, значи има за какво. По някакъв начин, това също е помощ - да си отваряме очите една на друга, да се изчистваме от шлаката, която носим, да ни се посмачка малко егото, дето може да е раздуто. Но тук е виртуалния свят...Дали в реалността сме същите - много ми е интересно...

Дейзи,заставам ти зад мнението.Хора мрат всеки ден (в смисъл биват убивани).И какво от това-такъв е света,всеки със съдбата и ролята си.Вече ако можем да направим нещо-ние го правим.Това не означава че ние трябва да спрем да се развиваме,да правим това което отразява нашата роля и път,да оплакваме някой или нещо.И ако се развиваме и чрез сблъсъци какво от това,ние не трябва да залагаме само на привидната хармония,там е застоя,живеем във времена на динамично равновесие.

Пък и това което става отвътре е къде по-важно от това което става отвън.Тук всеки в една или друга степен си изкарва вътрешното съдържание...а от там предизвиква и самият себе си да посрещне определени отражения на излъченото,белким разбере какво излъчва реално,а не какво само си мисли че излъчва.

*

Марая

• 28287
« Отговор #173 -: Март 30, 2010, 12:37:30 pm »
за което сме се събрали тук е астрологията, но тя остава забулена под претенциите за величие.

сложна наука е астрологията и многолика! ;D
прилича ми на израза на нане вуте:
чудна работа е това английскиьо , пише се мечка-чете се вук! ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #174 -: Март 30, 2010, 01:19:21 pm »
и не си мисли, че някой ревнува купените ти приятелства  ;)
/
НУХЕЕЕ, това е за теб!

Това го видях още вчера и разбрах,че се отнася за мен,но с това Вещичка доказва следното

-че не ме познава
-че позволява на отношението си към теб (често самонавито) да и влияе на вижданията и за връзката ни

И най ми е чудно как някой който не ни е виждал заедно(и който не пожела да ни види),може да прецени каква ни е връзката и на какво се основава  :unsure:

Или Вещичка го раздава ясновидка  ;D

Но на мен честно ми е все тая,кой както иска да си се излага.

интересно съждение от твоя страна. изобщо не съм визирала теб, но щом така смяташ това си е твой проблем, а не мой  ;)

явно и двамата си мислите че по цял ден кроя долни планове за вас и цялата ми мисъл е заета с вас... хахахааааа каква невероятна заблуда от ваша страна!

а изложението в случая е видно чие е  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
« Отговор #175 -: Март 30, 2010, 01:34:39 pm »
НУХЕ , НЯМА ТАКОВА ЛИЦЕМЕРИЕ .....
изумена съм !
значи ти не си чул? и не си разбрал?
щото аз не знам как можеш ,да визираш някой друг без да го познаваш , и без да знаеш неговите връзки и взаймоотношения.......ауууу,ужас,лелееее ....
лелеее, ауууу.
 :-X

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #176 -: Март 30, 2010, 02:00:54 pm »
Malus bonum ubi se simulat, tunc est pessimus!

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #177 -: Март 30, 2010, 02:02:31 pm »
Цитат
За да сме тук, значи има на какво да се научим взаимно. Кой има опит, кой познания, кой знания, кой интуиция, кой предчувствия....
Абсолютно вярно.
Всеки е в своята си градинка и си е отгледал плод - кой ябълка, кой круша, кой слива. И ние стоим зад оградите на градинките си и се замеряме с плодовете в опити да установим кой е по-по-най. Един има прекрасни сливи, друг прекрасни праскови и всеки е прав за себе си, че неговите плодове са най-добри.
Проблемът е обаче, че за да си в райската градина, трябва да имаш  всички плодове вътре отгледани, така че с прекрасните си сливи или трънки нищо не правим и нищо не можем да направим, освен да се замеряме.

Оххх, Кайли ще ме побъркаш от смях...Представям си мислено това, което си го писала и как плодовете хвърчат в разни посоки. :57: :57: :57: Ам който има трънки и бодили, с кво да се замерва, а този с дините като ни почне - мама миаааа.....

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #178 -: Март 30, 2010, 02:22:38 pm »
Няма лош плод. Лошо е да си отгледал само един добър плод и да си си въобразил, че имаш райска градина.
Лошо е, защото те спира да отглеждаш, садиш, калайдисваш и поливаш още и още.
Пристигнал си, само че не там, седиш на полянка в подножието на върха, грееш се на слънце и понеже си духовно още сляп, си въобразяваш, че си пристигнал.

*

Марая

• 28287
« Отговор #179 -: Март 30, 2010, 02:40:06 pm »
Няма лош плод. Лошо е да си отгледал само един добър плод и да си си въобразил, че имаш райска градина.
Лошо е, защото те спира да отглеждаш, садиш, калайдисваш и поливаш още и още.
Пристигнал си, само че не там, седиш на полянка в подножието на върха, грееш се на слънце и понеже си духовно още сляп, си въобразяваш, че си пристигнал.

това е мъдростта до която се стига на база на опита Хело. точно от тук тръгва и познанието към себе си , а чрез него и към света.
 :-X