Здравей Гост

Слънчева супер буря-очаква ли ни скоро нова

• 110 Отговора
  • 19708 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Слънчева супер буря-очаква ли ни скоро нова
« Отговор #100 -: Февруари 08, 2010, 03:11:27 pm »
 :85:

Тоз емотикон нещо не ме кефи. Сичките сте зяпнали като на зъболекар.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #101 -: Февруари 08, 2010, 03:16:34 pm »
лелееееееееееееееее какъв егоцентризъм  :34:  Слънце квадрат Плутон не прощава на никого - мноо сте прави тука да знаете. само че успява да извади само егоизма, себичноста и егоцентризма наяве  :85:

това грозно, гнусно, отвратително - държание под всякаква критика, целящо да начеше нечие его, понеже явно това его крие много комплекси под повърхността си!

направо съм отвратена  :mellow:  повръща ми се вече  :-X :-X :-X

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #102 -: Февруари 08, 2010, 03:17:19 pm »
По време на Малката ледникова епоха Уран е бил в Близнаци от 1692 до 1698 г. и даже се е засякъл с Нептун в Риби точно в този промеждутък от време....Пфууу! И това не е да му се не види. :-[

Ма ти нима очакваш винаги нещата да се повтарят толкова просто и то само от 2 фактора  :o
Аз казах кое се забелязва,а не че е само то.За съжаление не разполагаме с карти на други супер бури за да изведем наистина това което вероятно се повтаря.Но ако си говорим за потенциалните предстоящи-то се вижда какво се повтаря.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #103 -: Февруари 08, 2010, 03:19:24 pm »
А какво може или не може астрологията или как го може-си далеч от момента в който това ще бъде решавано от теб.

Астрологията не панацея, Синухе, не може с еднакви теглилки и мерилки да подхождаш към всичко без да правиш изключение. Ако на друга планета има хуманоиден или подобен на нашия живот, мислиш ли, че тяхната астрология ще е същата и ще използва същия инструментариум? Все едно бълха да се качи върху слон и да каже "Ах, че му е голям г*за!". Извинявай за толкова грубо сравнение, на като сме тръгнали да "изпростяваме" тук, такива ще са и шегите.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
« Отговор #104 -: Февруари 08, 2010, 03:22:53 pm »
лелееееееееееееееее какъв егоцентризъм  :34:  Слънце квадрат Плутон не прощава на никого

Че не прощава,така е-но да не навлизам в подробности как и на кого всъщност  :mellow:

А че си на светлинни години от това да ми говориш за това кой съм и за комплекси и прочие то е ясно.Както каза Neo тези дето заемат крайни или силни позиции,винаги биват разбирани погрешно от блудкавите и не до там задълбочени хм просто присъстващи в пейзажа!  :49:

*

Синухе

• 4978
« Отговор #105 -: Февруари 08, 2010, 03:25:11 pm »
Ако на друга планета има хуманоиден или подобен на нашия живот, мислиш ли, че тяхната астрология ще е същата и ще използва същия инструментариум?

Мислил съм по въпроса,но това е друга тема  ;D

А ти разбра ли че слънчевата буря е явление което се случва на Земята? ИЛИ С ДРУГИ ДУМИ НА НАС ЧОВЕЦИТЕ.

Тогава къде ме пращаш на Алфа на Кентавъра ми е чудно ,ама наистина  :unsure: ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #106 -: Февруари 08, 2010, 03:26:59 pm »
Синухе, взе да ставаш смешен  :85: :85: :85:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Синухе

• 4978
« Отговор #107 -: Февруари 08, 2010, 03:33:39 pm »
Синухе, взе да ставаш смешен 

За един толкова "сериозен" човек като теб,нямам грам съмнение.  :72:

Но ако ще си говорим за мен-имам се фен тема,пиши там.Или създай анти-фен тема.Но ако си неспособна в астрологията,а способна в неправомерното плюене за раздявка-има си място за това.А като го правиш тук,просто се излагаш,тъй като тук се дискутира интересна тема,а темата не съм аз!

Явно някои хора като няма какво полезно да направят в една тема,но просто държат да получават внимание и да търсят изява на всяка цена,намират и съответните елементарни начини.

Но тук се обажда квадрата ми с Плутон,който просто ще ви каже да се е*те пичката лелина  :29:

Просто защото нямам намерение да задоволявам ничии нужди,още пък повече такива или онакива    :tongue2:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #108 -: Февруари 08, 2010, 03:52:17 pm »
в крайна сметка винаги когато има коструктивен спор ,се стига до правилно разбиране на нещата. ;)
факта си е факт - имало е буря и ще има бури ,друг е въпроса нас ще ни има ли?! :o
всичко ,което се случва в комоса се отразява на земята ,защото и тя е част от цялото.
в общи линий прави впечатление подхода и присъствието на тежките планети в знаците ,които някога са били основа сцена /1859/ за изява на настъпилите следствия от феномена.
каквото горе-това и долу! клише ,което често използваме.
нептун ще бъде в риби , плутон ще бъде в козирог , уран в овен.
нептун е планетата ,която ще поеме цялата тежест на квадратура м/у плутон и уран ,която повярвайте ми няма да е лека. не случайно и хирон ще влезе в риби.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #109 -: Февруари 08, 2010, 08:03:59 pm »
:85:

Тоз емотикон нещо не ме кефи. Сичките сте зяпнали като на зъболекар.  ;D

И мене взе да не ме кефи. Много е противен. Аз не го ползвам изобщо.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #110 -: Август 03, 2010, 06:44:35 pm »
Земята чака слънчево цунами
Планетата ни може да бъде засегната от екстремно космическо време

вторник, 03 август 2010 Лондон

Слънчево цунами да връхлети Земята очакват днес учени от цял свят. Явлението е следствие на експлозия на повърхността на Слънцето, писа "Дейли телеграф". Ето защо Земята може да бъде засегната от екстремно космическо време, което се очаква да се прояви днес.

Слънчевите изригвания през уикенда са били регистрирани от няколко сателита, включително новата Обсерватория на слънчевата динамика на НАСА, която е проследила разпространяването на взривната вълна.

Астрономи от цял свят са наблюдавали огромна експлозия над гигантско слънчево петно с размерите на Земята, като излъчването е свързано с огромно изригване от повърхността на слънцето. Посоката на експлозията насочва "слънчевото цунами" директно към Земята. Според експерти, суперзаредените газови частици трябва да достигнат планетата ни днес и да бъдат отразени от естественото магнитно поле, защитаващо Земята. Възможно е да се наблюдава сияние на Южния и Северния полюс. Това се дължи на факта, че към Земята се насочват тонове плазмен материал.

Необичайното сияние ще бъде наблюдавано най-вече в Северното полукълбо, смятат учени. По принцип подобно светлинно шоу може да се види само в регионите близо до Арктика, но слънчевите бури ги насочват и на юг.

Неотдавна учени предупредиха, че едно огромно слънчево изригване може да унищожи сателитите и комуникационните мрежи. През юни "Телеграф" писа, че водещи учени смятат, че някъде около 2013 г. Земята ще бъде ударена от безпрецедентни нива на магнитна енергия от слънчеви изригвания, след като Слънцето се "събуди от дълбок сън". Не е ясно обаче какви щети на комуникационните системи може да нанесе последната експлозия на слънчевата повърхност.

АСН
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.